6 dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru filme

6 dintre cele mai bune suplimente Kodi pentru filme
⏱️ 3 min read

Spuneți ce veți dori despre platforma de streaming TV preferată din punct de vedere legal a tuturor, dar este minunată pentru alegere. Fie că vrei să devii legitim cu unul dintre numeroasele sale suplimente oficiale sau să îți activezi VPN-ul, să-ți îmbraci pălăria neagră și să găsești câteva canale neoficiale, are totul pentru nevoile tale de film. Așa că am decis să adunăm cele mai bune suplimente de filme Kodi oficiale și neoficiale și depozitele în care le puteți găsi.

1. Crackler

Repertoriu: Repo oficial Kodi

Purgatorul Sony de filme nedorite și fără licență conține mai multe pietre ascunse decât v-ați putea aștepta. Aici veți găsi câteva filme cu adevărat bune de altădată, cum ar fi Bad Boys II, Crash și Big Fish, precum și câteva titluri recente surprinzător de solide precum Drive și The Rum Diary. Este gratuit, este legitim și nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să îl aveți în colecția dvs. de addon.

2. Plex

best-kodi-add-ons-for-movies-plex

Repertoriu: Repo oficial Kodi

Plex nu conține niciun film propriu, dar este totuși o necesitate pentru cei cărora le place să-și gestioneze toate mediile streaming existente dintr-o singură interfață convenabilă și atât de simplă. Versiunea standard a Plex este acum gratuită, așa că dacă doriți să schimbați interfața Kodi, uneori confuză, acum puteți. Funcțiile ușor de utilizat includ organizarea bibliotecii, recomandări din propria colecție și chiar opțiunea de a partaja biblioteca dvs. cu prietenii și familia care utilizează Plex.

3. Netflix

best-kodi-add-ons-for-movies-netflix

Repertoriu: alelec

Cea mai importantă platformă legală de televiziune și filme din lume s-a ferit de Kodi pentru o lungă perioadă de timp, probabil pentru că nu a vrut să fie afectată de umbrele sale asociate. Dar, văzând că Kodi a câștigat un pic de popularitate de-a lungul anilor, a avut sens să ni se alăture. În ceea ce privește conținutul, este Netflix, așa că probabil știți afacerea – emisiuni și filme exclusive excelente, câteva blockbustere solide și o mulțime de conținut de vizionare a mahmurelii. Ne place!

4. Legământ (completare neoficială)

best-kodi-add-ons-for-movies-covenant

Repertoriu: Colos

Exodul este mort, trăiește legământul! Da, acest addon cu sunet autoritar în mod similar este noua generație de Exodus, legendarul addon de răzuire a site-urilor web, care le-a oferit utilizatorilor Kodi ore nespuse de divertisment. La fel ca predecesorul său, acesta răzuiește aproximativ cincizeci de site-uri web și este realizat cu ajutorul lui Lambda, creatorul original al Exodus. Acesta este, fără îndoială, cel mai lustruit și mai completat conținut de film pentru Kodi.

5. BENNU (supliment neoficial)

best-kodi-add-ons-for-movies-bennu

Repertoriu: Colos

Venind destul de departe în spatele Covenant este BENNU, al doilea cel mai popular addon Kodi pentru filme. Pentru aceia dintre voi care au folosit Phoenix, aceasta este în esență noua versiune a acestuia. Motivul pentru care este mai puțin popular ar putea fi legat de interfața sa mai complexă, care nu este foarte potrivită pentru începători. Dar ia-o la îndemână și vei găsi o mulțime de fluxuri HD cu sunet surround complet. De asemenea, este foarte internațional, așa că, dacă doriți să urmăriți telenovele croate de zi, puteți.

6. Bob Unleashed (supliment neoficial)

best-kodi-add-ons-for-movies-bob-unleashed

Repertoriu: noobsandnerds

O evoluție a complementului Bob Unrestricted, Unleashed eficientizează și îmbunătățește multe dintre caracteristicile care erau deja bune în predecesorul său. Noul server în care a fost mutat nu este la fel de rapid ca cel original, dar lucrează la asta, iar noua interfață Bob este plină de liste de redare, categorii utile precum „Noile lansări” și „Emisiuni noi” și lucruri de genul Categoriile de Halloween și opțiunea de căutare după actori.

Cu aceste suplimente Kodi pentru filme, veți avea acum mai multe scuze pentru a rămâne acasă și lipite de televizor. Bucurați-vă!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x