6 dintre cele mai bune aplicații de gramatică pentru Android

6 dintre cele mai bune aplicații de gramatică pentru Android
⏱️ 5 min read

Deși corecția automată este excelentă, nu este întotdeauna corectă. Uneori, chiar și cu cele mai bune intenții, puteți folosi „acolo” sau „dvs.” greșit. Atunci sunt utile aplicațiile de gramatică pentru Android. De la aplicații care vă ajută să vă corectați în timp ce scrieți la aplicații care vă ajută să vă îmbunătățiți în mod natural abilitățile gramaticale, transformați dispozitivul Android într-un instrument pentru o gramatică mult mai profesională pentru toate comunicările dvs.

1. Gramatic – Top Pick

În calitate de scriitor, nu am un singur dispozitiv fără Gramatic instalat. Pe măsură ce scriu, Gramatic sugerează corecții, pe care le pot ignora sau accepta. Din experiența mea personală, aplicația are dreptate în jur de nouăzeci și nouă la sută din timp. Pe telefonul meu, folosesc versiunea gratuită, dar există și o versiune premium pentru funcții complete. Folosesc versiunea premium pe desktopul meu și merită dacă scrieți des.

Gramatic se instalează ca tastatură pe Android. Când activați tastatura, veți primi funcții gramaticale de corecție automată în versiunea gratuită.

2. Dicționar Merriam-Webster

Nu există nimic ca un dicționar care să vă ajute cu gramatica dvs., dar cine are timp să răsfoiască un dicționar în timp ce trimite mesaje text sau compune un e-mail? În schimb, încercați versiunea Android a Dicționar Merriam-Webster. Un lucru care iese în evidență este că nu trebuie să știi cum să scrii ceva pentru a-l căuta. Pur și simplu utilizați funcția microfon pentru a rosti cuvântul și pentru a vedea opțiunile. Veți găsi chiar și sfaturi despre cum să folosiți cuvântul într-o propoziție, astfel încât să știți că utilizați cuvântul potrivit în context.

Testele încorporate vă ajută să vă perfecționați gramatica și chiar să învățați cuvinte noi. Este un instrument zilnic distractiv doar pentru a învăța lucruri noi.

3. Vorbiți corect

Vorbiți corect este una dintre cele mai unice aplicații de gramatică pentru Android. Ceea ce îmi place cel mai mult este că este conceput atât pentru vorbitorii nativi, cât și pentru cei care nu sunt nativi. Acesta acceptă mai multe limbi, astfel încât veți putea să vă corectați gramatica, chiar dacă călătoriți undeva și nu vorbiți limba fluent.

Cele mai bune aplicații de gramatică pentru Android Vorbiți corect

Asigurați-vă că spuneți și scrieți corect lucrurile folosind funcția de pronunție. Sau tastați ce doriți să spuneți în editorul de text. Va trebui să copiați și să lipiți textul în orice altă aplicație pe care doriți să o utilizați când ați terminat. În timp ce anunțurile pentru cumpărarea versiunii premium sunt puțin intruzive, versiunea gratuită funcționează bine.

4. Test de gramatică engleză

Dacă vrei să îți îmbunătățești gramatica engleză, Test de gramatică engleză este una dintre cele mai populare aplicații de gramatică pentru Android. Există peste o mie de sarcini care vă vor ajuta să vă învățați toate părțile vorbirii. Când ați terminat, veți avea o înțelegere mult mai bună a structurii propoziției, acordul substantiv-verb și chiar ortografia. Este complet gratuit, dar include reclame.

O altă opțiune similară, care ar putea funcționa bine cu testul de gramatică engleză, este o altă aplicație numită și Test de gramatică engleză, dar acesta este al YOBIMI Group. Acesta include peste 5.000 de întrebări și are ilustrații pentru a facilita învățarea. Dacă cealaltă aplicație pare prea avansată, începeți cu aceasta.

Gramatica engleză utilizată cu testul funcționează similar și are chiar și o funcție de traducere încorporată. Mulți utilizatori spun că este mai ușor de utilizat. Între cele trei, este vorba despre preferințele utilizatorului. Eu personal prefer prima și a treia aplicație.

5. Dictionary.com

Dictionary.com este una dintre aplicațiile de gramatică de top pentru Android. Este o versiune mai ușoară a lui Merriam-Webster. Cu toate acestea, oferă în continuare atât dicționar, cât și tezaur, căutare microfon și activități de învățare a cuvintelor. Există chiar și un test de cuvânt al zilei în fiecare săptămână pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți vocabularul.

Cele mai bune aplicații de gramatică pentru dicționarul Android

Dacă îți place să înveți fapte despre cuvinte, există povești interesante despre originea cuvintelor, greșeli comune de cuvinte și multe altele.

6. Gramatica engleză în uz

Una dintre cele mai cuprinzătoare aplicații de gramatică pentru Android este Gramatica engleză în uz. Se bazează pe cartea lui Raymond Murphy, profesor de gramatică. Exemplele sale detaliate îl ajută cu siguranță să se deosebească de concurență. Singurul motiv pentru care nu l-am evaluat mai sus pe această listă este că o mare parte din conținut se află în spatele unui paravan de plată. Cu toate acestea, dacă doriți să învățați gramatica din planurile de lecție ale unui profesor, merită să cumpărați versiunea premium.

Utilizând o combinație a aplicațiilor de mai sus, vă veți impresiona prietenii și familia prin stăpânirea bruscă a limbii engleze. Dacă în schimb doriți să învățați o limbă nouă, consultați această listă cu cele mai bune aplicații pentru a învăța limbi noi.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x