6 lucruri pe care Alexa să le facă să facă acest Halloween

6 lucruri pe care Alexa să le facă să facă acest Halloween
⏱️ 4 min read

Fie că sunteți în căutarea unor modalități de a-i distra pe copii sau căutați câteva trucuri Alexa prostești pentru a vă amuza prietenii, Alexa Amazon are o mulțime de trucuri (și delicii) pregătite pentru Halloween. Acest tutorial vă arată cum să adăugați o strop de tehnică la Halloween-ul dvs., cu șase lucruri înfiorătoare pe care să le întrebați Alexa.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Sunete înfricoșătoare: stabiliți starea de spirit sau jucați o farsă

Dacă organizați orice fel de întâlnire de Halloween, atunci aveți nevoie de ambianța potrivită! Sunete înfricoșătoare de Halloween abilitatea are o serie de coloane sonore ciudate care ar face fundalul perfect pentru orice petrecere de Halloween.

Dacă doriți ceva cu totul mai înfricoșător, atunci Țipăt înfricoșător va reda un țipăt pătrunzător după ce a trecut o anumită perioadă de timp. Aceasta este abilitatea perfectă dacă vrei să-ți înnebunești oaspeții sau chiar să faci o farsă de Halloween prietenilor și familiei tale!

Dacă utilizați un difuzor mai mic, compatibil Alexa, cum ar fi un Echo Dot, atunci de ce să nu ascundeți acest difuzor printre unele decorațiuni de Halloween și apoi să setați cronometrul? Este garantat că vă prindeți prietenii și familia cu nepăsare.

2. Case bântuite și camere de evacuare: jucați un joc

Ce este o petrecere de Halloween fără câteva jocuri? Dacă vrei ceva pentru copii, atunci Casa bantuita este o poveste scurtă, alege-ți propria aventură, perfectă pentru Halloween.

Pentru adulți, Evadează camera este un joc distractiv, bazat pe puzzle-uri, care este de fapt destul de provocator. Este posibil să nu fie strict tematică de Halloween, dar dacă ați vizionat vreodată un film înfricoșător bazat pe puzzle-uri precum „Saw”, „Cube”, „Follow Me” sau filmele „Escape Room”, veți fi de acord că există ceva deranjant la conceptul de a fi închis și forțat să completeze puzzle-uri.

3. Glume de Halloween pentru a te face să gemi

Sigur, glumele lui Alexa sunt brânzete, dar copiii mici ar trebui totuși să le dea o lovitură. De asemenea, trebuie să-l laud pe Amazon pentru crearea a ceea ce trebuie să fie cu siguranță prima glumă de Halloween cu temă criptomonedă din lume.

Amazon Alexa poate spune o serie de glume prostești, brânzeturi, cu temă de Halloween.

Spune: “Alexa îmi spune o glumă de Halloween”Și pregătește-te să gem!

4. Povești înfricoșătoare de spus în întuneric

Dacă încercați să distrați copiii, spuneți „Alexa, spune-mi o poveste infricosatoare”Și va fi fericit să oblige. Aceste povești sunt completate cu muzică și efecte sonore și sunt de obicei de câteva minute.

Aceste povești se adresează ferm copiilor – gândiți-vă la povești despre poțiuni, broaște și bombe împuțite. Sunt destul de stupide, dar ar trebui să fie suficiente pentru a-i distra pe cei mici.

Amazon Alexa poate spune o serie de povești de fantome adaptate copiilor.

Dacă vrei ceva mai adult, încearcă Sperie mă. Aceste povești durează de obicei în jur de 30 de secunde și sincer merită să auzi vocea „șoaptă înfiorătoare” a lui Alexa!

Aceste povești au o atmosferă Creepypasta / Two Sentence Horror Stories și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru urechile tinere.

5. Îndepărtează-ți cunoștințele despre filmele de groază

Doriți să vă explorați faptele despre filmele de groază? Poate vă pregătiți pentru un test de pub cu temă de Halloween sau doriți doar să învățați ceva nou și adecvat sezonierului.

Abilitatea Horror Trivia împărtășește un aspect interesant legat de unele dintre cele mai populare filme de groază din lume.

6. Verificați ușa din față pentru a nu găsi trucuri

Dacă v-ați conectat contul Ring la Echo Show, atunci puteți accesa oricând soneria Ring folosind o comandă Alexa. Pur și simplu utilizați o comandă precum „Alexa, arată-mi ușa din față”, Și veți vedea un flux live direct de la ușa din față. Este perfect pentru a ține cu ochii pe trucuri.

În afară de Alexa, puteți utiliza și aceste idei pentru a vă pregăti casa inteligentă pentru Halloween.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x