5 moduri de a accesa Instagram de pe desktop

5 moduri de a accesa Instagram de pe desktop

Potrivit Statista, Instagram are aproximativ 500 de milioane de utilizatori activi începând din iunie 2016. În cazul în care nu sunteți unul dintre cele 500 de milioane, Instagram este o aplicație de rețea socială care permite utilizatorilor să partajeze fotografii și videoclipuri de pe dispozitivele lor mobile. Aplicația include diverse instrumente de editare a fotografiilor și a devenit o bază a adolescenților obsedați de selfie, precum și un instrument de marketing neprețuit pentru persoane fizice și companii.

Instagram permite utilizatorilor să-și împărtășească viața oferind un instantaneu instantaneu a ceea ce se întâmplă în acel moment exact. De aici și numele, Insta-gram. Din acest motiv, dezvoltatorii aplicației extrem de populare au ales să se concentreze doar pe platformele mobile. Deși este posibil să vă vizualizați fluxul Instagram din browserul dvs., în prezent puteți încărca doar imagini de pe telefon sau tabletă. Asta înseamnă că orice fotografii făcute din DSLR sau editate în Adobe Photoshop sunt considerate inadecvate pentru partajarea Instagram.

Avantajul încărcării postărilor Instagram de pe un PC sau Mac atrage o mulțime de oameni și doar pentru că nu este sancționat oficial de oamenii de pe Instagram, nu înseamnă că nu se poate face. Pentru a-l parafraza pe Jeff Goldblum în Parcul Jurassic„Viața găsește o cale.”

1. Gramblr

Gramblr este o aplicație populară terță parte care permite utilizatorilor să încarce fotografii și videoclipuri pe Instagram de pe computerul lor. Este compatibil cu computerele Windows și Mac și are o interfață similară cu aplicația oficială pentru mobil. Gramblr este simplu de instalat și ușor de utilizat; cu toate acestea, erorile nu sunt neobișnuite.

2. BlueStacks

BlueStacks au făcut o strălucire în 2011 când și-au dezvăluit software-ul proprietar, BlueStacks App Player. Mai simplu spus, BlueStacks App Player este un emulator Android care rulează fie pe Windows, fie pe Mac OS. În timp ce BlueStacks este deosebit de popular printre jucători, App Player poate rula aproximativ 96% din aplicațiile Android disponibile în Google Play Store, inclusiv Instagram.

instagram-on-pc-bluestacks

3. Rularea Android pe o mașină virtuală

O mașină virtuală este un software de emulare care vă permite să rulați sisteme de operare întregi în cadrul software-ului Mașină virtuală. Gândiți-vă la asta ca la un computer din interiorul unui computer. Windows 10 are o mașină virtuală încorporată în Hyper V; tot ce ai nevoie este o copie de pe Android. După ce v-ați configurat mașina virtuală, trebuie doar să descărcați aplicația Instagram și să începeți să o utilizați de pe computer.

instagram-on-pc-virtualbox-android

4. Andy / AMIDuOS

Dacă ideea de a configura o mașină virtuală este puțin peste capul dvs., aveți alte opțiuni. Programe precum AMIDuOS și Andy împachetează împreună o mașină virtuală și sistemul de operare Android. Aceste soluții preconfigurate simplifică rularea Android pe computer. Andy și AMIDuOS își propun să aducă pe PC o experiență Android complet funcțională, ceea ce înseamnă că veți putea să „grăbiți” după conținutul inimii. Andy este liber; cu toate acestea, AMIDuOS are o structură de plată cuprinsă între 10 și 15 USD.

instagram-on-pc-amiduos

5. Dropbox

Dacă totul de mai sus sună ca mai multe probleme decât merită, Dropbox ar putea fi răspunsul pe care îl căutați. Pur și simplu încărcați fotografii sau videoclipuri de pe computer pe Dropbox și transferați-le pe telefon. Apoi, aprindeți Instagram și începeți să postați. Este posibil să nu vă permită să postați direct pe Instagram, dar funcționează.

Instagram-on-pc-dropbox

Care este modul dvs. preferat de a accesa și utiliza Instagram pe computerul dvs. desktop? Spuneți-ne în comentarii!

Scroll to Top