6 sfaturi și trucuri pentru a îmbunătăți Chrome pentru Android

6 sfaturi și trucuri pentru a îmbunătăți Chrome pentru Android

Chrome este unul dintre cele mai bune browsere disponibile pentru Android, mai ales pentru că este foarte personalizabil prin numeroasele trucuri pe care le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți experiența. Știați că puteți salva în planul dvs. de date cu Chrome sau puteți juca un joc ascuns când sunteți offline?

Aflați cum puteți face aceste lucruri și multe altele folosind lista noastră de sfaturi și trucuri pentru a vă îmbunătăți experiența Chrome pentru Android.

1. Comutați fără probleme între file

O mulțime de oameni nu o știu, dar Chrome vine cu o comandă rapidă pentru a comuta între file. Tot ce trebuie să faceți este să glisați spre dreapta sau spre stânga pe bara de instrumente când browserul dvs. este deschis pentru a accesa oricare dintre celelalte file pe care le-ați deschis.

De asemenea, puteți glisa bara de instrumente în jos pentru a vedea filele pe care le-ați deschis într-o listă stivuită. Glisarea asigură o experiență Chrome mai lină și mai sexy decât să atingi totul tot timpul.

ad-banner

2. Gesticează-ți drumul direct către opțiunile de meniu

Acesta este un mic truc minunat pentru acele zile în care ești prea obosit ca să ridici un deget. Dacă doriți să navigați la meniul Chrome, atingeți și mențineți apăsată pictograma meniu și glisați degetul în jos, la orice opțiune căutați. Este atât de ușor.

3. Folosiți Chrome pentru a salva date

Una dintre cele mai neglijate și utile caracteristici ale Chrome pentru Android este opțiunea de a reduce cantitatea de date pe care le utilizați atunci când navigați. Pentru a activa această caracteristică, trebuie doar să atingeți Meniu -> Chrome -> Setări -> derulați în partea de jos și atingeți Reduceți utilizarea datelor -> activați economizorul de date.

Veți obține chiar și un grafic lunar pentru a arăta cât de multe date ați salvat. După cum puteți vedea, eu nu folosesc foarte multe date, dar pentru persoanele care fac acest lucru este un adevărat salvator.

Folosiți Chrome pentru a salva date

4. Joacă jocul Offline Endless Runner

Pentru acele momente în care vă deconectați de pe web (și să fie puține și între ele), Google a creat un joc captivant în browserul său Chrome pentru dispozitive Android.

Micul T-Rex care apare cu mesajul “Ești offline” este acolo pentru mai mult decât un aspect bun. Atingându-l, va începe jocul nesfârșit alergător. Atingând T-Rex când se apropie de un cactus îl va face să sară peste obstacol. Este mult mai greu decât pare …

Joacă jocul Offline Endless Runner

5. Creați pictogramele ecranului de pornire ale site-urilor dvs. preferate

Cu toții ne place o comandă rapidă bună și, dacă există o modalitate de a accesa site-urile web preferate fără să vă lăudați în Chrome, aș fi dispus să pariez bani pe care veți sari pe ea. Tot ce trebuie să faceți pentru a crea pictograme care vă vor direcționa către site-urile preferate de pe ecranul de pornire al telefonului este să accesați site-ul dvs. preferat din Chrome -> Meniu -> Adăugați la ecranul de pornire. Asta e.

Creați pictogramele ecranului de pornire pentru site-urile dvs. preferate

Creați pictogramele ecranului de pornire pentru site-urile dvs. preferate

6. Dedicați mai multă memorie RAM Chrome

În mod implicit, 64 MB de RAM sunt dedicate Chrome. Atingând bara URL și tastând chrome://flags puteți comuta cu setările și puteți face Chrome să ruleze mai repede. Nu trebuie să acordați nicio atenție mesajelor de avertizare atunci când accesați chrome: // flags; Ți-am luat spatele.

Odată ce vă aflați, atingeți Meniu -> Găsiți în pagină -> tastați “plăci maxime”. Atingeți meniul drop-down pe care îl vedeți mai jos “Fișiere maxime pentru dobândă” și selectați cantitatea de memorie RAM pe care doriți să o utilizeze Chrome și atingeți “Relansați”.

Dedicați mai multă memorie RAM Chrome

Care sunt câteva dintre sfaturile și trucurile preferate pentru îmbunătățirea experienței Chrome pentru Android? Împărtășiți-le cu noi în secțiunea de comentarii!

Scroll to Top