6 moduri simple de a remedia videoclipurile și sunetul YouTube care nu sunt sincronizate pe Android

Untitled 2 2
⏱️ 4 min read

Chiar dacă YouTube este una dintre cele mai populare aplicații pe toate platformele și, fără îndoială, cea mai mare platformă de partajare video de pe Internet, este încă predispusă la anumite probleme. Deseori, utilizatorii raportează că videoclipurile de pe YouTube nu se sincronizează corect cu ieșirea audio. Este posibil ca aceasta să nu fie în întregime o problemă la sfârșitul YouTube și problema ar putea fi cu telefonul dvs. În acest articol, vă oferim 6 moduri simple de a remedia problema „video și audio YouTube nu sunt sincronizate” pe Android.

Citeste si: Samsung Galaxy Book 3 Series: Preț în India, detalii despre disponibilitate și oferte de lansare dezvăluite

Reporniți telefonul

Reporniți telefonul

O repornire rapidă remediază orice erori sau probleme de fundal care ar putea întrerupe telefonul dvs. din îndeplinirea unei sarcini. Dacă întâmpinați constant întârzieri audio sau video pe YouTube, reporniți-vă smartphone-ul. Acesta ar trebui să fie primul pas către rezolvarea oricărei probleme cu telefonul dvs. Pentru a reporni telefonul, apăsați lung butonul de pornire și apăsați pe „Reporniți”.

Ștergeți memoria cache a aplicației YouTube

Dacă nu ați șters memoria cache a aplicației YouTube de ceva timp, este posibil ca unele fișiere temporare să fi fost corupte, ceea ce duce la desincronizarea audio și video. Iată cum puteți șterge aplicația YouTubecache pe smartphone-ul tău Android.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați Aplicații.

Pasul 2: Derulați în jos și selectați Aplicații.

Pasul 2: Selectați YouTube.

Pasul 2: Selectați YouTube.

Pasul 3: Atingeți Stocare.

Pasul 3: Atingeți Stocare.

Pasul 4: Selectați „Ștergeți memoria cache” din bara de instrumente de jos.

Pasul 4: Selectați „Ștergeți memoria cache” din bara de instrumente de jos.

Opriți forțat YouTube

Oprirea forțată a unei aplicații îi oprește activitatea de fundal și o dezactivează până când o reporniți. Acest lucru poate remedia orice defecțiuni ale aplicației. Iată cum poți repara YouTube pe smartphone-ul tău Android.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați Aplicații.

Pasul 2: Derulați în jos și selectați Aplicații.  cum să remediați miniaturile YouTube care nu se afișează

Pasul 2: Selectați YouTube.

Pasul 2: Selectați YouTube.  cum să remediați videoclipurile și sunetul YouTube care nu sunt sincronizate pe Android

Pasul 3: Atingeți opțiunea „Force Stop” din partea de jos a ecranului și confirmați selecția în următoarea casetă de dialog.

Atingeți opțiunea „Oprire forțată”.  cum să remediați videoclipurile și sunetul YouTube care nu sunt sincronizate pe Android

Deconectați dispozitivul dvs. TWS

Revizuirea căștilor AIWA AT-X80E TWS: proiectați cum să remediați videoclipurile și sunetul YouTube care nu sunt sincronizate pe Android

Dacă utilizați căști fără fir pentru a viziona videoclipuri YouTube, acestea pot cauza desincronizarea audio și video. Unele căști Bluetooth se confruntă cu probleme de latență și necesită mai mult timp pentru a primi sunetul de pe telefon. Acest lucru face ca videoclipurile și jocurile să nu fie sincronizate cu sunetul pe care îl auziți. Pentru a remedia acest lucru, activați „modul de latență scăzută” pe căști, dacă există. Unele căști îl pot numi „modul de joc”. Dacă TWS-ul dvs. nu oferă o latență scăzută, va trebui să îl deconectați pentru a se sincroniza din nou audio și video de pe YouTube.

Actualizați aplicația YouTube

Dacă problema se află la capătul YouTube, sunt șanse ca aceasta să fie rezolvată printr-o actualizare rapidă. Bug-urile software nu sunt prea neobișnuite și sunt remediate imediat ce sunt observate de dezvoltatori. Dacă întâmpinați o problemă de întârziere, este posibil ca aceasta să fi fost deja remediată printr-o actualizare. Pur și simplu accesați Magazinul Google Play, căutați YouTube și atingeți „Actualizare”.

Goliți memoria cache a Google Chrome

Dacă întâmpinați această problemă în browserul web Chrome, ștergeți memoria cache a browserului pentru a o remedia. Iată cum.

Pasul 1: Lansați Google Chrome pe smartphone-ul dvs.

Pasul 2: Atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați „Istoric”.

Pasul 2: Atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați Istoric.  cum să remediați videoclipurile și sunetul YouTube care nu sunt sincronizate pe Android

Pasul 3: Selectați „Ștergeți datele de navigare”.

Pasul 3: Selectați „Ștergeți datele de navigare”.  cum să remediați videoclipurile și sunetul YouTube care nu sunt sincronizate pe Android

Pasul 4: Alegeți intervalul de timp pentru ștergerea datelor. Dacă doriți să ștergeți totul, selectați „Tot timpul”.

Pasul 3: Selectați „Ștergeți datele de navigare”.  cum să remediați videoclipurile și sunetul YouTube care nu sunt sincronizate pe Android

Pasul 5: Bifați casetele de lângă „Cookie-uri și date site” și „Imagini și fișiere stocate în cache”.

Pasul 6: Atingeți „Ștergeți datele”.

cum să remediați videoclipurile și sunetul YouTube care nu sunt sincronizate pe Android

Citeste si: Recenzie Fitbit Sense 2: Ceas inteligent minunat pentru începători

Concluzie

Acestea sunt 6 moduri simple de a remedia problema „video și audio YouTube nu sunt sincronizate” pe smartphone-ul tău Android. Dacă problema persistă după ce ați încercat toate aceste remedieri, este absolut posibil ca ceva să fie în neregulă cu videoclipul în sine. Poate că fișierul video care a fost încărcat pe YouTube are o problemă de întârziere. Încercați să vizionați un alt videoclip și vedeți dacă are și un decalaj.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x