6 Strumenti in linea per i team che lavorano in remoto

6 Instrumente online pentru echipele care lucrează de la distanță

⌛ Reading Time: 5 minutes

A existat o creștere constantă a companiilor care permit angajaților lor să lucreze de acasă sau din alte locații. Iată un ghid simplu pentru cele mai bune instrumente online din 2020 pentru echipele care lucrează la distanță. Indiferent unde își au sediul angajații, aceste aplicații îi vor ajuta să devină mai productivi chiar și în afara biroului.

Conferințe web

1. GoToMeeting

Indiferent dacă aveți nevoie să vă întâlniți în mod regulat cu membrii echipei sau să faceți un webinar online, veți avea nevoie de un software de conferințe web. Mergi la sedinta este un organizator de întâlniri audio / video foarte popular. După ce programați o întâlnire, toți participanții pot apela utilizând telefoanele lor de birou sau se pot conecta de pe laptopurile lor și din aplicațiile Android / iOS.

De la partajarea spațiului pe ecran până la dezactivarea participanților și desenarea peste diapozitive de prezentare, o sală de ședințe virtuală în GoToMeeting se simte foarte aproape de o întâlnire în birou. Puteți transcrie procesele verbale ale întâlnirilor în cloud. O caracteristică conexă, GoToWebinar, vă ajută să proiectați seminarii web pentru potențiali.

Colaborare cu echipele la distanță

Alternative: În afară de GoToMeeting, Cisco Webex și Zoom sunt alternative bune și populare pentru conferințe web. Ambii Cisco Webex și Zoom oferiți planuri gratuite pentru 100 de participanți sub 40 de minute. În funcție de caracteristici, oferă o valoare similară cu GoToMeeting.

Telecomandă / Acces

2. TeamViewer

Un instrument bun de acces la distanță este esențial pentru monitorizarea echipelor la fața locului și pentru a oferi asistență sigură. TeamViewer este unul dintre exemplele bune. De la întreținerea laptopului companiei dvs. până la remedierea problemelor software. membrii echipei de asistență pot rezolva cu ușurință problemele de oriunde.

Remote Teams Teamviewer

TeamViewer are, de asemenea, o caracteristică superbă de realitate augmentată numită „pilot”, care este excelentă pentru echipele de la fața locului care doresc să colaboreze cu un expert la distanță. Folosind un ID de partener, expertul la distanță obține o vizualizare mai bună a problemelor la fața locului.

Echipa la distanță Teamviewer Ar

Alternative: alternative decente la TeamViewer pentru asistență la distanță includ VNC Connect și Zoho Assist.

Chat de echipă

3. Slăbiți

Dacă angajații dvs. sunt peste tot în lume și trebuie să aveți de-a face cu fusuri orare diferite, veți avea nevoie de un instrument de chat eficient în echipă pentru a gestiona toate interacțiunile lor. Slăbiciune, aplicația de chat numărul unu în echipă, este o alegere foarte populară. Este, de asemenea, foarte convenabil pentru lucrătorii independenți care jonglează cu mai multe locuri de muncă la distanță, deoarece aceștia se pot alătura diferitelor locuri de muncă Slack și le pot menține separate.

Descărcați Slack pentru Linux

Slack se integrează cu Google Drive, Dropbox, GitHub, Trello și multe alte instrumente. Aproape nu este implicată nicio învățare, deoarece un începător trebuie doar să se alăture unui spațiu de lucru creat de un administrator de echipă. Slack rămâne gratuit pentru până la 10.000 din cele mai recente mesaje.

Alternative: Mattermost și Rocketchat sunt unele dintre cele mai bune alternative Slack auto-găzduite. Ambele sunt open source și pot fi scalate pentru a găzdui un număr tot mai mare de utilizatori din echipa dvs. Alte aplicații care devin populare ca instrumente de chat în echipă includ Echipe Microsoft, Discordie și Sârmă.

Management de proiect

4. Basecamp

Aveți mai multe proiecte suprapuse și echipe multifuncționale? Apoi aveți nevoie de un instrument de gestionare a proiectelor, cum ar fi Tabăra de bază pentru a le uni. În calitate de administrator de la distanță, tot ce trebuie să faceți este să invitați pe toți să se conecteze la pagina companiei Basecamp și să le aloce unuia sau mai multor proiecte și echipe. Asta e!

Pagina de pornire a echipelor la distanță Basecamp

Fiecare proiect și fiecare echipă are propriul său forum, foc de tabără pentru chat casual, schimb de documente, liste de sarcini și check-in-uri automate pentru participare.

Echipele la distanță Basecamp Detalii proiect

Alternative: Cu clienți puternici, precum Google și NASA, Asana oferă o soluție mai avansată de gestionare a proiectelor în comparație cu simplitatea Basecamp. Aici puteți lucra cu diagrame Gantt, diagrame Kanban, formulare și puteți integra cu mai multe aplicații. Trello este o altă alternativă decentă la Basecamp și este adesea utilizată de echipe de cercetare de piață și organizații creative care doresc să lucreze cu șabloane elegante.

Aplicații de colaborare a documentelor

5. Dropbox Business

Echipa ta colaborează des la schimbul de documente? Apoi aveți nevoie de un instrument adecvat de partajare și editare a documentelor, cum ar fi Dropbox Business care vă poate ajuta să urmăriți de la distanță modificările de versiune. Vă permite să faceți modificări împreună cu alți membri ai echipei.

Planurile premium Dropbox vin cu 5 TB de spațiu cloud, care este excelent pentru companii de toate dimensiunile. Are o abordare foarte simplă, cu oase goale, care este ideală pentru editare grea.

Dropbox Echipele la distanță

Alternative: Dacă preferați produsele Google, este posibil să fiți mai confortabil să colaborați la Google GSuite cu Google Drive, Hangouts, Formulare, Documente și multe altele. Pentru echipele care se bazează mai mult pe Word, Excel, PowerPoint, Outlook etc., există Office 365 pentru afaceri, Suita de colaborare Microsoft. Soluția Nextcloud auto-găzduită este, de asemenea, o alternativă pentru tine de a colabora cu echipa ta.

Gestionarea dezvoltatorilor la distanță

6. GitHub

Echipa dvs. are mulți programatori și dezvoltatori? În acest caz, ei pot colabora liber pe GitHub. Permite echipelor să lucreze la codurile lor în mod independent, să adauge capturi de ecran și fragmente și să le îmbine în amonte. Aici puteți găsi pași detaliați. GitHub este gratuit pentru proiecte open-source, dar există planuri profesionale și de întreprindere.

Alternative: Consultați lista noastră de alternative găzduite pentru GitHub.

Alte instrumente pentru colaborare la distanță

Preferați să interacționați cu echipele în locul e-mailului? Apoi poate doriți să încercați Canelură, un instrument de colaborare care seamănă oarecum cu desktopul familiar Outlook. Twiddla este un instrument de tablă albă online care nici măcar nu necesită un cont pentru a începe munca.

Viața nu ține doar de muncă. De asemenea, puteți viziona videoclipuri împreună cu prietenii online, vă puteți urmări prietenii jucând jocuri Steam sau chiar juca jocurile locale multiplayer online cu prietenii. Nu te vei simți niciodată plictisit să stai acasă.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.