6 extensii Chrome minunate pentru a vă personaliza complet contul Facebook

6 extensii Chrome minunate pentru a vă personaliza complet contul Facebook
⏱️ 4 min read

Dacă sunteți dependent de Facebook, atunci veți căuta întotdeauna să obțineți mai mult de la Facebook. Dacă da, există multe extensii de la terțe părți care pot adăuga noi funcții extraordinare și vă pot ajuta să personalizați Facebook în funcție de nevoile dvs.

În acest articol vom enumera șase extensii Chrome care vă vor permite să vă personalizați contul Facebook și să îl faceți un loc mai bun pentru dvs.

1. Flatbook

Dacă te-ai săturat de designul Facebook, atunci ar trebui să dai cu siguranță Flatbook o incercare. Flatbook este o extensie simplă care revizuiește designul Facebook și îl face foarte atractiv și clar. Elimină toate anunțurile, schimbă fontul, ușurează citirea conținutului, scapă de recomandările distractive, sortează fluxul de știri pe categorii și schimbă complet bara laterală din stânga și adaugă comenzi rapide utile acolo.

Flatbook face toate acestea automat, fără nicio intervenție manuală din partea ta. Astfel, este perfect pentru utilizatorii începători care doresc să personalizeze Facebook.

2. Confidențialitate pe chatul Facebook

Când citiți un mesaj sau începeți să tastați un mesaj, persoana de la celălalt capăt este informat că ați văzut mesajul și acum tastați. Acest lucru duce la a fi obligat să le răspunzi, altfel ei vor crede că îi ignori. Confidențialitate pe chatul Facebook împiedică Facebook să le spună prietenilor că ați citit mesajul sau că tastați în prezent.

Chrome-Extensii-Pentru-Facebook-Chat-Confidențialitate

Extensia va opri automat informațiile de primire citite imediat ce le instalați.

3. Demetricator Facebook

Se știe că Facebook îi face pe oameni să se simtă prost pe măsură ce se compară cu alți utilizatori. De exemplu, îți poți schimba fotografia de profil și vei primi douăsprezece aprecieri și două comentarii, dar vei vedea noua poză de profil a prietenului tău care are peste o sută de aprecieri și zeci de comentarii; acest lucru vă poate face să vă simțiți trist, deoarece puteți crede că nu sunteți suficient de popular (sau social). Toate aceste date se bazează de obicei pe valori numerice pe care le puteți compara. Demetricator Facebook elimină toate aceste valori pentru a face din Facebook un loc de partajare a conținutului și de implicare fără niciun mod de a te compara cu ceilalți.

Extensii-Chrome-Pentru-Facebook-Facebook-Dematricator

Conținutul eliminat include numărul total de aprecieri, comentarii, prieteni, distribuiri, mesaje și alte valori.

4. Fixator social

Acesta este instrumentul dvs. all-in-one pentru a remedia micile neplăceri ale Facebook și pentru a adăuga funcții pe care le-ați dorit întotdeauna. Fixator social vă permite să faceți zeci de lucruri la care poate nu v-ați gândit niciodată, inclusiv căutarea în fluxul de știri cu cuvinte cheie, filtrarea postărilor, vizualizarea imaginii complete doar trecând mouse-ul peste el, redarea GIF-urilor animate, mărirea dimensiunii fontului, deschiderea automată a mai multor povești fluxul de știri, eliminarea hashtagurilor, adăugarea de comenzi rapide și multe altele.

Chrome-Extensions-For-Facebook-Social-Fixer

O altă caracteristică interesantă a Social Fixer este capacitatea de a ascunde temporar toate datele identificabile – cum ar fi numele tău sau numele prietenilor tăi – astfel încât să poți face cu ușurință o captură de ecran a paginii și să o distribui, ceea ce este perfect pentru un scriitor ca mine. În afară de asta, vine și cu teme personalizate pentru a schimba aspectul Facebook.

5. Mai degrabă

Fidel numelui său, Mai degraba vă permite să înlocuiți o postare despre ceva enervant cu ceva care vă place de fapt. De exemplu, dacă v-ați săturat să vedeți Pokemon Go peste tot în fluxul de știri, atunci puteți spune Rather să elimine toate postările care conțin cuvintele „Pokemon Go” și să le înlocuiască cu postări care vă interesează, cum ar fi postările din Faceți tehnologia mai ușoară.

Chrome-Extensii-Pentru-Facebook-Mai degrabă

Desigur, caracteristica de înlocuire este opțională; puteți ascunde oricând și postările.

6. Feedul prietenilor

Această extensie mi-a schimbat complet viața, eliminând cea mai mare supărare de pe Facebook. În fluxul dvs. de știri, Facebook vă arată, de asemenea, postări pe care prietenii dvs. le-au plăcut sau le-au distribuit altcuiva. În majoritatea cazurilor, nu vă interesează. Prietenii se hrănesc scapă de toate aceste postări conectate de la terțe părți și face ca fluxul dvs. de știri să fie umplut cu postări care sunt de fapt postate de prietenii dvs. și cu pagini care v-au plăcut personal.

Chrome-Extensii-Pentru-Facebook-Prieteni-Feed

Facebook-ul tău este mai bun acum?

În calitate de utilizator pasionat de Facebook, ar trebui să vă personalizați Facebook-ul după bunul plac. Extensiile de mai sus vor face mult mai ușor să folosiți Facebook și să profitați mai mult de la acesta. Confidențialitatea chat-ului Facebook și Feed-ul prietenilor sunt extensiile mele Chrome preferate pentru Facebook, care îți plac?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x