7 aplicații pentru a scăpa de reclamele enervante de pe dispozitivul dvs. Android

7 aplicații pentru a scăpa de reclamele enervante de pe dispozitivul dvs. Android
⏱️ 6 min read

Nu toate anunțurile pe care le vedeți pe dispozitivul dvs. Android sunt enervante. S-ar putea să fiți interesat de un anunț sau de două pe care le întâlniți, dar unele aplicații duc lucrurile prea departe. Te bombardează cu conținut de care nici măcar nu te interesează puțin. Ce poți face?

Există aplicații Android care funcționează pentru a scoate acele reclame de pe telefon. În acest fel vă puteți petrece timpul uitându-vă la ceea ce vă interesează de fapt.

1. Adguard

Unul dintre cele mai bune instrumente de blocare a anunțurilor, AdGuard nu mai este disponibil în Magazinul Play datorită eficienței cu care blochează anunțurile de pe telefon (așa cum probabil știți, Google nu-i place persoanelor care îi blochează anunțurile!)

Puteți găsi o versiune redusă a Adguard pe Magazin Play, dar pentru a obține versiunea completă, trebuie să o descărcați din Site-ul Adguard.

După ce ai versiunea completă, poți să blochezi anunțurile pe telefon, să gestionezi măsura în care fiecare aplicație este blocată de anunțuri și să configurezi filtre care să îți ofere un control complet asupra blocării anunțurilor pe dispozitivul tău.

2. Browser AdBlocker gratuit

browser-ul publicitar

Browser AdBlocker gratuit este un blocator de anunțuri complet gratuit și eficient. Este foarte ușor de utilizat, deoarece blochează anunțurile imediat ce începeți să le utilizați. Dacă doriți să vedeți singur că browserul blochează anunțurile, atingeți pictograma Shield și, în colțul din stânga jos, puteți vedea câte anunțuri a blocat aplicația.

ads-browser

Browserul poate bloca, de asemenea, bannere, reclame video și ferestre pop-up. Pe lângă păstrarea anunțurilor la distanță, vă protejează și de pericole precum phishing, malware, viruși și multe altele. Această aplicație este, de asemenea, compatibilă cu bateria, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerea bateriei.

3. Blocați ferestrele pop-up, anunțurile și personalizarea anunțurilor pe Chrome

Anunțurile pop-up pot apărea în cel mai rău moment posibil. Dacă utilizați browserul Chrome implicit pe telefonul dvs. Android, îl puteți obține cu ușurință pentru a dezactiva anunțurile pop-up. Lansați browserul, atingeți cele trei puncte și atingeți Setări.

ads-crom

Derulați în jos până când vedeți ferestre de tip pop-up și selectați-l. Activați-l și butonul ar trebui să devină albastru. Opțiunea Anunțuri este, de asemenea, aproape de opțiunea Pop-up, astfel încât să o puteți modifica și pe aceasta.

Pentru a dezactiva personalizarea anunțurilor, accesați Setările dispozitivului -> Google -> Anunțuri și dezactivați opțiunea. Va fi activat în mod implicit dacă nu l-ați dezactivat deja.

4. Brave Browser

Brave Browser oferă o funcție de protecție de urmărire care vă va păstra în siguranță. Dacă dintr-un anumit motiv doriți să fiți urmărit, funcția poate fi ușor activată atingând pictograma portocaliu leu din partea de sus.

reclame-curajoase-2

Sub Comenzi individuale, puteți activa sau dezactiva caracteristica „Blocați anunțurile și urmărirea”. Atâta timp cât sunteți acolo, puteți modifica, de asemenea, setările pentru HTTPS oriunde, Blocați cookie-urile terță parte, Blocați scripturile și Protecția amprentelor digitale.

5. Webguard

Webguard este o aplicație care va bloca anunțurile din browserul pe care îl utilizați în prezent. Nu va trebui să treceți la un alt browser pentru a putea merge fără anunțuri, deoarece a funcționat foarte bine cu browserul de internet Samsung, Firefox, Chrome etc. Aplicația oferă, de asemenea, alte funcții utile, cum ar fi furnizarea unui firewall, date criptare și protecție împotriva virușilor. Accesul la rădăcină nu este necesar.

ads-webguard

De asemenea, are funcții avansate în care puteți face lucruri, cum ar fi blocarea tuturor datelor de la aplicații terțe și schimbarea browserului mobil UA pe desktop. Aplicația vă avertizează că aceste opțiuni sunt pentru utilizatorii avansați.

6. AdBlock Plus pentru Samsung Internet

ads-plus

Chrome este, evident, cel mai utilizat browser, dar asta nu înseamnă că nu există utilizatori care să folosească în continuare browserul de internet Samsung. Pentru a scăpa de anunțurile din acel browser, puteți conta pe Adblock Plus pentru Samsung Internet.

Aplicația vă va duce automat la setările dispozitivului dvs., unde va trebui să activați blocarea anunțurilor. Dacă accesați opțiunile „Mai multe blocări”, puteți dezactiva / activa opțiuni precum urmărirea butoanelor de pe rețelele sociale și multe altele. În partea de jos veți vedea, de asemenea, o opțiune pentru a adăuga și o altă listă de filtre.

7. Blocați anunțurile la nivel de sistem cu DN66 APK

O metodă care nu vă va da greș atunci când blocați anunțuri este DN66 APK. Pentru a instala acest APK, va trebui să activați surse necunoscute pe dispozitivul dvs. Android. După ce ați atins linkul, ar trebui să fiți condus la F-Droid pentru a instala APK-ul. Glisați în jos până la secțiunea de pachete și faceți clic pe opțiunea care scrie „descărcați apk”.

ads-dn66

După ce ați terminat instalarea, atingeți notificarea care vă permite să știți că descărcarea este finalizată. Atingeți butonul „Instalați” și, atunci când se lansează aplicația, ar trebui să vă uitați la pagina principală a aplicației. Atingeți fila Host și alegeți opțiunea Adaway hosts file.

reclame-gazde

Atingeți pictograma scut a opțiunii până când arată ca imaginea de mai sus. Dacă vedeți că scutul are o linie peste el, înseamnă că trebuie să atingeți din nou până când se umple fără linie. Atingeți pictograma de reîmprospătare din partea dreaptă sus și reveniți la fila Start.

Atingeți butonul Start din partea de jos și atingeți OK când apare fereastra pop-up. Asta e. Acum, când deschideți orice aplicație sau site din browserul dvs. preferat, nu veți mai vedea acele reclame enervante. Nu uitați să reveniți la setări și să dezactivați sursele necunoscute.

Concluzie

Datorită anunțurilor, puteți găsi lucruri pe care intenționați să le cumpărați. Cine nu a dat peste cel puțin câteva reclame de care sunt de fapt interesați, nu? Dar, există momente în care aceste reclame ajung să fie prea mari. Datorită acestor aplicații, puteți vizita în cele din urmă site-uri fără a fi nevoie să vă uitați la un singur anunț.

Acest articol a fost publicat pentru prima dată în februarie 2014 și a fost actualizat în aprilie 2019.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x