6 aplicații Android care vă pot ajuta să practicați yoga acasă

6 aplicații Android care vă pot ajuta să practicați yoga acasă

Yoga este un mod din ce în ce mai popular de a menține o bună sănătate fizică și emoțională. S-ar putea să fiți interesat să exersați acasă, dar acest lucru înseamnă că nu este prezent un profesor care să vă corecteze ipostazele. Smartphone-urile și tabletele nu au grijă de această problemă, dar pot ajuta. Iată șase aplicații Android legate de yoga care sunt pregătite pentru sarcină.

1. Yoga de buzunar

Yoga de buzunar poate servi atât ca instrument de referință, cât și ca ghid de yoga. Conține o listă de ipostaze împărțite în pași specifici, fiecare însoțită de ilustrații și comenzi vocale. Muzică liniștitoare se redă în fundal pe măsură ce le completați pe fiecare.

Interfața aplicației este simplă și arată grozav pe dispozitivele moderne, ceea ce o face o recomandare ușoară. Dar, datorită lipsei de animații între posturi, aplicația este mai bună pentru utilizatorii experimentați decât cei care se apropie de fiecare poză pentru prima dată.

ad-banner

Pocket Yoga costă 2,99 USD și există achiziții în aplicație, dar acesta din urmă îți oferă doar posibilitatea de a achiziționa diferite fundaluri pe care le deblochezi singur în timp. Simțiți-vă liber să le ignorați.

2. Yoga zilnică

Yoga zilnică este cea mai populară aplicație din această listă, după ce a acumulat peste un milion de descărcări. Dacă aveți nevoie de o experiență axată în primul rând pe videoclip, această aplicație poate zgâria mâncărimea. Merită subliniat faptul că aplicația se adresează mai mult fitnessului și sănătății decât să vă ofere o înțelegere a yoga și să vă ajute cu adevărat să stăpâniți fiecare poziție.

O parte din conținut este disponibilă gratuit (necesită instalarea diferitelor pluginuri), dar o mare parte din aceasta este disponibilă doar abonaților. Abonamentele variază de la 5 USD pe lună la 40 USD pe an.

3. Fititate

AndroidYogaApps-Fitivity

Din punct de vedere tehnic, Fitivity nu este o singură aplicație de yoga. este un grup dintre ei. Este posibil ca fiecare persoană să nu ofere aproape la fel de mult conținut ca Yoga zilnică, dar videoclipurile sunt mai instructive și sunt însoțite de gif-uri și diagrame care vă ajută să descompuneți modul în care ar trebui să vă îndoiți corpul. Este în continuare orientat mai mult spre fitness decât să ofere o înțelegere cuprinzătoare a yoga, dar nu este nimic inerent în neregulă cu asta. Antrenamentele timpurii sunt gratuite, în timp ce cele ulterioare necesită o primire premium pentru 4,99 USD.

4. Yoga Sutra

Yoga Sutra nu este o aplicație deosebit de drăguță, deoarece are o interfață de bază care nu ar arăta prea bine acasă pe nicio versiune de Android. Cu toate acestea, este plin de conținut util, dintre care multe vă pot ajuta să înțelegeți mai bine yoga decât pur și simplu care se întind bine. Aplicația servește mai mult ca instrument de referință decât ca instructor de yoga virtual, dar este unul decent.

Yoga Sutra nu numai că vă oferă numele sanscrit pentru fiecare poziție, ci oferă o defalcare a ceea ce înseamnă numele. Aplicația vă spune cum să ajungeți în fiecare poziție, ce mușchi lucrați și ce să evitați. Este gratuit și acceptat de reclame.

5. Yoga.com

Dacă nu puteți trece de interfața de îmbătrânire a Yoga Sutra și nu vă deranjează să cheltuiți câțiva dolari, Yoga.com oferă o mare parte din același conținut, doar că completează fiecare poză cu un videoclip demonstrativ. Conține 289 de ipostaze împreună cu 37 de programe care pot viza anumite părți ale corpului.

Majoritatea conținutului este blocat, dar îl puteți debloca și puteți scăpa de reclame pentru 1,99 USD. Un abonament la site-ul Nu este necesar.

6. Cronometru yoga

Cronometru yoga vă poate ajuta să urmăriți când să respirați, să schimbați poziția sau să efectuați repetiții. Creați antrenamente care constau dintr-o serie de temporizatoare, care emite un semnal sonor de fiecare dată când este activat. Este minunat pentru a medita și a ține întinderi pentru aceeași perioadă de timp pe fiecare parte a corpului. Yoga Timer vine doar cu câteva antrenamente deja pregătite (și anume pentru scandare și meditație), așa că va trebui să petreceți ceva timp pregătind lucrurile. Și dacă doriți, puteți utiliza aplicația pentru alte lucruri decât yoga.

AndroidYogaApps-Yoga-Timer

Aplicația este gratuită și nu începe să afișeze anunțuri decât după ce a trecut o săptămână. Puteți să le eliminați cu 1,49 USD și să deblocați opțiunile pentru a dezactiva statisticile de utilizare anonime, utilizați o bară de navigare translucidă și puteți schimba culoarea barei de stare cu 1,49 USD.

Concluzie

Dacă nu ați mai practicat yoga înainte – fie că vă este teamă că nu sunteți suficient de flexibili, sunteți prea timizi sau simțiți că totul pare ciudat – lansarea unei aplicații și practicarea acasă poate fi o modalitate bună de a obține picioarele tale umede. Vă permite să vă deplasați în ritmul propriu, fără să vă faceți griji cu privire la aspectul dvs. sau să țineți pasul cu alte persoane. Știți doar că există unele avantaje care provin de la o clasă, cum ar fi feedbackul live, pe care pur și simplu nu le puteți obține de pe dispozitivul dvs. Android.

Există numeroase aplicații în Magazinul Play legate de yoga, așa că, dacă nu v-am numit aplicația dorită în lista de mai sus, vă rugăm să îi dați o recomandare în comentariile de mai jos.

Scroll to Top