6 Alternative Facebook Parse recomandate

6 Alternative Facebook Parse recomandate
⏱️ 4 min read

Parse este un serviciu de backend realizat de Facebook. Serviciile de back-end utilizează stocarea în cloud alături de servicii speciale, de obicei se integrează cu rețelele sociale și notificări push pentru diverse platforme. Parse, în special, este utilizat ca backend pentru dispozitivele mobile.

Din păcate, Parse este închis. Începând cu 28 ianuarie 2016, Parse a renunțat la serviciul său și odată cu 28 ianuarie 2017, va fi închis în întregime.

În acest articol vom trece în revistă alternativele și înlocuirile recomandate de analiză și ce puteți face pentru a avansa ca dezvoltator de aplicații.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

6. Analizați serverul

Dacă nu sunteți gata să mergeți mai departe, Parse nu este complet mort. Mai degrabă, este deschis și este cunoscut sub numele de Analizați serverul. În ceea ce privește tranziția, acesta ar trebui să fie cel mai ușor, deoarece este în mare parte același sistem. Cu toate acestea, vă va solicita să vă gestionați propriul server și baza de date Mongo, ceea ce poate fi dificil dacă i-ați cere lui Parse să facă toate lucrările anterior.

În plus, acest serviciu este open source, spre deosebire de celelalte opțiuni din această listă. Acest lucru înseamnă că, în trecut, ianuarie 2017, va continua să fie menținut și îmbunătățit de comunitate.

5. Backendless

fbparsealts-backendless

Backendless este atât un serviciu de găzduire, cât și o platformă de dezvoltare de aplicații. De când au apărut știrile despre Facebook Parse, Backendless s-a marketing pe sine ca înlocuitor Parse în premieră, unul dintre beneficiile sale principale fiind că este gratuit.

Dacă sunteți deja dezvoltator Parse și doriți să economisiți niște bani în mișcare, verificați Backendless ‘Ghid de migrare. Este destul de aprofundat și ar trebui să vă ajute pe parcurs.

4. Built.io Backend

fbparsealts-builtio

Built.io Backend este un serviciu axat pe crearea de aplicații rapide. Principalul beneficiu al Built.io este concentrarea sa pe gestionarea serverelor cloud și scalarea, permițând în același timp dezvoltatorilor să se concentreze doar pe experiența utilizatorului.

Aceasta se adaugă caracteristicilor adăugate de integrare a rețelelor sociale, geo-locație și extensii cloud.

3. moBack

fbparsealts-moback

moBack este atât un backend cloud, cât și un studio de dezvoltare de aplicații. Poate fi implementat pe o infrastructură preexistentă AWS (Amazon Web Services) sau o infrastructură de centru de date locală. Este, de asemenea, o platformă „gratuită”, ceea ce înseamnă că sunteți mai mult decât binevenit să o încercați singuri înainte de a face plonjarea completă.

Funcțiile oferite de moBack includ serviciile sale de analiză, serviciile de gestionare a datelor (prin API-ul său REST) ​​și alte servicii de backend de bază, cum ar fi notificările push.

2. AnyPresence

fbparsealts-anypresence

AnyPresence este o soluție de întreprindere, axată pe relațiile cu întreprinderile mari. Acestea se desfășoară atât în ​​cloud, cât și local și au fost înființate în primul rând de executivii anteriori Oracle și Cisco.

AnyPresence se concentrează în mod special pe asistența puternică pentru clienți și pe caracteristicile la nivel înalt pentru dezvoltatori și întreprinderi. Dacă sunteți o afacere mare, AnyPresence ar putea fi cel pe care îl căutați; întreprinderile mai mici ar putea dori să caute în altă parte.

1. Firebase

fbparsealts-firebase

Firebase este un serviciu de backend puternic, alimentat de Google. Spre deosebire de alte intrări din această listă, Firebase este complet transparent în ceea ce privește modelul său de stabilire a prețurilor, deși este practic gratuit pentru cea mai mică implementare.

Datorită faptului că este alimentat de Google, Firebase are în spate unele dintre cele mai puternice servere pentru utilizare. Acestea fiind spuse, ceilalți furnizori de pe această listă sunt, de asemenea, destul de fiabili în sine, fiind de obicei susținuți de Amazon.

Ca dezavantaj, Firebase nu are în prezent o cale directă de la Parse, ceea ce îl face mai mult o alternativă decât o înlocuire.

Concluzie

Firebase își câștigă punctele de la mine pe baza suportului și transparenței sale. Acestea fiind spuse, AnyPresence ar putea fi mai bun pentru întreprinderile mai mari, moBack adaugă dezvoltarea de aplicații în mix, Built.io oferă diverse servicii proprii, iar aspectul Backendless vă va ajuta să treceți perfect de la Parse la un backend nou.

La fel ca majoritatea lucrurilor din viață, ceea ce folosești în loc de Parse este într-adevăr o chestiune de preferință personală. Cele mai înalte recomandări ale mele sunt Firebase (dacă nu utilizați deja Parse) și Backendless (dacă faceți acest lucru).

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x