6 aplicații Android pentru a găsi un loc minunat pentru a mânca

6 aplicații Android pentru a găsi un loc minunat pentru a mânca

Cauti un loc unde sa mananci? Îți place doar mâncarea? Când sucurile din burta noastră încep să clocotească, poate fi dificil să ne așezăm într-un loc de mâncare, mai ales în zonele cu un număr covârșitor de opțiuni. Iată șase aplicații Android care vă pot ajuta să reduceți zgomotul și să începeți să mâncați într-un loc care se potrivește stării dvs. de spirit.

1. Yelp

Scheunat este cel mai mare nume din industrie, așa că hai să-l abordăm mai întâi. Yelp a devenit o opțiune de ghișeu unic. Nu numai că face mâncare, ci acoperă întreprinderi de tot felul, mari și mici. Veți găsi o mulțime de recenzii aici, dar site-ul nu este fără controverse. Companiile care nu plătesc pot găsi recenzii negative, având o importanță mai mare, iar Yelp este dispus să înlăture criticile nedorite la un preț. Cu toate acestea, chiar dacă nu puteți avea întotdeauna încredere în recenzii, aplicația este încă bună pentru a vedea ce locuri se află în zona dvs. și pentru a vă face o idee despre felul de mâncare pe care îl servesc.

2. Zomato

AndroidFindRestaurants-Zomato

Zomato este o companie din India, cu o acoperire largă în întreaga lume. A cumpărat recent Urbanspoon, care va oferi în cele din urmă serviciul un punct de sprijin în America de Nord (dar încă nu este pregătit). Aplicația vă permite să vedeți ce localuri de alimentație se află în zona dvs., să le vizualizați pe o hartă, să le navigați prin meniuri, să vizualizați fotografii, să verificați recenziile și să împărtășiți unde ați fost cu alții. Puteți căuta după nume, bucătărie și locație, oricare dintre acestea vă va ajuta să vă găsiți cel mai bine drumul.

3. Foursquare

Foursquare și-a făcut un nume, permițându-le utilizatorilor să se înregistreze în diferite locuri și să țină cont de prieteni. Dar serviciul s-a transformat anul trecut într-un ghid mobil care face recomandări pe baza intereselor și preferințelor dvs. În loc să parcurgeți informații detaliate despre toate locurile locale unde puteți mânca, puteți pur și simplu să declanșați Foursquare și să vă îndreptați către destinația pe care vi-o oferă.

https://www.youtube.com/watch?v=CvMVFGOJ2Z0

4. Găsirea restaurantului

AndroidFindRestaurants-Restaurant-Finder

Restaurant Finder este o soluție fără probleme care vă oferă toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți despre aplicație chiar în numele acesteia. Scuipă o listă a locurilor din apropiere, vă oferă adresa acestora, vă anunță dacă sunt deschise și listează recenzii. Dacă este necesar, puteți extinde zona de căutare și filtrați în funcție de tipul de unitate. Și dacă nu doriți mâncare, ei bine, Restaurant Finder este la fel de surprinzător la fel de priceput în căutarea librăriilor, a dealerilor auto și a altor mărfuri.

5. OpenTable

AndroidFindRestaurant-OpenTable

Masă deschisă merge cu un pas mai departe decât majoritatea celorlalte aplicații din această listă. Nu vă ajută doar să găsiți un loc unde să mâncați, ci vă permite să rezervați o rezervare în timp ce sunteți acolo. În acest fel, când vrei, te așteaptă deja. Tot ce trebuie să faci este să ai un loc.

6. Chow

AndroidFindRestaurant-Chow

Mâncare vine cu o interfață de utilizator simplă inspirată de Material Design, care nu pierde timp. Vrei masa de prânz? Vrei thailandeză? Vrei livrare? Doar faceți clic pe imaginea asociată chiar pe ecranul de lansare și parcurgeți opțiunile eliminate din Yelp, OpenTable, TripAdvisor, YellowPages și alte surse. Când faceți clic pe oricare dintre aceste recomandări, acesta vă direcționează către aplicația sau site-ul web asociat. Deci, gândiți-vă la aceasta ca la aplicația de pe listă care poate lega toate celelalte aplicații.

Concluzie

Cât de bine funcționează fiecare dintre aceste aplicații depinde de locul în care locuiți. Oamenii din SUA se pot aștepta la sprijin de la aproape toți, dar experiența va varia de la o țară la alta. Chiar și în SUA, unele domenii sunt mai bine acceptate decât altele, deci este posibil să trebuiască să încercați mai mult de unul. Mâncare fericită și spuneți-ne cum merge experiența dvs. Și dacă apelați deja la o aplicație care nu se află pe această listă, ne-ar plăcea să aflăm și despre ea.

Scroll to Top