6 dintre cele mai bune aplicații de întâlniri pentru Android

6 dintre cele mai bune aplicații de întâlniri pentru Android
⏱️ 6 min read

Smartphone-urile și internetul au revoluționat o mulțime de lucruri, mai ales când vine vorba de întâlniri. Găsirea unei persoane speciale care să împărtășească aceleași interese ca tine este o treabă grea, dar puterea smartphone-urilor a făcut ca treaba filtrării potențialelor potriviri să fie mai ușoară. Datorită apariției aplicațiilor de întâlnire, sufletul pereche ar putea fi la doar câțiva pași de telefon.

Dar, cu sute de aplicații de întâlniri disponibile pe platforma Android, găsirea celei mai bune aplicații pentru job poate fi o sarcină descurajantă. Pentru a vă ajuta să navigați în potopul de aplicații de întâlniri din Magazinul Play, am ales șase dintre cele mai bune aplicații pe care le puteți verifica. Acestea sunt aplicațiile de întâlniri de top pentru Android, care merită timpul și efortul dvs.

1. Tinder

Preț: Gratuit / abonamente de la 9,99 USD la 19,99 USD pe lună

Tinder este unul dintre cele mai populare nume de pe piața aplicațiilor de întâlniri Android și dintr-un motiv. Spre deosebire de multe aplicații de întâlniri, Tinder nu necesită să aveți un cont Facebook, dar vă oferă opțiunea de a vă conecta prin Facebook și chiar de a vă conecta la contul dvs. Instagram. Odată ce vă aflați, Tinder vă permite să creați un profil care constă dintr-o biografie de până la 500 de caractere și șase fotografii.

Tinder va afișa numele, vârsta și fotografia persoanei cu care doriți să vă conectați. Dacă atingeți fotografia, veți descoperi mai multe informații despre persoana respectivă. Puteți alege să glisați la dreapta dacă vă plac cu adevărat sau la stânga pentru a trece. Dacă tu și cealaltă persoană glisați amândoi spre dreapta, Tinder va afișa un nou ecran care vă arată că sunteți un meci și vă invită să discutați.

Tinder este foarte sigur și ușor de utilizat. De asemenea, nu veți primi niciodată mesaje nesolicitate, deoarece nimeni nu vă poate trimite mesaje decât dacă ați exprimat și dvs. interes pentru ele.

2. Badoo

Preț: Gratuit cu achiziții în aplicație

Badoo este rege în domeniul aplicațiilor de întâlniri. Cu peste 400 de milioane de utilizatori din peste 190 de țări, Badoo a devenit încet cea mai mare rețea de întâlniri din lume. Aplicația folosește o varietate de abordări pentru a vă apropia de potențiale meciuri. De la stilul de glisare de tip Tinder la modul convențional de a răsfoi fotografiile cu potențiale meciuri din zona dvs., Badoo lovește unghia pe cap.

badoo-dating-app-for-android

Aplicația ia în serios securitatea. Pentru a se asigura că utilizatorii săi sunt persoane verificate și nu escroci, Badoo folosește diverse metode de verificare care ar putea fi sub formă de verificare prin telefon, conturi sociale conectate sau fotografii încărcate. Deși aplicația este gratuită, puteți cumpăra credite pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea și a debloca mai multe funcții.

3. Cafeaua întâlnește Bagel

Preț: Gratuit cu achiziții în aplicație

Cafeaua întâlnește Bagel adoptă o abordare diferită de alte aplicații de întâlniri. În fiecare zi, la prânz, aplicația vă va trimite o listă curată a câtorva „covrigi” – acestea sunt profiluri de potriviri potențiale în funcție de profil și preferințe. Aveți la dispoziție douăzeci și patru de ore pentru a decide dacă doriți „să vă place” sau „să treceți” pe fiecare covrig. Dacă îți place un bagel și ei te plac înapoi, te vei conecta și îți vei putea trimite mesaje prin chat privat.

cmb-dating-app-for-android

Dacă atracția este reciprocă, aplicația vă va configura o fereastră de chat de șapte zile și vă va sugera spărgătoare de gheață. Coffee Meets Bagel este ideal pentru persoanele ocupate, deoarece elimină necesitatea de a parcurge profilurile în fiecare zi. La fel ca multe aplicații, are și partea sa de dezavantaje. De exemplu, trebuie să aveți un cont Facebook pentru a crea un cont CMB.

4. Bumble

Preț: Gratuit / 1,99 USD – 24,99 USD

A se gandi la Bumble ca Tinder pentru femei … dar pe cronometru. Nu adoptă nicio abordare neortodoxă a potrivirii și va afișa potriviri potențiale pe baza profilului și preferințelor dvs. Cu toate acestea, este necesar ca femeile să inițieze chat-ul. Dacă tipul nu răspunde în termen de douăzeci și patru de ore, pierde acel meci potențial. În cazul meciurilor de același sex, oricare dintre ele poate merge pe primul loc.

Aplicații de întâlniri pentru Android

În timp ce mulți au promovat aplicația pentru a permite doar femeilor să facă prima mișcare, unii o consideră o binecuvântare deghizată pentru bărbații timizi. Această abordare ajută și la eliminarea escrocilor și la prevenirea mesajelor nesolicitate.

5. Trifoi

Preț: Abonament gratuit + la 9,99 USD pe lună

Trifoi împrumută majoritatea caracteristicilor lui Tinder, apoi adaugă o varietate de abordări pentru a vă oferi potrivirea perfectă. De la trecerea de tip Tinder la chestionare, planificatorii de date și interesul individual, Clover evită capcana de ponei cu un singur truc care a făcut ca multe aplicații de întâlnire să fie improductive. În afară de întâlniri, puteți utiliza și Clover pentru a găsi evenimente, pentru a vă alătura mixerelor și multe altele.

app-dating-trifoi-pentru-android

Mai mult, îți poți configura chiar și profilul pentru a căuta prieteni în loc să te întâlnești. Acest lucru îl face, de asemenea, aplicația ideală pentru rețea și construirea de relații platonice.

6. Happn

Preț: Gratuit cu achiziții în aplicație

Dacă doriți să vă întâlniți cu vecinii apropiați sau doar cu oamenii din zona dvs., Happn este cea mai bună aplicație de întâlniri pentru tine. Folosește GPS pentru a găsi persoane apropiate.

fericit-întâlnire-aplicație-pentru-Android

Ideea din spatele Happn este să te conectezi cu oameni cu care te-ai încrucișat în viața reală. Este un concept cool și o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să-și întâlnească meciurile într-un mod mai organic. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru dvs. dacă aplicația nu este populară în zona dvs., deoarece nu veți găsi multe potriviri potențiale.

Rezumând

În timp ce aplicațiile de întâlniri pot să nu fie ceașca de ceai a tuturor, ele pot face procesul de găsire a sufletului tău mai ușor. Vizualizând profilurile oamenilor, care în majoritatea cazurilor sunt însoțite de obicei de fotografii, puteți determina personalitatea acestora pe baza alegerilor de carieră, a intereselor, a educației și multe altele.

Cel mai bun dintre toate, unele aplicații precum Happn vă vor oferi încrederea de a vă apropia de acea persoană la care ați privit în secret, fără a arăta ca un stalker.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x