6 dintre cele mai bune pluginuri de statistici WordPress pentru a vă măsura site-ul web

6 dintre cele mai bune pluginuri de statistici WordPress pentru a vă măsura site-ul web
⏱️ 4 min read

Nu puteți ști niciodată cât de reușit are site-ul dvs. WordPress dacă nu aveți instrumentele potrivite pentru a măsura vizitatorii, vizualizările de pagină, conversiile și orice alt aspect al vieții site-ului dvs. WordPress. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a obține mai multe informații despre site-ul dvs., iată câteva plugin-uri statistice și analitice extraordinare WordPress care să vă ajute cu această sarcină.

1. Jetpack

Jetpack by Automattic (compania care a creat și întreține WordPress) este un plugin multifuncțional foarte bun. Nu este un plugin pentru statistici, în sine, dar are o mulțime de funcții de raportare pe care le puteți folosi pentru a aduna statistici și a le analiza. De fapt, dacă aveți deja Jetpack instalat pentru unele dintre celelalte funcționalități ale acestuia, este posibil să nu aveți nevoie de altceva. Jetpack are o versiune gratuită și cu plată, dar chiar și cea gratuită oferă destul de multe.

Cu Jetpack, totuși, este că, dacă utilizați doar caracteristica sa de statistici, atunci pluginul ar putea fi prea greu și umflat pentru dvs., deoarece vine, de asemenea, cu o mulțime de multe alte caracteristici pe care este posibil să nu le utilizați.

2. Statistici WP

wp-stats-plugins-02-wp-statistics

Statistici WP este un alt plugin excelent pentru statistici și rapoarte, cu multe funcții interesante. Cu acesta puteți obține date despre utilizatori, vizite, vizitatori și statistici ale paginilor, precum și analize detaliate ale traficului de la motoarele de căutare. Există pagini de prezentare și detalii pentru toate tipurile de date (versiuni de browser, statistici de țară, accesări, excluderi, refereri, căutări, cuvinte de căutare și vizitatori). Dacă trebuie să efectuați o analiză suplimentară a datelor dvs. cu un instrument extern, îl puteți exporta din WordPress în XML, CSV sau TSV.

3. Statisticile traficului vizitatorilor în timp real

wp-stats-plugins-03-vizitatori-trafic

Deși nu este la fel de popular ca WP Statistics, Statisticile traficului vizitatorilor în timp real este, de asemenea, un bun plugin pentru statistici. Pluginul are o versiune gratuită și o versiune cu plată și, în mod firesc, cea cu plată oferă mai multe funcții și funcționalități. De exemplu, urmărirea paginilor (adică ce pagini sunt vizualizate cel mai des) este disponibilă numai în versiunea cu plată. Versiunea gratuită permite utilizatorilor să urmărească versiunile browserului, statisticile de țară, accesările, excluderile, recomandările, căutările, cuvintele de căutare și vizitatorii.

4. StatCounter – Statistici gratuite de vizitatori în timp real

wp-stats-plugins-04-stat-counter

Contoare sunt un mod popular de a afișa statistici și, dacă sunteți interesat să obțineți un contor pentru site-ul dvs. WordPress, puteți lua în considerare StatCounter – Statistici gratuite de vizitatori în timp real. Pluginul are o versiune gratuită și o versiune cu plată. Planul gratuit oferă o cantitate decentă de funcții, cum ar fi statistici rezumative și statistici detaliate, deși statisticile detaliate sunt limitate doar la 500 de afișări de pagină. Cu acest plugin puteți obține date despre accesări, afișări de pagină, pagini de intrare și ieșire, refereri, cuvinte cheie, căi de vizitare etc.

5. Tabloul de bord Google Analytics pentru WP (GADWP)

wp-stats-plugins-05-ga-dashboard

Pentru toți fanii Google Analytics care consideră că toate celelalte instrumente de analiză sunt inferioare, există câteva plugin-uri WordPress de care să te bucuri. Unul dintre ei este Tabloul de bord Google Analytics pentru WP (GADWP). Cu acest plugin puteți obține date în timp real despre numărul de vizitatori, refereri, cuvinte cheie, descărcări, e-mailuri, linkuri afiliate etc. În plus față de Google Analytics, puteți utiliza și Google Tag Manager pentru a vă urmări traficul. Pluginul este gratuit pentru uz personal și comercial.

6. Google Analytics pentru WordPress de către MonsterInsights

wp-stats-plugins-06-ga-for-wordpress

Google Analytics pentru WordPress de către MonsterInsights este un alt plugin WordPress foarte popular pe care ați putea dori să îl încercați. Pluginul are o versiune gratuită și plătită și, potrivit dezvoltatorilor săi, accentul său principal este pe ușurința instalării și utilizării, deci acesta este un plugin bun pentru utilizatorii nu atât de tehnici. Cu toate acestea, oferă o mulțime de funcții, cum ar fi urmărirea vizualizărilor de pagină, descărcări, conversii de comerț electronic, linkuri, reclame, evenimente etc.

Nu va strica să rulați simultan două sau mai multe dintre aceste pluginuri, deoarece astfel puteți compara rezultatele. Ar putea fi surprinzător să vedem că aceleași date raportate de diferite pluginuri variază drastic, dar acest lucru este normal. Motivul este că diferite pluginuri folosesc modalități diferite de a măsura traficul, vizitele, accesările etc., iar acest lucru duce inevitabil la o diferență de rezultate. În orice caz, chiar dacă rezultatele nu sunt prea precise, oricare dintre aceste pluginuri vă va oferi o idee despre direcția pe care a luat-o site-ul dvs. (de exemplu, trafic sporit sau opusul) și vă va ajuta să luați decizii cu privire la ce să faceți.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x