6 moduri de a remedia problemele de viață ale bateriei pe dispozitivul dvs. iOS 8

6 moduri de a remedia problemele de viață ale bateriei pe dispozitivul dvs. iOS 8

⌛ Reading Time: 4 minutes

Pentru noi utilizatorii iOS 8, dorința noastră este ca Apple să rezolve problemele de viață ale bateriei. În timp ce fiecare actualizare are propriile defecte și îmbunătățiri, actualizarea recentă a iOS 8.2 a fost raportată ca fiind una stabilă, menținând o durată de viață solidă a bateriei pentru iPhone 5 conform GottaMobile. Cu toate acestea, dacă simțiți că dispozitivul dvs. consumă multă durată de viață a bateriei, poate că trebuie să aplicați aceste sfaturi pentru a le remedia.

Cu câteva modificări, instalări de aplicații terțe și modificări ale setărilor, putem optimiza performanța bateriei unui dispozitiv.

1. Dezactivează: Servicii de localizare, Reîmprospătare aplicație de fundal și Servicii de sistem

Este timpul să ocoliți setările generale și să modificați aceste setări aparent ascunse, care vă consumă mai repede bateria. Dezactivarea serviciilor de localizare vă va economisi tone de viață a bateriei. De asemenea, puteți derula până la Servicii de sistem și puteți dezactiva fiecare funcție din listă. Acest lucru este destul de complicat, deoarece chiar dacă ați dezactivat “Servicii de localizare”, acestea rulează în continuare în fundal și sunt activate. În cele din urmă, accesați “Actualizarea aplicației de fundal” și faceți același lucru.

2. Utilizați aplicații de gestionare și diagnosticare a bateriei

Utilizați aplicații de gestionare și diagnosticare a bateriei

Cheetah Mobile Inc. Doctor de baterie este una dintre aplicațiile populare de gestionare a bateriei pentru Android și, deși este destul de bine pe Google Play Store, îl puteți instala și pe dispozitivul dvs. iOS 8 pentru a vă sistematiza timpul de încărcare și a monitoriza ciclurile de încărcare. De asemenea, puteți încerca System Status Lite ca aplicație de gestionare și diagnostic a bateriei și dispozitivelor.

3. Reduceți timpul de blocare automată și reglați afișajul

Reduceți timpul de blocare automată și reglați afișajul

Schimbați setarea la “1 minut” pentru a opri automat afișajul atunci când nu este utilizat. Nu uitați să estompați afișajul, precum și bannerele de notificare oprite, care continuă să apară și să activeze afișajul dispozitivului; opriți “Auto Brightness” și reglați-l manual pentru a reduce luminozitatea.

4. Reporniți greu dacă temperatura bateriei crește

Reporniți greu dacă temperatura bateriei crește

Dacă temperatura dispozitivului dvs. crește în timpul perioadei de încărcare, o repornire puternică îl va răci probabil. Teoretic, acest lucru se datorează activității intensive a procesorului; pentru a regla funcționalitatea generală a dispozitivului, pur și simplu apăsați simultan butonul de pornire și butonul de pornire până când vedeți sigla Apple în timpul repornirii. Așteptați câteva secunde și monitorizați până când temperatura bateriei se normalizează. De asemenea, este recomandabil să lăsați dispozitivul să “respire” pentru o vreme – scoateți-l din carcasă în timp ce încărcați. Potrivit Apple, există câteva stiluri de cazuri care pot genera căldură în timpul încărcării dispozitivului, ceea ce poate afecta capacitatea bateriei.

5. Abțineți-vă de la utilizarea de imagini de fundal dinamice

Abțineți-vă de la utilizarea imaginilor de fundal dinamice

Aceste imagini de fundal animate pot arăta bine pe ecran, dar preiau și accelerometrul și procesorul grafic al dispozitivului, care se adaugă procesului intern și consumă treptat durata de viață a bateriei.

6. Modul avion când sunteți conectat la un punct Wi-Fi

Utilizați modul avion.

Dacă sunteți conectat la un punct WiFi și majoritatea comunicațiilor dvs. sunt realizate prin intermediul rețelelor de socializare și al aplicațiilor de mesagerie instantanee, este posibil să vă opriți rețeaua de date celulare pentru a economisi mai multă baterie și pentru a trece la modul Avion. De asemenea, puteți accelera timpul de încărcare atunci când dispozitivul este în modul Avion.

Alte sfaturi practice

Datorită iOS 8 actualizat, putem previzualiza utilizarea bateriei și putem verifica aplicațiile care descarcă bateria în timp ce o folosim. Există și alte modalități de a prelungi durata de viață a bateriei – puteți modifica setările în Accesibilitate, dezactiva Siri, Bluetooth și WiFi, nu “Împingeți” e-mailurile în căsuța poștală și dezactivați notificările unor aplicații pe care nu le utilizați.

Mi-a fost dor de ceva? Simțiți-vă liber să renunțați la sfaturile dvs. pentru cititorii noștri cu privire la modul în care aceștia pot rezolva problemele legate de baterie pe dispozitivele lor iOS 8 Ce părere aveți despre cea mai recentă actualizare de software și cum afectează problemele legate de baterie?

Credit foto: Karlis Dambrans

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.