5 pluginuri WordPress pentru a vă crea lista de e-mailuri

5 pluginuri WordPress pentru a vă crea lista de e-mailuri
⏱️ 5 min read

Construirea unei liste de e-mail cu adepții sau clienții dvs. este importantă pentru aproape orice tip de afacere. Este adesea raportat că e-mailul depășește toate celelalte medii atunci când vine vorba de implicarea și vânzările utilizatorilor, motiv pentru care recomandăm cu tărie tuturor proprietarilor de site-uri web să păstreze listele de e-mailuri și să valorifice puterea de a-și dezvolta afacerile.

După ce v-ați înscris la un furnizor de servicii de e-mail, veți dori să vă extindeți lista de e-mailuri. Există o mulțime de modalități de a integra formularele de abonament prin e-mail pe site-ul dvs., dar dacă nu o faceți corect, campania dvs. de marketing prin e-mail va eșua.

În acest articol voi trece peste cinci dintre cele mai bune pluginuri WordPress de încredere de milioane de utilizatori pentru a vă ajuta să vă creșteți abonații de e-mail și să generați clienți potențiali pentru site-ul dvs. web.

1. MailMunch

MailMunch este un sistem complet de abonament prin e-mail pentru site-ul dvs. WordPress care poate adăuga orice tip de formular de abonament pe site-ul dvs. web. Are opțiunea de a încorpora mai multe forme, cum ar fi formulare în linie, slide-in-uri sau chiar ferestre pop-up. Formularele sunt receptive și se vor adapta la dispozitivul vizitatorului, fie că este vorba de un smartphone, tabletă sau desktop.

Mai mult, formularele sunt complet personalizabile și există mai multe teme din care să selectați în timp ce le creați. Există și alte opțiuni, cum ar fi direcționarea la nivel de pagină, testarea pe A / B și analiza încorporată, astfel încât să puteți monitoriza și îmbunătăți campaniile. De asemenea, se integrează bine cu toate serviciile populare de e-mail, cum ar fi MailChimp, Constant Contact, Mailpoet și multe altele.

Pluginul este gratuit (cu opțiuni limitate), dar dacă doriți acces la analize, teme premium și asistență, veți avea nevoie de un abonament premium cu începere de la 9,00 USD / lună.

2. MailChimp pentru WordPress

wp-email-mailchimp-for-wp

Dacă utilizați MailChimp ca serviciu de marketing prin e-mail, MailChimp pentru WordPress este un plugin care vă poate ajuta să adăugați mai mulți abonați la listele dvs. prin diferite metode. După ce ați conectat pluginul la contul dvs. MailChimp, puteți crea frumoase formulare de înscriere sau înregistrare sau chiar puteți integra pluginul cu pluginul formularului existent (cum ar fi Formularul de contact 7 sau Formularele Ninja). În plus, puteți configura pluginul pentru a adăuga opțiunea pentru o bifă de abonare la formularul dvs. de comentarii, astfel încât persoanele care lasă comentarii pe site-ul dvs. web pot alege să se alăture listei dvs. de e-mailuri cu un singur clic.

MailChimp pentru WordPress se integrează, de asemenea, cu BuddyPress, WooCommerce și multe altele. Pluginul de bază este gratuit, dar dacă doriți asistență și rapoarte prioritare, puteți plăti o taxă unică de 49 USD pentru o singură licență de site.

3. Monstrul Optin

wp-email-optin-monster

Monstrul Optin este unul dintre cele mai apreciate programe de generare a clienților potențiali, pe care multe site-uri de top și specialiști în marketing respectați îl folosesc pentru a obține mai mulți abonați la e-mail. Optin Monster funcționează pe WordPress și pe toate celelalte tipuri de site-uri web și se integrează cu până la nouă platforme de marketing.

Cu Optin Monster, veți obține o interfață de glisare și plasare ușor de utilizat pentru crearea de formulare, precum și testare A / B Split, analize, intenții de ieșire, ferestre pop-up specifice pentru a afișa mesaje vizate utilizatorilor de dispozitive mobile, atrăgătoare animații (numite „Efecte monstru”) și multe altele.

Spre deosebire de MailMunch, Optin Monster nu are o opțiune gratuită, deci trebuie să cheltuiți niște bani pentru a profita de caracteristicile sale bogate. Din fericire, există diverse planuri de prețuri care să se potrivească nevoilor dvs. începând de la 9 USD / lună.

4. HelloBar

wp-email-hellobar

Bună ziua este un serviciu care vă poate ajuta să vă dezvoltați lista de e-mailuri prin adăugarea unei bare mobile în partea de sus sau de jos a site-ului dvs. web. Bara poate fi utilizată pentru a face alte lucruri, cum ar fi direcționarea vizitatorilor către o anumită adresă URL sau promovarea paginilor dvs. de socializare. HelloBar are, de asemenea, opțiunea de a adăuga ferestre pop-up, un glisor inferior sau chiar o preluare a paginii complete pe site-ul dvs. web.

Indiferent de opțiunea pe care alegeți să o adăugați pe site-ul dvs., puteți personaliza culorile, dimensiunea, mesajul și comportamentul pluginului. De asemenea, puteți configura HelloBar pentru a vă sincroniza abonații cu serviciul dvs. de e-mail, cum ar fi MailChimp, Aweber, GetResponse și multe altele.

Dacă doriți mai multe opțiuni și doriți să eliminați marca HelloBar, trebuie să faceți upgrade la planul său premium, care începe de la 12 USD / lună.

5. Să prospere

wp-email-prospere-conduce

Prosperă conduce este un alt serviciu excelent pe care îl puteți utiliza pentru a vă dezvolta cu ușurință listele de e-mailuri. Oferă o mulțime de opțiuni și tactici de conversie de ultimă generație care ar trebui să vă ajute să vă lansați campania de e-mail în câteva minute.

Acesta oferă un constructor de formulare intuitiv, cu o mulțime de șabloane pre-construite pe care le puteți utiliza imediat sau personaliza după gusturile dvs. Puteți adăuga formulare în linie, widgeturi ale barei laterale, diapozitive, ferestre pop-up și multe altele cu Thrive Leads și este integrat cu toate serviciile populare de e-mail.

Puteți efectua testări A / B între două sau mai multe variante ale formularelor dvs. și puteți monitoriza performanța fiecărei variante. De asemenea, puteți automatiza aceste teste permițând pluginului să efectueze automat toate monitorizările și direcționarea pentru dvs.

La fel ca Optin Monster, Thrive Leads este un plugin premium și costă 59 USD / an pentru o singură licență de site.

Linia de fund

Construirea unei liste solide de abonați nu este o treabă de o zi. Necesită o planificare atentă și utilizarea instrumentelor potrivite pentru a garanta orice succes. Cu oricare dintre pluginurile enumerate mai sus, puteți începe campania dvs. de marketing prin e-mail în câteva minute. Încercați-le și anunțați-ne preferatele în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x