6 der besten Sega Genesis-Spiele, die Sie auf Ihrem Handy spielen können

6 dintre cele mai bune jocuri Sega Genesis pe care le poți juca pe telefon

Jocurile retro sunt la fel de populare ca oricând. De la RetroPie la high-end după consolele de piață, se pare că toată lumea este dornică să-și zgârie mâncărimea în jocurile retro. Dar dacă vrei să joci din mers? Din fericire, Sega a lansat recent Sega Forever, astfel încât să puteți juca jocuri clasice Sega din era pe 16 biți chiar pe telefonul dvs. smartphone.

Ce este Sega Forever?

Sega Forever este un serviciu online al dezvoltatorului de jocuri video Sega și este o modalitate de a relansa titluri mai vechi pe Android și iOS. Sega are planuri să extragă cataloagele din spate ale tuturor consolelor lor, lansând în cele din urmă titluri de pe SG-1000 în Dreamcast. Cu toate acestea, majoritatea jocurilor lansate până acum au fost de pe consola Sega Genesis pe 16 biți.

În timp ce titlurile lansate sub bannerul Sega Forever sunt libere să fie redate, acestea sunt acceptate de reclame. Cu toate acestea, reclamele pot fi eliminate dacă utilizatorii aleg să plătească o mică taxă.

1. Sonic the Hedgehog 2

Nu este un secret faptul că Sonic the Hedgehog a fost răspunsul lui Sega la Mario de la Nintendo. Sonic a avut atitudinea necesară pentru toate personajele din jocurile video din anii 90, dar adevărata atracție a fost viteza. Jucătorii ar putea trece prin niveluri într-un ritm vertiginos și se pot minuna de „procesarea exploziei” a lui Sega.

sgea-forever-sonic2

În timp ce Sonic the Hedgehog original este iconic pentru introducerea jucătorilor în blur albastru, Sonic the Hedgehog 2 (Android, iOS) este locul în care seria a atins punctul culminant. Au fost introduse noi mecanici, inclusiv faimosul spin dash, iar designul de nivel superior a contribuit la o experiență generală mai bună.

2. Streets of Rage 2

Seria Streets of Rage este una dintre cele mai reușite și mai bine primite beat-em-uri din istorie. Jocul se concentrează pe vigilenți care curăță un oraș infestat de crimă înarmat doar cu pumnii. Streets of Rage a fost un succes masiv pentru Sega și au urmat două continuare. Mulți jucători consideră că Streets of Rage 2 este cea mai bună intrare din serie.

sega-forever-streetsofrage2

Streets of Rage 2 (Android, iOS) s-a îmbunătățit față de predecesorul său în aproape toate modurile. Grafica îmbunătățită, un joc mai fluid și o coloană sonoră minunată au făcut loc recenziilor foarte apreciate. Deși lansat inițial în 1992, Streets of Rage 2 câștigă încă laude, mulți spunându-l drept unul dintre cele mai bune jocuri realizate vreodată.

3. Răzbunarea lui Shinobi

Un platformer de acțiune cu defilare laterală, The Revenge of Shinobi (Android, iOS) îi pune pe jucători să preia controlul unui ninja cu o mare varietate de arme la dispoziția sa. Jucătorii își piratează și își croiesc drum printr-o organizație criminală malefică, totul în timp ce navighează în zone periculoase. Pentru a ajuta la căutare, jucătorii au abilitatea de a convoca puteri magice puternice pentru a trimite dușmani.

sega-forever-revengeofshinobi

Lansat în 1989, The Revenge of Shinobi a fost unul dintre primele jocuri disponibile pentru Sega Genesis. Din păcate, Revenge nu este la fel de lustruit ca și continuarea sa, Shinobi III. Cu toate acestea, aruncarea a opt shurikenuri în vârful unei sărituri de capăt este încă satisfăcătoare.

4. Eroii Gunstar

Acest joc de alergare și arme este cunoscut pentru ritmul său neîncetat și acțiunea excesivă. În timp ce jocul este similar cu Contra, Gunstar Heroes (Android, iOS) clichetează totul până la unsprezece. Jucătorii controlează unul din cele două personaje, fiecare cu un stil de joc unic. Obiectul este simplu: trageți totul! Gunstar Heroes necesită o coordonare superbă mână-ochi și reflexe rapide.

sega-forever-gunstarheroes

Gunstar Heroes este, în general, considerat a fi unul dintre cei mai buni shooters cu defilare laterală din toate timpurile. Are o grafică colorată și un ritm frenetic. Dacă sunteți un fan al acțiunii non-stop, Gunstar Heroes este pentru dvs. Doar fii atent, deoarece acesta îți poate obosi în mod serios degetele mari.

5. Phantasy Star II

Cei dintre voi care caută ceva cu ceva mai multă adâncime, nu căutați mai departe Phantasy Star II (Android, iOS) a fost primul RPG lansat pentru Sega Genesis și a fost cel mai mare joc video pe consolă până atunci la 6 megabiți. Jocul și-a consolidat locul în istoria jocurilor video ca fiind unul dintre primele exemple ale unei lumi întinse cu o poveste complexă.

seag-forever-phantasystar2

Phantasy Star II este, de asemenea, memorabil datorită decorului său unic. În timp ce majoritatea RPG-urilor timpului aveau tendința de a fi amplasate în medii de înaltă fantezie, Phantasy Star II a optat pentru unul plin de science fiction. Recenzorii de la acea vreme au lăudat jocul pentru o căutare plină de satisfacții care i-a ținut pe jucători pe picioare, cu multiple răsuciri.

6. Zona Comix

Unul dintre cei mai unici brawlers cu defilare laterală din era pe 16 biți, Comix Zone imploră să fie redescoperit. Acest joc uimitor din punct de vedere vizual îi face pe jucătorii să preia controlul asupra unui artist de benzi desenate care este aspirat în propria creație. Jucătorii își croiesc drum prin panouri de benzi desenate și interacționează cu alte personaje prin intermediul unor linii snarky one în bulele de vorbire.

sega-forever-comixzone

Comix Zone unge estetica comică a supereroului, creând un beat-’em-up 2D unic. Acestea fiind spuse, Comix Zone nu este pentru cei slabi de inimă. Acest joc este dur ca unghiile. Fii pregătit să mori. Mult.

Alte jocuri disponibile

Aceste șase jocuri sunt alegerile noastre pentru cel mai bun Sega Forever are de oferit. Cu toate acestea, au fost lansate peste douăzeci de jocuri. Am enumerat mai jos jocurile disponibile în prezent împreună cu link-uri de descărcare.

sega-forever-crazytaxi

sega-forever-goldenaxe

sega-forever-alteredbeast

Care este versiunea ta preferată de Sega Forever? Ce titluri credeți că ar trebui să lanseze Sega pentru dispozitivele mobile? Spuneți-ne în comentarii!