Risparmia $ 40 su Fire TV Stick Lite, abbonamento Food Network Kitchen

5 sfaturi despre îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe web pe Amazon Fire

Am văzut în mod tradițional Amazon Fire ca pe un dispozitiv de divertisment pentru a viziona Netflix sau cea mai recentă emisiune de televiziune. Doar câțiva știu că poate fi folosit și pentru a naviga pe web. Amazon Fire vine cu un browser intern, Amazon Silk, împreună cu posibilitatea de a descărca browsere de la terți precum Firefox pentru o experiență web mai personalizată. Să ne uităm la cinci moduri în care vă puteți face experiența de navigare pe web pe Amazon Fire.

1. Găsiți browserul potrivit

Există o mulțime de browsere pe piață, de la nume mai mari, cum ar fi Opera, la opțiuni mai mici, cum ar fi Glance Browser și RM Web Browser. Cu toate acestea, cei doi giganți cunoscuți în câmpul Amazon Fire TV și Amazon Fire TV Stick până în prezent sunt Firefox și Amazon Silk, care ies imediat din cutie. Mozilla și Amazon și-au proiectat browserele respective pentru dispozitivele Amazon Fire și sunt fără compromisuri în ceea ce privește experiența utilizatorului.

Deci care este cel mai bun? Firefox oferă o experiență de utilizare mai calibrată, care este mai rapidă și mai puțin glitchy pe site-urile web mai complicate. Când discutăm despre funcționalitatea multiplataforma, pe care o vom adânci mai târziu, caracteristicile Firefox, cum ar fi modul Turbo, îi oferă un câștig. Cu toate acestea, pentru cei care caută mai multe opțiuni de personalizare, pentru a regla motorul de căutare implicit și o suită mai mare de permisiuni și controale, Silk este starul rock.

Ce inseamna asta? În fața browserului, este posibil să facem compromisuri cu privire la unele lucruri pentru a obține victorii mari în altele. În general, Firefox este preferatul meu, deoarece majoritatea utilizatorilor de televiziune Amazon Fire Stick doresc o experiență ușoară de navigare și nu se preocupă de tranzacționarea cu funcții pentru o funcționalitate îmbunătățită.

2. Abordați setările

Următorul pas este să vă asigurați că aveți un control bun asupra setărilor browserului respectiv. Acest lucru vă va permite să deblocați capacitățile Amazon Silk sau Firefox. Ce să vă concentrați depinde de cine va folosi browserul cel mai mult și cum. Amazon Silk, de exemplu, are controale parentale extinse de care Firefox nu are. Pentru a activa aceste setări, veți dori să accesați Gestionare, apoi Setări, urmat de controale parentale, pentru a face browserul Silk potrivit pentru cei mici.

ad-banner
D84bf363 Dba6 49a0 9877 B9dc1e88962e

În afară de controalele de conținut, veți dori să explorați modalități de a desemna și motorul dvs. de căutare preferat. Firefox oferă pur și simplu Google, ceea ce poate fi un compromis fin pentru unii utilizatori. Cu toate acestea, dacă doriți orice formă de personalizare, va trebui să migrați către browserul Silk, unde selecția dvs. se extinde la Yahoo și Bing, printre alți giganti ai motoarelor de căutare. Utilizatorii vor atinge aceleași impedimente dacă vor funcții personalizabile, cum ar fi marcaje personalizate.

3. Funcționalitatea Master Cross-Platform

Un beneficiu major al browserului Firefox este posibilitatea de a primi file de pe Firefox pentru Fire TV de pe telefon, tabletă sau computer. Cu Firefox pe ambele dispozitive și un cont Mozilla, utilizatorii pot debloca Sync, Firefox Lockwise – managerul dedicat de parole al Firefox și serviciul de monitorizare a încălcării datelor Firefox, Firefox Monitor.

F697a46b 215a 494a 8c15 C1d365545963

De acolo, puteți accesa Firefox Sync din setările dispozitivului dvs. iOS respectiv sau Firefox Preview. Pe desktop sau laptop, va trebui să atingeți avatarul din bara de instrumente și să selectați „Activați sincronizarea”. Dacă doriți să faceți acest lucru în ordine inversă și să trimiteți file către dispozitivul dvs. respectiv de la Fire TV, puteți face clic pe butonul „Trimite filele Firefox către Fire TV” de pe bara de instrumente a browserului și să vă conectați. Amazon Silk nu are această funcționalitate .

4. Răsfoiți în siguranță cu un VPN

Chiar și unele dintre cele mai sigure rețele Wi-Fi pot fi predispuse la intruziune. Împreună cu faptul că unii consumatori pot avea restricții de conținut blocate geografic, un VPN nu este niciodată o opțiune teribilă pentru niciunul dintre dispozitivele dvs. Doi giganți din industrie sunt ExpressVPN (primiți trei luni suplimentare gratuit) și NordVPN, ambele disponibile pe App Store-ul Amazon Fire TV. Odată descărcat, deschideți și lansați aplicația dorită. Creați un cont pe desktop sau pe telefon pentru ușurință, conectați-vă și selectați locația dorită. După conectare, faceți clic pe OK și începeți navigarea. Efectul VPN-ului dvs. nu este pur și simplu browserul dvs., ci oriunde vă bucurați de conținut pe televizorul dvs. Amazon Fire Stick.

5. Investiți în hardware-ul potrivit

Indiferent de browserul pe care îl alegeți, veți întâlni în continuare câteva momente frustrante, fără unele întăriri hardware. Investiția într-o tastatură sau un mouse Bluetooth de calitate vă poate îmbunătăți exponențial experiența.

Un impediment major pentru browsere este nevoia de a naviga cu telecomanda Amazon Fire Stick TV. Unele browsere permit dictarea vocii prin Alexa, dar asta poate ajuta atât de mult. După ce aveți tastatura sau mouse-ul compatibil cu Bluetooth la alegere, pur și simplu accesați setările Fire Stick TV, apoi selectați „Controlere și dispozitive Bluetooth”. Navigați la „Alte dispozitive Bluetooth”, apoi faceți clic pe „Adăugați dispozitive Bluetooth”.

Pentru mai multe modalități de a vă îmbunătăți experiența completă Amazon Fire, aruncați o privire la unele dintre cele mai bune aplicații pentru Amazon Fire Stick.

Legate de:

  • Tableta Android vs Kindle Fire: Care este pentru tine?
  • Sfaturi și trucuri utile Fire TV pentru a vă îmbunătăți experiența de utilizare
  • Cum să configurați un sistem Home Theatre cu Amazon Echo și Fire TV
Scroll to Top