5 platforme gratuite pentru a crea aplicații fără codificare

5 platforme gratuite pentru a crea aplicații fără codificare
⏱️ 5 min read

În trecut, trebuia să fii programator pentru a crea o aplicație, care ar dura probabil săptămâni, luni sau chiar ani. Acum, însă, există numeroase platforme de construire a aplicațiilor pe care le puteți utiliza pentru a crea o aplicație în câteva minute.

1. AppMakr

AppMakr este un producător de aplicații bazat pe cloud care vă permite să creați aplicații iOS, HTML5 și Android. Nu aveți nicio limită la numărul de aplicații pe care le puteți construi și nici la numărul de actualizări pe care le puteți adăuga.

Are numeroase funcții, inclusiv o galerie foto de înaltă rezoluție, notificări push, actualizări live, streaming de muzică și video, camere de chat, integrare de hărți Google, calendare de evenimente comune, cumpărături în aplicație și multe altele. Vă puteți monitoriza aplicațiile pe un tablou de bord și puteți ajusta aspectul și funcțiile aplicației dvs. Veți adăuga conținut utilizând file.

Este gratuit pentru începători, dar atrage o plată unică de 99 USD când publicați.

2. GameSalad

free-app-builders-gamesalad

GameSalad este specific construirii și publicării aplicațiilor de jocuri pentru platformele Android, iOS, HTML5 și macOS. Lucrul pe această platformă nu necesită cunoștințe prealabile de programare și implică utilizarea unei interfețe drag-and-drop.

Modul său de operare include editarea personajelor dintr-o scenă, proiectarea caracteristicilor, sunetului și alternarea dintre personaje. Acest constructor include componente drag-and-drop, cumpărături în aplicație și API-uri GameCircle. Platforma include, de asemenea, un forum unde puteți solicita opiniile altor utilizatori care vă pot ajuta să creați aplicația dvs.

Starterii îl primesc gratuit, dar ulterior plătesc 299 USD pe an.

3. Appy Pie

free-app-builders-appypie

Appy Pie permite utilizatorilor fără cunoștințe prealabile de codificare să construiască aplicații în cloud. Platforma poate fi utilizată pentru a crea aplicații pentru Windows, iOS și Android pe care le puteți publica pe Google Play sau iTunes. Aceasta implică utilizarea componentelor drag-and-drop și nu sunt necesare descărcări sau instalări.

Versiunea completă a aplicației create este un hibrid care se bazează pe HTML5 și funcționează pe toate platformele, inclusiv Blackberry. Puteți trimite notificări push, puteți vizualiza analize în timp real, puteți genera bani cu anunțuri și puteți utiliza GPS pentru a urmări locațiile. De asemenea, puteți să vă conectați aplicația la site-uri web, bloguri, audio, radio, fluxuri media și multe altele.

Are un programator de întâlniri care conține funcții precum One Touch Call și coduri QR în care puteți încorpora cod personalizat și iFrames; această caracteristică este utilă în special pentru majoritatea companiilor. Utilizarea acestei platforme poate varia de la gratuit la o taxă de platină de 33 USD pe lună.

4. Appery

free-app-builders-appery-2

Folosind Appery pentru a crea aplicații este ușor și rapid. Nu este nevoie să scrieți coduri sau să descărcați și să instalați ceva. Se face exclusiv pe cloud și folosește componente drag-and-drop pentru a crea interfața de utilizare. Această platformă este utilizată pentru a crea aplicații pentru Android, telefon Windows și iOS folosind Apache cu componenta încorporată.

Appery are un catalog de pluginuri care vă permite să adăugați câteva funcții aplicației dvs., dar puteți crea și pluginuri care ar fi specifice aplicației dvs. Vă permite să partajați proiectul dvs. cu utilizatori de afaceri, clienți sau dezvoltatori în timp real. Prețul variază de la gratuit la aproximativ 180 USD pe lună.

5. Swiftic

free-app-builders-swiftic-3

Swiftic și-a schimbat numele din Como. Este un constructor instant de aplicații care vă permite să creați aplicații indiferent de experiența dvs. Se clasează printre cei mai buni producători de aplicații mobile, deoarece are o varietate de funcții pentru a câștiga bani și a atrage clienții. Como face ca un novice să pară un profesionist, deoarece implică doar trei pași simpli cu zeci de teme care sunt clasificate. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o categorie de aplicații, să selectați o temă și să publicați.

Mulți dezvoltatori consideră că caracteristicile Swiftic sunt un upgrade în comparație cu cele ale altor constructori de aplicații. Aceste caracteristici includ analize avansate care țin evidența performanței aplicației (pentru a ști ce funcționează și ce nu). Alte caracteristici ale producătorului de aplicații includ o interfață drag-and-drop, comerț mobil, recenzie de utilizator, programe de loialitate / cupoane, posibilitatea de a crea un meniu personalizat, fluxuri RSS și sociale, personalizarea aspectului și funcției aplicațiilor, funcții de generare de bani și notificări push.

Dacă aveți în vedere un upgrade de la versiunea gratuită, Como ar putea deveni rapid scump (în funcție de planul dvs. de plată). Acesta variază de la 29 USD pe lună (se plătește o dată la doi ani), 33 USD pe lună (se plătește o dată pe an) la 39 USD (se plătește lunar).

Concluzie

Toate cele cinci platforme discutate aici sunt bazate pe cloud. Fiind pe Cloud, puteți face revizuiri și publicați aplicația în timp real. În ciuda faptului că toți încep gratuit, ei atrag și plăți în cele din urmă. Cu toate acestea, perioada gratuită este, de obicei, suficient de lungă pentru ca tu să te înțelegi și chiar să te bucuri de ea. Toți cei cinci producători de aplicații sunt buni, dar Swiftic (Como) este cel mai bun, pe baza recenziilor. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți aplicația pe care doriți să o creați, să selectați teme și să publicați.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x