6 site-uri grozave pentru a juca jocuri de societate online cu prietenii

6 site-uri grozave pentru a juca jocuri de societate online cu prietenii
⏱️ 8 min read

Jocurile de societate au fost în mod tradițional o activitate de masă, dar în epoca internetului, nu există niciun motiv pentru care fiecare jucător să aibă aceeași masă. Jocurile de masă online devin rapid o modalitate populară de a petrece timp cu prietenii și familia care s-ar putea să nu vă împărtășească locația geografică și nu mai sunt doar șahuri online. Iată câteva site-uri excelente pentru a juca jocuri de societate online cu prietenii.

Declinare de responsabilitate: Există multe jocuri de societate online, ceea ce înseamnă că nu am multă experiență personală cu toate. Am încercat să păstrez această listă pentru site-urile și programele care sunt bine întreținute și ușor de utilizat, dar kilometrajul dvs. poate varia. Și, bineînțeles, dacă am ratat ceva bun, vă rog să-mi spuneți în comentarii!

1. Board Game Arena

Alunecarea pe primul loc este Arena jocurilor de masă: un site destul de simplu, cu multe sub suprafață. Prin eforturile unei echipe de voluntari, site-ul a prezentat o mulțime de jocuri de masă populare (și nu atât de populare) – cu permisiunea editorilor, desigur. Multe dintre jocuri, în special cele mai puțin populare, sunt libere să joace, deși unii editori optează pentru a-și face jocul „premium”, ceea ce înseamnă că va trebui să vă abonați la un cont Board Game Arena pentru a juca.

Puteți juca atât jocuri publice, cât și private și, deși au întâmpinat probleme cu serverul din cauza unui aflux brusc de jucători, site-ul rămâne unul dintre cele mai bune locuri pentru a vă juca jocul.

2. Simulator de masă

Singurul motiv Simulator de masă nu este numărul unu pe listă pentru că nu este gratuit. În caz contrar, este cam cel mai bun lucru din această listă. Jocul de bază Tabletop Simulator este în esență un sandbox care vă permite să creați orice doriți cu el, cu condiția să aveți timp și motivație. Jocurile multiplayer se întâmplă în jurul unui tablou virtual care imită senzația unei experiențe reale de joc de societate, ceea ce face relativ simplu să vă duceți cunoștințele despre mecanica jocurilor din lumea reală pe tărâmul digital.

Simulator de masă pentru jocuri de societate

Multe dintre cele mai populare jocuri de societate au versiuni oficiale de Tabletop Simulator pe care le puteți cumpăra și există, de asemenea, o mulțime de clone gratuite făcute de fani care plutesc în jur. Programul vine cu mai multe jocuri de bază, cum ar fi șah și dame, dar există o mulțime de alte jocuri disponibile ca conținut descărcabil.

3. Tabletopia

Jocuri de societate Tabletopia

Tabletopia are o gamă largă de jocuri de masă populare și semi-populare, dar ceea ce diferențiază cu adevărat site-ul este designul și animația sa. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva mai frumos decât Board Game Arena, dar cu aceeași senzație generală, Tabletopia este locul unde se află. Jocurile sunt în mare parte gratuite, deși va trebui să plătiți pentru a debloca unele dintre ele și nu toate caracteristicile sunt gratuite. Poate fi un pic lent și buggy, dar odată ce veți obține un joc public sau privat și veți afla comenzile, în general funcționează așa cum v-ați aștepta.

4. Mattle

Spendee nu este Splendor, Azee nu este Azul, iar Sevenee nu este 7 Minuni. Wink Wink. Jocurile pe Mattle.online au fost doar inspirați de versiunile oficiale ale mai multor jocuri de societate populare și se întâmplă că au făcut o treabă destul de bună de a surprinde experiențele acelor jocuri.

Jocuri de societate Mattle

Serios, totuși, Mattle are o interfață drăguță și simplă și toate jocurile de pe site-ul lor funcționează destul de bine. Crearea unei camere private poate fi puțin dificilă, deoarece nu există un sistem de invitații. Va trebui să creați un joc și apoi să-i determinați pe prieteni să facă clic pe linkul „Alăturați-vă” înainte ca un alt jucător aleator să o facă. Odată ce jocul începe, este aproape fără erori. Jocurile nu sunt licențiate, dar sunt gratuite și distractive!

5. PlayingCards.io

Geniul de PlayingCards.io este cât de simplu și intuitiv este. Vrei să joci cărți cu prietenii? Trebuie doar să configurați o masă, să trimiteți linkul prietenilor dvs. și apoi să permiteți tuturor să folosească mouse-ul pentru a trage cărți pe ecran și a le întoarce. Cu excepția cazului în care serverele sunt supraîncărcate, funcționează fără erori și chiar reproduce senzația unei mese de cărți reale.

Jocuri de masă Carti de joc

Există câteva jocuri premade, cum ar fi Go Fish și Remote Insensitivity (o clonă de cărți împotriva umanității) în care masa este pregătită pentru dvs., dar puteți trage și plasa pachete de cărți, piese de joc, filare și alte elemente pentru a crea orice jocul pe care îl vrei.

6. Yucata

Jocuri de societate Yucata

Yucata este un site german cu o versiune engleză destul de bună și o mulțime de jocuri. Este un pic cam vintage, iar configurarea jocurilor și invitarea jucătorilor nu este atât de simplă pe cât ar putea fi, dar dacă ești un tocilar dedicat jocurilor de masă, probabil că te vei îndrepta într-un fel sau altul. Jocurile funcționează de obicei destul de bine și există o comunitate destul de activă cu care poți începe un joc dacă nu ai un grup de prieteni gata de plecare.

Mentiuni onorabile

Brettspielwelt: O mare parte din acest site este în limba germană, ceea ce îl face puțin dificil dacă nu vorbiți limba, dar Google Translate îl înțelege mai bine. Este puțin confuz să ne dăm seama, dar au o selecție bună de jocuri.

Jocuri de societate Brettspielwelt

Roll20: Aceasta primește o mențiune de onoare, deoarece este mai mult un instrument de joc de rol decât un site de jocuri de societate. Există însă o mulțime de încrucișări între cele două comunități, deci merită menționată!

HappyMeeple: Un site frumos proiectat, cu o selecție de jocuri rapide pentru doi jucători. Este ușor de utilizat și au un sistem de tutoriale frumos pentru a vă ajuta să începeți.

BoardGamePlay: Un site cu un aspect decent și câteva jocuri interesante. Pare promițător!

Papergames.io: Jocuri simple precum Tic-Tac-Toe și Battleship cu o interfață simplă, ușor de utilizat.

Boiteaujeux: Versiunea în limba engleză este bună, dar interfața este datată și cam confuză. Au o selecție decentă de jocuri, dar multe dintre acestea sunt disponibile pe site-uri mai ușor de navigat.

Triqqy: Are un amestec de jocuri tradiționale simple și unele jocuri de societate moderne mai elaborate. Merită să aruncăm o privire dacă doriți să jucați unul dintre titlurile lor și nu este disponibil în altă parte; în caz contrar, nu există prea multe pentru a-l deosebi.

Site-uri cu un singur joc

În loc să aibă la dispoziție un meniu de jocuri, aceste site-uri sunt dedicate unui singur joc de societate, ceea ce înseamnă că de obicei au mai multe caracteristici și versiuni disponibile.

Colonist de jocuri de societate

În loc să mergeți online pentru a juca jocuri de societate, puteți juca și jocuri de societate pe computerul dvs. Windows 10.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x