6 dintre cele mai bune alternative la ES File Explorer

6 dintre cele mai bune alternative la ES File Explorer

⌛ Reading Time: 5 minutes

Timp de mulți ani, ES File Explorer a fost recunoscut pe scară largă drept regele aplicațiilor de gestionare a fișierelor pentru Android. Avea tot ce și-ar putea dori vreodată într-un explorator de fișiere și a funcționat foarte bine.

Recent însă, dezvoltatorii au adăugat câteva aplicații intruzive și o interfață de utilizare a materialului pe jumătate, care pare să fi umflat aplicația și a distrus experiența pentru mulți utilizatori.

Din fericire, există mai multe alte aplicații de gestionare a fișierelor pentru Android, care reprezintă o alternativă bună la ES File Explorer. Vom împărtăși mai jos câteva alternative demne, fără o ordine specială:

1. Astro File Explorer

Într-un mini-miracol, Explorator de fișiere Astro este o aplicație gratuită care – ați crede – nu este acceptată de reclame. Mai mult decât atât, este un pachet excelent, care vă oferă multă flexibilitate în ceea ce privește modul de vizualizare a fișierelor dvs. (miniaturi ale imaginii sau detalii complete ale fișierului, de exemplu).

Astro vă permite să copiați, să mutați și să ștergeți fișiere așa cum vă așteptați, dar una dintre caracteristicile sale bonus este opțiunea de a comprima fișierele în formatele Zip și RAR. Vă facilitează salvarea fișierelor individuale pe un spațiu de stocare extern sau în cloud și are abilități excelente de a vă sorta fișierele după tot felul de variabile.

A, și am menționat că este gratuit și fără reclame? Foarte posibil, dar trebuie repetat …

2. Amaze File Manager

Uimi este o aplicație gratuită și deschisă de gestionare a fișierelor, care este foarte bine concepută și ușor de utilizat. Aveți opțiunea de a afișa fișierele și folderele în vizualizare listă sau grilă și există suport pentru operațiuni de bază, cum ar fi copierea și lipirea, comprimarea și extragerea din fișierele zip și mutarea sau ștergerea.

es-alternative-amaze

Glisarea din partea stângă vă arată un sertar de navigare cu opțiuni pentru a vizualiza toate imaginile, videoclipurile, fișierele audio și fișierele apk. Există și alte funcții utile, cum ar fi partajarea de fișiere SMB (Windows), root explorer, un manager de aplicații care vă permite să faceți backup sau dezinstalați aplicații și suport pentru mai multe file, astfel încât să puteți naviga rapid prin două directoare.

Cel mai bun lucru despre această aplicație este că este complet gratuit, fără achiziții în aplicație sau reclame enervante și puteți contribui la dezvoltarea acesteia pe Github, dacă doriți.

3. Comandant de fișiere

Comandant de dosar este o altă aplicație populară pentru Android cu peste cincizeci de milioane de instalări și este realizată de aceeași echipă care a dezvoltat OfficeSuite pentru Android (MobiSystems). Dispune de un „Mod sigur” care vă permite să ascundeți și să criptați fișierele dvs. de la alți utilizatori și un „Analizor de stocare” care vă arată exact ceea ce ocupă tot spațiul de pe cardul SD.

es-altenative-file-commander

De asemenea, puteți accesa fișierele dvs. cloud, cum ar fi cele de pe Google Drive, Dropbox, Onedrive, Box, Suger Sync și Amazon Cloud Drive. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați și veți vedea toate fișierele dvs. la distanță. Puteți încărca, copia, muta, șterge sau descărca cu ușurință de acolo. File Commander vine, de asemenea, cu suport FTP / SFTP și permite conectarea cu dispozitivele din apropiere prin Bluetooth sau WIFI Direct.

Aplicația de bază este gratuită, dar vine cu anunțuri care ar putea fi foarte enervante. Dacă doriți funcții suplimentare și fără reclame, puteți trece la versiunea premium printr-o achiziție în aplicație.

4. Solid File Explorer

Solid File Explorer este probabil cea mai apropiată aplicație de ES File Explorer în ceea ce privește setul de caracteristici, dar nu este complet gratuită, deși o puteți instala și utiliza gratuit timp de paisprezece zile înainte de a trebui să cumpărați deblocatorul la 1,99 USD printr-o achiziție în aplicație pentru a continua să folosiți aplicația.

es-alternative-solid-file-explorer

Aplicația vine cu toate funcțiile de bază ale oricărui manager de fișiere, precum și funcții mai avansate, cum ar fi conturi cloud (Google Drive, Onedrive, Dropbox și multe altele), interfață cu panou dual, suport Chromecast, un vizualizator de imagini încorporat și un player de muzică, Suport pentru arhivare și posibilitatea de a ascunde fișiere și foldere.

Solid File Explorer este, de asemenea, foarte personalizabil, cu trei teme și mai multe scheme de culori, astfel încât să le puteți modifica pe gustul dvs. De fapt, puteți achiziționa și aplica pachete de pictograme personalizate pentru aplicație și dacă doriți. Există, de asemenea, o caracteristică de securitate încorporată care vă permite să vă protejați locațiile din rețea cu o parolă.

5. MK Explorer

MK Explorer are aproape același aspect ca Amaze și Cabinet, dar are propriul său set de caracteristici care îl diferențiază de celelalte două aplicații. În primul rând, are o funcție de galerie încorporată care vă permite să vizualizați imaginile în cadrul aplicației în loc să vă redirecționați către aplicația pentru fotografii.

es-alternative-mk-explorer

De asemenea, are această vizualizare foarte detaliată a proprietăților atunci când încercați să vizualizați proprietățile unui fișier sau folder. Vă arată calea completă, dimensiunea, data ultimei modificări și permisiunile de fișier pe care le puteți modifica din același ecran. În plus, acceptă mai multe comenzi rapide de la tastatură pentru cei care folosesc o tastatură fizică pentru dispozitivul lor.

Linia de fund

Ce părere aveți despre adăugările recente la aplicația ES File Explorer? Ați trecut deja la o nouă aplicație de gestionare a fișierelor? Dacă da, ce ți-a influențat alegerea? Ne-ar plăcea să auzim părerile dvs. cu privire la acest subiect, așa că vă rugăm să ne retrageți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Acest articol a fost publicat pentru prima dată în februarie 2016 și a fost actualizat în decembrie 2018.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.