6 jocuri Cool Sandbox similare cu Minecraft

6 jocuri Cool Sandbox similare cu Minecraft

⌛ Reading Time: 4 minutes

Minecraft îmi vine întotdeauna în minte când vorbim despre jocuri cu sandbox sau jocuri de supraviețuire în lumea deschisă. Milioane de oameni sunt fani ai acesteia, de la jucători obișnuiți la toți geekii care adoră să creeze, să construiască și să supraviețuiască fără restricții stricte. Cu toate acestea, Minecraft este un joc plătit și s-ar putea să nu poată satisface toți iubitorii de jocuri din lumea deschisă.

Din fericire, există multe alternative gratuite și plătite la Minecraft, care au o natură similară, dar oferă o experiență complet unică. Aceasta este o listă cu cele mai frumoase șase jocuri precum Minecraft, care vă vor oferi cu siguranță multe zile de divertisment.

1. Terraria

Terraria este ca o versiune 2D a Minecraft cu mai multă acțiune. Trebuie să construiești o bază pentru a supraviețui împotriva creaturilor flămânde care se angajează să te omoare noaptea. La fel ca Minecraft, trebuie să strângeți resurse, să creați diferite instrumente și să construiți structuri pentru a supraviețui. Există, de asemenea NPC-uri pentru a interacționa și a finaliza obiectivele pentru a câștiga recompense.

Puteți distruge blocuri sau puteți ucide monștri precum schelete, zombi, creaturi și păianjeni pentru a câștiga resurse diferite și pentru a găsi o modalitate de a crea instrumente mai bune și de a construi structuri. Punctul de reproducere poate fi extins prin crearea unei baze în diferite locații, motiv pentru care este important să construim baze.

Compatibilitate: PC, Android, iOS, Playstation 3, Playstation 4, Playstation Vita, Xbox și Nintendo 3DS

2. Roblox

roblox

Roblox este complet axat pe construirea propriei lumi singur sau împreună cu prieteni și străini. Jocul vă va lăsa literalmente să construiți orice doriți. Singurul lucru de care ai nevoie este imaginația ta. Nivelurile de joc pot fi create în lume, conținând diferite mini-jocuri create de dvs. Puteți să-l împărtășiți cu alte persoane pentru ca acestea să se joace și chiar să fie evaluate pentru munca dvs.

De asemenea, are un aspect social foarte bun, cu capacitatea de a interacționa cu lumea altor jucători și de a juca. Părinții nu trebuie să se îngrijoreze de copiii lor, totuși, deoarece are un sistem strict de control parental, împreună cu monitorizarea completă a copilului.

Compatibilitate: PC, Android, iOS și Xbox One

3. Terasologie

Terasologie

Terasologie este de fapt un joc inspirat de Minecraft care arată la fel ca Minecraft cu același complot și metode de interacțiune. Cu toate acestea, este complet gratuit și open-source, făcându-l un joc în continuă dezvoltare, fără sfârșit.

Puteți utiliza blocuri pentru a construi diferite structuri și a aduna resurse pentru a vă proteja pe dvs. și structurile dvs. De asemenea, poate fi creată o armată de minioni pentru a vă proteja structurile. Jocul continuă să se dezvolte și oricine poate contribui la el pentru a-l face mai interesant.

Compatibilitate: PC

4. Lumile LEGO

LEGO-Worlds

Dacă ai iubit blocurile LEGO în copilăria ta și, de asemenea, îți place Minecraft, atunci LEGO Worlds este o potrivire perfectă pentru tine. Este un joc de construcție cu aproape fiecare tip de bloc LEGO disponibil în arsenalul tău. Puteți utiliza blocuri LEGO pentru a crea orașe, jungle, personaje, vehicule, animale, dragoni și cam orice altceva vă puteți gândi.

La fel ca Minecraft, trebuie să aduni resurse, instrumente de artizanat și chiar să lupți cu schelete noaptea. Puteți călări animale sau vehicule pentru a vă deplasa mai repede, iar personajul dvs. este complet personalizabil, de asemenea.

Compatibilitate: Steam Early Access (jocul este încă în curs de dezvoltare)

5. Guncraft

guncraft

Esti un Chemarea la datorie fan, dar cauți să încerci Minecraft? De ce nu încerci Guncraft? Acesta este un amestec uimitor de shooter la prima persoană și un joc sandbox precum Minecraft. Jucătorii își construiesc propriile hărți și arme de artizanat pentru a lua alți jucători în mod similar cu COD.

Scenariul este același; două echipe vor merge unul împotriva celuilalt în moduri specifice, dar de data aceasta hărțile și armele sunt personalizate. Modurile de joc includ Capture the pavilion, Team deathmatch și modul Survival.

Compatibilitate: PC și Xbox 360

6. Cube World

lume cubică

Un amestec uimitor de jocuri sandbox și RPG-uri fanteziste, lume cubică vă va permite să faceți tot ce puteți face în Minecraft, dar adaugă mai multă acțiune. Într-o lume fără sfârșit, îți poți personaliza personajul, construi structuri, construi arme și lupta împotriva răului pentru a supraviețui.

Similar cu jocurile de rol, trebuie să alegeți un personaj dintr-o anumită clasă pentru a începe aventura. Puteți intra în temnițe pentru a lupta împotriva monștrilor și puteți completa misiuni zilnice pentru a obține recompense. Există, de asemenea, diferite abilități de învățat, cum ar fi alpinismul, înotul, alunecarea manuală etc., care vă vor ajuta în aventura dvs.

Compatibilitate: PC

Poftiți-vă pofta de mâncare pentru aceste alternative la Minecraft și spuneți-ne în comentarii cum au funcționat pentru dvs.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.