6 aplicații de memento obligatoriu pentru Android

6 aplicații de memento obligatoriu pentru Android
⏱️ 5 min read

Vii acasă dintr-o zi grea la serviciu și, imediat ce ai lovit canapeaua, îți dai seama că ai uitat să cumperi laptele. Dacă ai fi creat acel memento, te-ai bucura de acel pahar de lapte chiar acum.

Utilizarea unei aplicații de memento vă va asigura că nu uitați niciodată nimic atâta timp cât îl utilizați. Iată câteva aplicații utile și gratuite de reamintire pentru Android pe care le puteți încerca să rămâneți la curent cu lucrurile.

1. Memento BZ

Memento BZ vă permite să creați memento-uri fără a fi nevoie să scoateți telefonul. Dacă aveți un ceas inteligent Android, puteți crea rapid memento-uri de acolo. De asemenea, vă puteți organiza mementourile în culori, astfel încât să le puteți diferenția cu ușurință.

Aplicația are, de asemenea, widget-uri personalizabile, un calendar și vă poate reaminti să apelați de la oricine ați pierdut un apel. Glisați în jos din partea de sus a ecranului telefonului pentru a vedea toate mementourile pe care le-ați creat.

Dacă trebuie să creați un memento nou, puteți face acest lucru și glisând în jos, chiar și de pe ecranul de blocare. Doar atingeți semnul plus și creați-vă memento-ul.

2. Doar memento

Nu ratați niciodată o zi de naștere, o aniversare sau o sarcină cu Doar memento. Puteți utiliza funcția Vorbire-text pentru acele momente în care tastarea este imposibilă. Mementourile au, de asemenea, intervale repetate fie la fiecare câteva ore, minute, zile, anumite zile săptămânale, săptămâni, luni sau ani.

Puteți personaliza fiecare memento cu o imagine, un anumit ton de apel sau un ton de alarmă de vorbire. Just Reminder oferă și amânare automată și clipire cu LED-uri (dacă dispozitivul dvs. o acceptă).

Există, de asemenea, posibilitatea de a trimite cele mai bune urări și pentru aniversări și zile de naștere. Dacă nu sunteți mulțumit de categorii, aplicația vă permite opțiunea de a le edita.

3. Memento-uri de viață

Memento-uri de viață este o altă opțiune excelentă dacă nu doriți niciodată să uitați să faceți ceva. Aplicația este disponibilă în rusă, franceză, spaniolă, olandeză, daneză, germană și engleză (evident).

memento-viață

Mementourile de viață vă vor aminti ce trebuie să faceți și vă vor ajuta, de asemenea, să finalizați sarcina. De exemplu. Dacă ați configurat un memento pentru a apela pe cineva, aplicația va furniza butonul Apel în memento, astfel încât să puteți finaliza sarcina.

De îndată ce deschideți aplicația, mementourile dvs. sunt separate în patru secțiuni diferite, cum ar fi astăzi, mâine, săptămâna aceasta și mai târziu. De asemenea, puteți să creați propriile categorii și să le personalizați cu culorile și pictogramele care vă plac.

4. Memento vocal

Poate fi foarte inconfortabil să vă ridicați telefonul pentru a citi un memento când conduceți. Cu Memento vocal mementourile dvs. vă vor fi citite cu voce tare, astfel încât să puteți reaminti sarcinile dvs. chiar dacă conduceți.

memento-voce

Creați-vă memento atingând semnul plus din partea dreaptă sus și completați informațiile necesare. După ce ați terminat de tastat mesajul, aplicația vă poate citi din nou atingând pictograma microfon.

Îi lipsește opțiunea de a alege ziua personalizată a mementoului și un calendar pentru a vă vedea mementourile, dar aplicația compensează citind mementourile cu voce tare.

5. Amintește-mi

Pe lângă faptul că îți amintești ce trebuie să faci, Aminteste-mi o va face și cu stil. Puteți adăuga o pictogramă, culoarea de fundal, culoarea textului și chiar puteți modifica fontul mementourilor.

amintește-mi

Ceea ce face această aplicație să se distingă de restul este că vă puteți înregistra propria voce ca memento. Dacă preferați, puteți alege și sunetul implicit sau un ton din galeria dispozitivului dvs. Android.

Atingeți data mementourilor și selectați o dată în decurs de cinci ani sau mai mult! De asemenea, puteți ajusta transparența mementourilor, astfel încât să puteți face unul sau mai mulți să iasă în evidență de restul.

6. Cel mai simplu memento

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să simplifice lucrurile, Cel mai simplu memento merită încercat. De îndată ce deschideți aplicația, vi se solicită să introduceți un titlu, ora, data și dacă mementoul trebuie repetat. De asemenea, puteți vedea o listă cu toate mementourile și le puteți edita cu ușurință, dacă este necesar.

memento-cel mai simplu

Dacă mergeți la Pro, aveți acces la funcții precum:

  • Durata amânării personalizate
  • Fără reclame
  • Notificare de dialog pop-up
  • New Time and Date Pickers inspirate de selectorii Google Calendar
  • Notificare lumină LED
  • Memento-uri de o singură apariție care pot fi oprite și utilizate ulterior
  • Mementouri recurente care pot fi respinse prin glisare

Concluzie

Cu atâtea lucruri de făcut, este imposibil să vă amintiți totul de unul singur. Aici intervin aceste aplicații de reamintire pentru Android, astfel încât să nu ratați nimic. Cum îți amintești de sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești? Împărtășiți-vă gândurile în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x