5 sfaturi și trucuri Uber pentru a face următoarea călătorie mai plăcută

5 sfaturi și trucuri Uber pentru a face următoarea călătorie mai plăcută
⏱️ 7 min read

Uber este o modalitate excelentă de a ajunge din punctul A în punctul B. Probabil mai rapid și mai convenabil decât utilizarea unui taxi tradițional, Uber este în fruntea modului în care călătoresc oamenii. În timp ce Uber nu este întotdeauna mai ieftin decât un taxi, acesta a fost conceput pentru a fi ușor de utilizat și simplu.

În acest sens, Uber a reușit, deoarece utilizatorii nu trebuie să fie oameni de știință pentru a folosi aplicația. Drept urmare, Uber a văzut oameni adunându-se în serviciul său. Cu toate acestea, în timp ce atrage oamenii acolo unde trebuie să meargă este funcția sa principală, Uber, ca orice produs, diversifică și adaugă noi caracteristici. Iată câteva moduri puțin cunoscute prin care Uber vă poate face viața mai ușoară sau pur și simplu vă poate face plimbarea puțin mai plăcută.

Conectați-vă calendarul

Dacă sunteți tipul de persoană care este organizată și pregătită, există șanse mari să utilizați aplicația calendar pe telefon. Dacă aveți întâlniri, evenimente, întâlniri și orele fericite după muncă stocate în calendarul dvs., Uber vă poate ajuta să ajungeți mai ușor la ele. Permițând aplicației Uber să vă acceseze calendarul, Uber vă va scana calendarul pentru localizări. În acest fel, data viitoare când lansați aplicația Uber, locațiile evenimentelor din calendarul dvs. vor apărea ca „comenzi rapide” de destinație. Acest lucru le poate salva oamenilor dificultățile de a răsfoi înainte și înapoi între calendarul lor și aplicația Uber pentru a copia și lipi informațiile despre adresă.

Programați o preluare în avans

preluare uber-avans

Cei mai mulți oameni folosesc Uber așa cum ar face un taxi: pur și simplu îl saluți când ai nevoie de el. Cu toate acestea, dacă trebuie să vă aflați undeva la un anumit moment, acest lucru poate provoca stres nedorit. La fel ca multe companii de taxi, Uber le permite utilizatorilor să programeze preluări în avans, cu până la treizeci de zile înainte de călătoria dvs.

Pentru a programa o călătorie, pur și simplu deschideți aplicația Uber și atingeți pictograma mașinii. Apoi, setați informațiile de preluare, inclusiv data, ora și locația. La selectarea tipului de călătorie, veți primi o estimare a tarifului. Dacă totul arată bine, atingeți „Programare” pentru a confirma. Dacă se schimbă ceva, aveți posibilitatea de a edita sau anula preluarea în avans în orice moment înainte de călătorie. Odată ce programați o plimbare. Uber vă va trimite memento-uri cu 24 de ore înainte de călătorie și încă o dată când călătoria dvs. este pe cale să vă ia. De asemenea, vă vor anunța dacă tariful s-a schimbat deloc.

Rețineți că programarea unei preluări nu face o rezervare pentru o mașină. În schimb, aplicația trimite solicitarea șoferilor din apropiere în momentul în care ați specificat că doriți o preluare. În orașele mai mari, aceasta nu ar trebui să fie o problemă, dar în zonele în care disponibilitatea șoferului poate fi limitată, este posibil să întâmpinați o ușoară întârziere.

Creați un profil de afaceri pentru a ține evidența cheltuielilor

uber-business-profile

Uber tinde să se asocieze cu milenarii care vor să vopsească orașul în roșu, fără să se îngrijoreze de un șofer desemnat. Cu toate acestea, pe măsură ce Uber devine mai obișnuit, compania găsește rapid soluții la problemele obișnuite. Dacă utilizați Uber pentru călătorii legate de serviciu, poate fi o problemă să vă solicitați cheltuielile de călătorie, astfel încât să puteți fi rambursat de angajator. Din fericire, puteți crea un profil de afaceri separat în cadrul aplicației folosind e-mailul de serviciu și cardul de credit corporativ. Selectarea profilului dvs. de afaceri înainte de a obține un Uber permite facturarea cardului dvs. corporativ, precum și prin e-mail factura direct către angajatorul dvs. Gata cu formularele de completat, gata cu chitanțele mototolite.

Există două modalități de a crea un profil de afaceri, prin intermediul aplicației și al computerului desktop. Pentru a configura un profil de companie utilizând aplicația, deschideți aplicația Uber și atingeți colțul din stânga sus și selectați „Setări”. Derulați în jos până când vedeți „Profiluri” și atingeți „Profil de companie”. Aici veți adăuga e-mailul de lucru, informațiile despre cardul de credit al companiei și veți decide dacă doriți rezumate de facturare săptămânale sau lunare. Dacă angajatorul dvs. folosește un program de gestionare a cheltuielilor precum Expensify, vă puteți conecta și contul.

Pentru a vă configura profilul de companie pe computerul dvs. desktop, îndreptați browserul către Site-ul Uber. De acolo, conectați-vă la contul dvs. Uber și pur și simplu urmați instrucțiunile.

Redă propria ta muzică

uber-play-music

Uneori, alegerea postului de radio al unui șofer Uber pur și simplu nu o face pentru tine. Din fericire, utilizatorii Uber au capacitatea de a reda propria muzică direct prin difuzoarele stereo ale mașinii șoferului, fără cabluri necesare. Trebuie să menționăm că șoferul dvs. trebuie să activeze mai întâi această caracteristică pentru a funcționa.

Dacă sunteți asociat cu un driver care a activat selectarea muzicii, veți vedea o notificare pe ecran. Pentru a alege propriile melodii, atingeți „Redați propria muzică”. Acest lucru vă va solicita să vă conectați la contul Pandora sau Spotify Premium. După ce v-ați conectat, alegeți pur și simplu o melodie, o stație sau o listă de redare pe care să o ascultați, iar muzica va fi redată când începe călătoria dvs. Din păcate, în momentul scrierii acestui articol, această caracteristică este disponibilă numai pentru utilizatorii de iPhone.

Împarte prețul

uber-split-tarif

Dacă călătoriți cu un grup, poate fi puțin dureros să vă asigurați că o persoană nu se blochează cu factura. Din fericire, Uber simplifică împărțirea tarifului. Pentru a face acest lucru, veți dori să utilizați funcția intitulată în mod corespunzător „Tarif divizat”. Acest lucru vă permite să împărțiți în mod egal tariful călătoriei dvs. Uber între toți pasagerii.

Pentru a împărți un tarif, mai întâi va trebui să solicitați o călătorie. Glisați în sus din partea de jos a ecranului pentru a accesa informațiile despre călătorie. Aici veți vedea suma care vă va fi taxată pentru călătoria curentă Uber. Atingeți-l și selectați „Tarif divizat”. Acest lucru vă va permite să alegeți persoane din contactele telefonului. Alternativ, puteți introduce manual numerele de telefon ale celorlalți piloți.

În acest moment, toți cei pe care i-ați nominalizat vor primi o cerere de împărțire a tarifului. Tariful este apoi împărțit în mod egal între dvs. și cei care acceptă. Rețineți că veți fi la curent pentru oricine nu acceptă. În plus, fiecărui călăreț i se va percepe o taxă suplimentară de 0,25 USD atunci când este utilizată funcția de tarifare divizată.

Folosești Uber? Sunteți conștienți de alte sfaturi pentru economisirea timpului? Sau orice trucuri care pot face Uber o experiență mai plăcută? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x