5 site-uri amuzante de glumă pentru a te face să arăți ca un geniu al tehnologiei

5 site-uri amuzante de glumă pentru a te face să arăți ca un geniu al tehnologiei
⏱️ 5 min read

Nu, nu este ziua Fools April, dar asta nu înseamnă că nu te poți distra. Toată munca și lipsa jocului îl fac pe Jack un băiat plictisitor. Nu ai de ales decât să muncești dacă vrei să câștigi acei bani, dar ar trebui să existe întotdeauna și un timp distractiv. Întrucât sunteți deja pe computerul dvs., puteți verifica câteva site-uri de glumă care îi vor face pe prieteni să creadă că sunteți un hacker noaptea.

Următoarele site-uri îți vor speria prietenii să creadă că le trimiți un fel de virus sau că hackezi un site web guvernamental. Poți râde în timp ce prietenii tăi au un atac de panică gândindu-te că ceea ce faci este real.

Casa dintre meri este gata! Ep. #6
Casa dintre meri este gata! Ep. #6

1. Hacker Typer

Cu Hacker Typer îți poți face prietenii să creadă că ai învățat să codezi din nicăieri. Acest site de glumă vă va duce la o pagină cu fundal negru și imediat ce începeți să tastați, tot felul de coduri vor apărea pe ecran.

Nu contează ce taste apăsați, deoarece ecranul va continua să vă afișeze coduri. După o vreme, site-ul va afișa pe ecran un mesaj „Acces refuzat”, făcând experiența de hacking și mai reală.

2. Ecran de actualizare Windows fals

Cu Ecran de actualizare Windows fals, fie vă puteți speria prietenii cu ceea ce arată ca o actualizare care va șterge întregul disc, fie cu ceea ce arată ca o actualizare Windows 98. Această ultimă opțiune este excelentă pentru a-i face pe prietenii tăi să creadă că vor trece de la Windows 10 la Windows 98.

prank-sites-fakeupdate

Când încercați să plasați cursorul peste pagină, acesta va dispărea. Acest lucru îi va face pe prietenii tăi să intre în panică și mai mult, crezând că nu pot opri procesul. Opțiunea care îi va face pe prieteni să creadă că discul lor va fi șters este o actualizare Linux.

În colțul din stânga sus puteți vedea cât de departe este „actualizarea”. Există, de asemenea, o opțiune Mac pe care o puteți folosi pentru a vă glumi prietenii Mac. Există în total cinci opțiuni. Puteți alege dintre zece animații diferite pentru a vă glumi prietenii.

Bacsis: atunci când îți păcălești prietenul cu acest truc, asigură-te că apeși F11 pentru ca browserul să meargă pe tot ecranul. Acest lucru va face site-ul farsei mai realist.

3. Gluma butonului roșu

Glumă de buton roșu este foarte distractiv. Când intrați prima dată pe pagină, veți vedea un buton roșu mare cu cuvintele „Nu apăsați”. Deoarece oamenii sunt curioși din fire, prietenul tău nu va putea rezista dorinței de a face clic pe buton.

farsă-roșie

Când el sau ea face clic pe el, butonul va afișa un mesaj pentru a nu mai da clic pe buton, ceea ce vă face să doriți să îl apăsați și mai mult. Cu cât faceți clic mai mult, cu atât mesajul devine mai amuzant.

Site-ul va juca chiar și jocuri cu dvs. și va afișa diverse butoane roșii pentru a vedea dacă renunțați și nu veți mai da clic pe buton. Această opțiune este foarte distractivă.

4. URL Shady

Ori de câte ori un prieten îți trimite o adresă URL, poți încerca să vezi despre ce este vorba citind câteva dintre cuvintele din ea. În felul acesta îți faci măcar o idee despre ce este vorba. Cu URL umbrit îți poți păcăli prietenii să creadă că le-ai trimis un fel de virus sau furt de IP.

farsă-umbră

Chiar și o adresă URL de la Google poate fi transformată într-una cu aspect suspect. De exemplu, dacă tastați „www.google.com”, veți obține o adresă URL care spune ceva de genul http://www.5z8.info/old-older-goats.mov_x4l8fw_ip-stealer. Acest lucru îl va face pe prietenul tău să intre în panică și să se întrebe ce în lume tocmai a primit.

5. Geek Typer

Geek Typer este plin de opțiuni excelente atunci când vine vorba de a-ți face prietenii să creadă că te-ai transformat într-un hacker. Diferite versiuni vor face pe toată lumea să creadă că încercați să intrați într-un site guvernamental sau al unei companii. Puteți alege dintre douăzeci și patru de teme diferite care includ un studio vizual, o temă extraterestră, corp umbrelă, versiunea scut și multe altele.

glumă-geektyper

În funcție de tema pe care o alegeți, veți obține fie sunete care vor face experiența și mai reală, fie ferestre pop-up pentru a face pe toată lumea să creadă că tocmai le-ați deschis. Unele teme au și alarme care se vor declanșa, făcându-i pe toți să creadă că ați încercat cu adevărat să accesați un site web guvernamental.

Concluzie

Cu siguranță vă veți distra mult cu aceste site-uri, făcându-i pe toți să creadă că ați trecut la partea întunecată a tehnologiei. Ce site crezi că vei încerca mai întâi? Lasă un comentariu mai jos și anunță-ne.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x