5 motive pentru care ar trebui să construiești un Hackintosh în loc să cumperi un Mac nou

5 motive pentru care ar trebui să construiești un Hackintosh în loc să cumperi un Mac nou
⏱️ 4 min read

De la anunțul iMac Pro, oamenii s-ar putea gândi că Hackintoshes și-a văzut ziua la soare, dar nu așa! Există încă cel puțin cinci motive pentru a construi un Hackintosh, un computer realizat din piese de computer cu macOS „piratat” pe el.

Dacă aveți răbdare pentru depanarea erorilor software, construirea unui Hackintosh este mai ușoară ca niciodată. Ca recompensă, veți obține o mașină de jocuri flexibilă, personalizabilă, cu boot dual, care costă mult mai puțin decât un Mac de ultimă generație – și poate chiar să funcționeze mai bine pentru a porni. Chiar și cu Mac-urile noi chiar după colț, există încă motive excelente pentru a construi un Hackintosh în 2018.

Ucrainenii de la DASK Centru au pla...
Ucrainenii de la DASK Centru au planuri de dezvoltare în România

1. Flexibilitate

Mac-ul nu s-a referit niciodată la flexibilitatea hardware. Primești ceea ce vinde Apple sau nu primești nimic. Constructorii de hackintosh nu sunt blocați în ceea ce Apple crede că vor. Au o gamă largă de hardware pentru PC din care să aleagă. Puteți îndeplini cerințele pe care le aveți, nu cerințele pe care Apple crede că ar trebui să le aveți. Și dacă lansează un nou Mac cu hardware care nu vă place (sau performanță termică teribilă)? Poți să-ți faci singur!

Sigur, selectarea pieselor potrivite este importantă pentru o construcție ușoară a Hackintosh. Dar, cu unele inteligente software și tenacitate, puteți obține doar o tonă de hardware neobișnuit pentru a funcționa. Dacă doriți să păstrați lucrurile simple, uitați-vă la plăcile grafice Nvidia, plăcile de bază Gigabyte și procesoarele Intel. Verifică Lista bine-iubită a hardware-ului recomandat al lui TonyMacx86 pentru o configurație Hackintosh recunoscută și sfaturi de cumpărare, actualizate lunar. În plus față de opțiunile hardware, puteți, de asemenea, să porniți cu ușurință sistemul dual sau triplu. Transferați rapid între sistemele de operare după dorința și dorința dvs., cu totul personalizat.

2. Preț

build-a-hackintosh-1

Achiziționarea unui Mac vine în general cu un preț serios. Desigur, nu cumpărați doar hardware. De asemenea, cumpărați experiența software-ului Apple, aspectul produsului, garanția și asistența. Dar dacă sunteți dispus să renunțați la acesta din urmă, puteți obține mult mai mult pentru dolarul dvs. atunci când construiți un Hackintosh. Producătorii de hackintosh obțin în mod regulat performanțe care se potrivesc sau depășesc hardware-ul Apple de ultimă generație, cu investiții financiare semnificativ mai mici și o flexibilitate mai mare. Desigur, ei plătesc și cu sângele, transpirația și lacrimile lor, așa că trebuie să fiți dispus să puneți acest lucru și pe linie.

3. Personalizare

build-a-hackintosh-4

Datorită flexibilității mai mari a ecosistemului computerului, Hackintoshes oferă multe oportunități de personalizare. De la sisteme elaborate de răcire a apei până la cutii personalizate, cerul este limita. Acesta este exact opusul esteticului Mac, dar personalizarea extremă a computerului are o mulțime de ventilatoare (cu și fără LED-uri).

4. Jocuri

Deoarece Hackintosh-urile sunt construite folosind hardware-ul computerului, acestea pot fi specced pentru performanțe excelente de joc. Pornește sistemul dual cu Windows și vei descoperi că poți construi o mașină de joc puternică, fără aproape niciun compromis. Deși trebuie să fiți puțin atenți la selecția hardware pentru a vă asigura că este compatibilă cu macOS, există o mulțime de opțiuni plug-and-play care vor funcționa pentru Hackintoshes.

5. Distracție!

build-a-hackintosh-3

Dacă vă place să lucrați cu computere, construirea unui Hackintosh poate fi, de asemenea, foarte distractiv! Știu, urmărirea și zdrobirea bug-urilor obscure de software nu sună deloc palpitant. Dar atâta timp cât Hackintosh-ul dvs. nu este mașina dvs. principală, puteți găsi o mulțime de satisfacție în a face ca totul să funcționeze corect.

Concluzie

Desigur, construirea unui Hackintosh nu este la fel de simplă ca și cumpărarea unui Mac. Nu este chiar la fel de ușor ca construirea unui PC. A ajunge la prima încărcare poate fi fie un tort sau un coșmar, chiar și cu o configurație „aprobată”. Funcționarea corectă a anumitor funcționalități de bază, cum ar fi App Store și Mesaje, poate fi uneori imposibilă. Lucrurile se strică fără niciun motiv, actualizarea este o corvoadă și, deoarece aveți o configurație neacceptată, s-ar putea să vă aflați blocat din funcțiile sistemului de operare fără recurs. Dar pentru constructorii de Hackintosh, recompensele merită necazul.

Un sfat: dacă construiești primul tău Hackintosh, nu-l transforma în mașina principală. Acesta este un drum scurt către părul gri.

Credit de imagini:

Să înceapă hacking-ul, Hackintosh, noaptea târziu super-puternic hackintosh, Hackintosh-ul meu Dell Mini 9, Overclocking Made in France

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x