5 moduri de a trimite cu ușurință SMS de pe computer

5 moduri de a trimite cu ușurință SMS de pe computer

Mesageria text a devenit una dintre cele mai populare modalități de a purta conversații în lumea noastră de astăzi. Confortul utilizării SMS-urilor este universal cunoscut. Uneori, totuși, dintr-un motiv sau altul, este posibil să preferați să aveți acces la mesaje text pe computer.

Indiferent de motiv, dacă doriți să faceți acest lucru, urmați una dintre aceste metode pentru trimiterea de mesaje text care nu necesită utilizarea aplicației de mesagerie de pe telefon.

1. Contul dvs. de e-mail

Acest lucru funcționează numai pentru numerele de telefon din SUA și Canada. O modalitate adesea necunoscută de a trimite mesaje text fără telefon este să vă folosiți clientul obișnuit de e-mail. Pentru a vă folosi e-mailul pentru a trimite un mesaj:

1. Faceți clic pentru a compune un e-mail nou așa cum ați face în mod normal.

2. Introduceți numărul de telefon din zece cifre al persoanei.

3. Adăugați codul operatorului destinatarului dvs. din graficul de mai jos.

Dacă nu sunteți sigur ce operator de transport are destinatarul dvs., îl puteți căuta.

Aceste site-uri vor verifica pentru a vă asigura că este un număr fără fir și vă vor oferi adresele SMS și MMS pentru acel contact.

2. Extensie Chrome

Dacă sunteți utilizator Gmail, puteți utiliza o extensie Chrome numită Trimiteți-vă e-mailul la SMS (text) pentru a trimite text din e-mailul dvs. Este o aplicație frumoasă, care vă permite să trimiteți gratuit zece mesaje în fiecare lună. Dacă faceți mai mult de atât, trebuie să faceți upgrade la un plan nelimitat pentru aproximativ 55 USD pe lună. Pentru o afacere mică, aceasta ar putea fi o modalitate de a trimite mesaje clienților dvs.

1. Accesați Magazinul web Chrome și descărcați extensia.

2. Deschide Gmail în browser. Veți vedea că extensia adaugă o pictogramă de telefon în fereastra de e-mail.

3. Faceți clic pe Compune pentru a începe un mesaj.

4. Faceți clic pe pictograma telefonului din colțul din stânga jos.

Text Pictogramă telefon computer

5. Tastați numărul pe care doriți să-l scrieți.

6. Tastați mesajul și trimiteți-l.

Cu această extensie, nu trebuie să localizați și să tastați codul operatorului. O va face automat pentru dvs.

3. Aplicația Windows

Dacă aveți o mașină Windows, puteți utiliza aplicația „Companionul dvs. de telefon” pentru a trimite și primi mesaje text. Dezavantajul utilizării acestui program este că nu puteți trimite sau primi fotografii sau alte materiale media.

Pentru a utiliza aplicația Companion de telefon pentru a trimite mesaje text:

1. Apăsați butonul Windows de pe tastatură și faceți clic pe „Telefonul dvs.” din lista de aplicații.

2. Dacă nu v-ați conectat încă telefonul, aplicația vă va ghida prin asta.

3. Odată ce acestea sunt conectate, aveți acces la toate mesajele dvs. text și puteți crea și primi mesaje de acolo.

Trimiteți un mesaj text Windows computerului dvs.

De asemenea, puteți accesa fotografiile pe care le-ați făcut cu telefonul. Nu le puteți trimite, dar le puteți vedea.

4. Site-uri gratuite

Aveți la dispoziție câteva site-uri web gratuite pe care le puteți folosi pentru a trimite mesaje. Iată câteva exemple din numeroasele disponibile.

GlobFone

Trimiteți text Windows Globfone

GlobFone are doar o opțiune SMS; nu puteți trimite imagini. Pentru a-l utiliza, nu trebuie decât să introduceți numărul pe care doriți să-l trimiteți text și să adăugați un mesaj. Destinatarul nu poate răspunde, dar site-ul are o verificare a stării pentru a se asigura că mesajul a fost livrat corect.

TxtDrop

Dacă doriți să utilizați e-mailul, dar nu doriți să treceți prin dificultatea de a găsi codul operatorului sau de a-l introduce în dvs., puteți încerca TxtDrop. Pentru ao utiliza, introduceți adresa de e-mail și numărul de telefon al destinatarului și trimiteți textul. Tot ce aveți nevoie este codul de țară și numărul. Site-ul primește codul operatorului pentru dvs.

Destinatarul vă poate răspunde. Vine la adresa dvs. de e-mail și puteți continua o conversație care a început așa. Totuși, este foarte aglomerat și destinatarul nu este ușor să citească pe telefon

5. Aplicații de sincronizare text

Un alt mod de a trimite mesaje text de pe computer este să instalați una dintre mai multe aplicații diferite care vă sincronizează mesajele text pe laptop.

Pushbullet

Text Computer Pushbullet

Pushbullet este una dintre cele mai populare aplicații desktop pentru conectarea telefonului Android la computer. Nu numai că împinge mesajele SMS între dispozitive, dar include și Notificare Oglindire, împingând toate notificările de pe Android pe computer. Pushbullet a fost gratuit, dar a redus numărul de funcții de pe platforma lor gratuită și a adăugat un nivel plătit de 5 USD pe lună.

AirDroid

Text Computer Airdroid

AirDroid este aproape la fel ca Pushbullet. De asemenea, puteți să vă vizualizați camera și să formați telefonul de la distanță, iar toate aceste funcții sunt de doar 2,00 USD pe lună.

MightyText

Această aplicație pentru trimiterea de mesaje SMS de pe computer este o opțiune de browser, nu o aplicație desktop, cum ar fi Pushbullet și AirDroid. MightyText vă permite să vă sincronizați mesajele SMS împreună cu notificările, fotografiile, videoclipurile și toate browserele majore de pe desktop. Este gratuit pentru până la 500 de mesaje pe lună, iar după aceea vă va restitui 5,00 USD pe lună.

Dacă observați că trimiterea de mesaje text pe telefonul dvs. nu este cel mai eficient mod de a crea mesaje, încercați una dintre aceste alte modalități de a le trimite. Aceste metode care vă permit să utilizați laptopul pentru a trimite mesaje text facilitează menținerea legăturii.