6 Instrumente Google puțin cunoscute pe care veți dori să le încercați

6 Instrumente Google puțin cunoscute pe care veți dori să le încercați
⏱️ 4 min read

În afară de căutare, Google oferă, de asemenea, o mulțime de aplicații și instrumente pe care le puteți utiliza, cum ar fi Google Docs, Foi de calcul Google, G-Suite, Keep și Android. Dacă credeți că ați văzut tot ce poate face Google, gândiți-vă din nou. Să explorăm câteva dintre celelalte lucruri pe care le puteți face cu Google pe care probabil nu le-ați încercat încă.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Traduceți simbolurile desenându-le

Unele limbi pot fi traduse prin desenarea simbolurilor lor. Majoritatea limbilor, inclusiv engleza și, desigur, chineza, rusa, tamila, georgiana, coreeana, japoneza, rusa, araba și alte limbi care folosesc simboluri unice, pot fi scrise folosind funcția „Scriere” din traducerea Google.

Pentru a utiliza funcția de scriere, accesați Google Traducere.

Alegeți limba din care doriți să traduceți și, dacă afișează un simbol creion, limba vă permite să scrieți și să traduceți simboluri.

7-lucruri-poți-face-cu-google-google-translate-draw-symbol

Faceți clic pe acel simbol creion pentru a accesa un meniu derulant cu opțiunea „Scriere de mână”. Faceți clic pe opțiunea respectivă.

7 lucruri pe care le poți face cu google-google-translate-handwrite

Desenați ceea ce doriți pe planșa de desen care iese. Rețineți că desenarea simbolurilor pentru o altă limbă nu se va traduce bine, deoarece ar putea însemna altceva în limbă.

7-lucruri-poți-face-cu-google-google-translate-desen-tablă

Mai jos veți vedea că am creat un exemplu introducând simboluri georgiene pe planșă.

7-lucruri-poți-face-cu-google-google-traducere-text-georgian-2

Apoi, am făcut clic pe butonul „Enter” de pe tablă.

7-lucruri-pe-care-le-poți-face-cu-google-google-translate-drawing-drawing-button-enter-button

Vedeți în ce s-a tradus când apăs butonul „Enter”.

7-lucruri-poți-face-cu-google-google-traducere-text-georgian-chiar-acum

Acesta ar putea fi un mod distractiv de a învăța o limbă nouă sau de a te juca cu limbi!

2. Parcurgeți galeriile de artă și vizualizați lucrările din întreaga lume

7-lucruri-poți-face-cu-google-arte-și-artiști

Puteți face turnee muzee de talie mondială și vedeți lucrările de artă ale artiștilor dvs. preferați din confortul computerului. Una dintre galeriile mele preferate aici este Eglon Schiele Art Centrum în Cesky Krumlov, Republica Cehă.

Puteți chiar găsi arte și galerii din apropiere. Dacă doriți să treceți de la a vedea aceste lucrări pe computerul dvs. la a le vedea în direct, puteți face acest lucru într-un termen scurt. Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a decide dacă v-ar plăcea să vizitați o galerie din apropiere (sau nu) înainte de a începe să vizitați.

3. Obțineți și jucați Old Doodles de la Google

7-lucruri-poți-face-cu-google-google-doodles

Google Doodles a devenit rapid popular odată ce a început să adune paginile de pornire ale gigantului de căutare din întreaga lume. Acum, dacă îți plac jocurile și videoclipurile cu doodle, le poți avea pentru totdeauna! Google a arhivat toate doodle-urile lor interactive Pentru dumneavoastră.

Din Jocuri cu zăpadă la Fruit Games, Aniversarea PAC-MAN la Cubul lui Rubik, le poți juca acum pe toate ori de câte ori te plictisești.

4. Explorează spațiul cosmic

7-lucruri-poți-face-cu-google-google-sky

Începând din octombrie 2017, puteți vizita Saturn, Pluto, Venus și alte planete folosind un funcție mai nouă pe Google Maps.

Google a făcut posibil mai devreme explorarea spațiului cosmic folosind Google Sky. Așadar, dacă ți-ai dorit să folosești un observator dar nu te-ai ocupat niciodată de acesta, aceasta este oportunitatea ta. Și dacă ați fost la un observator, puteți explora universul mai bine. Google vă oferă pârghia observatorilor lor parteneri din întreaga lume.

5. Călătorie în timp cu Street View și Earth Machine

Călătoria în timp nu mai este fantezie, datorită Google. Folosind o funcție Google Maps, puteți călători înapoi în timp pentru a vedea străzile din orice oraș din întreaga lume așa cum au fost odată.

Dacă preferați să vedeți cum s-a schimbat planeta noastră de-a lungul timpului, atunci veți iubi Google Timelapse. Se numeste aparatul Google Earth și detaliază modul în care lumea noastră s-a schimbat din 1984.

6. Rezolvați problemele matematice din browserul dvs.

Puteți rezolva grafice matematice folosind căutarea Google direct. De exemplu, am intrat graph for sin (x) + cos(3x) în caseta de căutare și a obținut graficul de mai jos.

7-lucruri-poți-face-cu-grafice-google-matematice

Puteți rezolva orice probleme de geometrie folosind și căutarea Google. Pur și simplu introduceți Solve [NAME OF SHAPE]și vă oferă opțiunea de a introduce valorile și de a obține răspunsul. Orice formă – cerc, cilindru, piramidă, triunghi, pătrat, dreptunghi etc.

7-lucruri-poți-face-cu-google-rezolvarea-trapezului

Și puteți calcula și un sfat din căutarea Google. Introduceți „calculați sfatul” în caseta de căutare și apăsați „Enter”. Google aduce un calculator de sfaturi pe care să îl utilizați.

7-lucruri-poți-face-cu-google-calcul-sfat

Încheierea

Probabil că ați folosit unul sau mai multe dintre aceste instrumente Google interesante, dar este posibil să nu le fi încercat pe toate. Încercați-le și împărtășiți-vă experiențele în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x