6 dintre cele mai bune emulatoare Android pentru a rula Android pe Windows

6 dintre cele mai bune emulatoare Android pentru a rula Android pe Windows

⌛ Reading Time: 6 minutes

Android este unul dintre cele mai populare sisteme de operare de calcul mobil și alimentează o gamă variată de telefoane, inclusiv cele low-end și flagship-ul high-end. Lucrul bun despre Android este că, în afară de rularea acestuia pe dispozitive mobile, poate rula și pe desktop cu un emulator adecvat. În cazul în care aveți o mașină Windows veche și doriți să o convertiți în ceva util, rularea Android pe ea poate oferi mașinii dvs. vechi Windows o nouă viață.

Există multe emulatoare Android gratuite pentru PC (Windows) pe piață, dar doar câteva dintre ele ar putea corespunde așteptărilor noastre. Mai jos este listată cu grijă atentă a celor mai bune emulatoare Android pentru PC.

1. Nox

Poate fi puțin datat când vine vorba de versiunea de Android pe care o rulează (Lollipop 5.1.1, deși este disponibilă o versiune de testare a Android 7.1), dar Nox este unul dintre cele mai stabile și precise emulatoare Android din jur.

Este suficient de bun pentru a imita majoritatea jocurilor (veți dori să folosiți versiunea Android Nougat pentru o compatibilitate maximă) și foarte ușor de rulat. Este foarte personalizabil, iar interfața sa de utilizare face o treabă excelentă de a găzdui comenzile de la tastatură și mouse în locul comenzilor tactile.

Un lucru care ar putea preocupa mai mulți utilizatori care privesc confidențialitatea este că telefoanele Nox găzduiesc un IP chinez și instalează unele dintre propriile aplicații crapware pe care nu le puteți elimina. Nu există niciun cod rău intenționat sau ceva de genul acesta, dar elimină totuși un anumit control din ceea ce altfel este unul dintre emulatorii Android de top.

2. Bluestacks

Instalare Bluestacks.

Bluestacks a fost unul dintre cei mai căutați emulatori Android datorită instalării sale ușoare și capacității de a accepta apk-uri de la terți făcând dublu clic pe ele. Această aplicație acceptă una dintre cele mai exhaustive liste de aplicații și este o alegere firească dacă sunteți în căutarea unui emulator Android pentru a rula aplicații și a juca jocuri Android.

Interfața utilizatorului Bluestacks.

După cum am spus mai devreme, Bluestacks vine ambalat într-un singur fișier care poate fi instalat direct și, spre deosebire de alte programe, nu are nevoie de un instrument de virtualizare terță parte.

Am constatat că Bluestack este cel mai bine optimizat pentru a juca jocuri, deși interfața de utilizare este ușor diferită de orice telefon Android de ultimă generație și îți reaminteste în continuare că folosești un emulator.

3. Andy

Interfața utilizator Andy.

Andy OS este un alt emulator Android, care spre deosebire de majoritatea celorlalte emulatoare de pe piață, oferă funcții precum suportul cu ecran tactil. Trebuie să instalăm virtualbox în sistem, iar fișierul de instalare va instala automat Oracle VM, în cazul în care nu îl aveți instalat în sistemul dvs.

Procesul de instalare poate dura puțin și poate consuma resurse dacă utilizați un dispozitiv nespecificat. Odată ce instalarea este finalizată, aceasta solicită o repornire după care sunteți gata să experimentați Andy OS.

Setări utilizator Andy.

Cea mai bună plată a emulatorului trebuie să fie faptul că se potrivește atât de strâns cu un dispozitiv Android real, iar dacă săpați în setări Andy va arăta că rulează pe Android 4.4 (alias KitKat). Un alt aspect bun este că sistemul de operare Andy oferă o caracteristică prin care vă puteți folosi telefonul ca telecomandă în timp ce jucați jocuri!

4. Genimație

Interfață utilizator Genymotion.

Genimație este cel mai bun pariu dacă sunteți în căutarea unei experiențe Android complete. Cu toate acestea, emulatorul Genymotion are nevoie ca nu numai să vă înscrieți pe site-ul lor web, ci și să vă activați contul verificând adresa de e-mail. La fel ca Andy, Genymotion folosește VirtualBox, care va fi folosit de emulator pentru a crea o mașină virtuală.

Setări Genymotion.

Caracteristica unică a emulatorului Genymotion este că vă permite să alegeți între o mulțime de dispozitive Android, atât smartphone-uri, cât și tablete, și apoi utilizați Virtual Box pentru a emula dispozitivul. Alegem HTC One care rulează pe Android KitKat 4.4.4 și am fost impresionați de nivelul de detaliere. Arhitectura construită x86 face ca Genymotion să fie mai rapid decât Bluestacks. Unele dintre funcții precum Pixel perfect și Capturi de ecran sunt disponibile numai în versiunea cu plată.

5. Emulatorul de Android YouWave

Interfața utilizatorului Youwave.

Emulatorul Android YouWave este alegerea naturală pentru utilizatorii care nu folosesc un sistem de ultimă generație. Spre deosebire de alte emulatoare, YouWave poate fi instalat și rulat într-un PC cu configurare redusă fără probleme. În plus, emulatorul acceptă, de asemenea, jocuri online multiplayer online și are o interfață de utilizator ușor de utilizat.

Meniul Youwave.

Utilizatorii pot instala aplicații utilizând fișiere apk sau direcționându-se direct la Playstore și descărcând aplicația. Am dori să vă anunțăm că YouWave nu este complet gratuit, dar compania oferă o perioadă de încercare de 10 zile înainte de a vă hotărî să plătiți niște bani.

6. Windows Android

Interfață de utilizator Windows Android.

După cum sugerează și numele, acest emulator este extrem de optimizat pentru sistemele Windows. Emulatorul poate fi instalat cu ușurință și faptul că rulează pe Windows Kernel asigură că emulatorul este rapid și nu se blochează cu adevărat în mijloc. Windows Android alege dinamic interfața de utilizare adecvată în funcție de dimensiunea ferestrelor. Emulatorul acceptă, de asemenea, utilizarea telefoanelor mobile ca controlere pentru jocuri.

Setări Windows pentru Android.

Windows Android are unul dintre cele mai bune ecrane de pornire pe care le-am întâlnit în emulatoare, iar interfața de utilizare este extrem de optimizată pentru utilizarea computerului. Este bine să vedeți aplicația să funcționeze la o viteză fulgerătoare, fără niciun decalaj.

Concluzie

Este greu să alegeți un singur câștigător, deoarece fiecare emulator are propriile sale argumente pro și contra. Am folosit personal Bluestacks de ceva timp și am găsit că este unul dintre cei mai simpli, dar intuitivi emulatori din lot. Faptul că Bluestacks este complet gratuit este cireașa de pe tort pentru utilizatori. Bluestacks fură coroana, deoarece am găsit-o extrem de echilibrată și acceptă una dintre cele mai largi game de aplicații Android. Dacă sunteți un jucător în serie, fără să vă gândiți din nou, aș recomanda emulatorul Windows Android, deoarece oferă cea mai bună grafică fără picături de cadru și vă permite, de asemenea, să utilizați telefonul Android ca controler.

Ce emulator Android pentru PC ați folosit și care este preferatul dvs.? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.