7 browsere web de specialitate pe care probabil nu le-ați explorat niciodată

7 browsere web de specialitate pe care probabil nu le-ați explorat niciodată

Experiența de navigare pe web este unul dintre cele mai importante aspecte ale internetului. Indiferent dacă marcați pe Mozilla, comutați între diferiți utilizatori de pe Chrome sau pur și simplu faceți upgrade la Internet Explorer 11 / Edge, nu puteți lipsi niciodată de arme când vine vorba de acest spectacol.

Browserele de top vă oferă opțiuni mai mult decât suficiente pentru a vă descurca cu sarcini obișnuite legate de „navigarea pe Internet”. Dar ce se întâmplă dacă sunteți cu adevărat interesat de un fior, prea mișto pentru statu quo sau dacă ați auzit ceva sau două despre unele caracteristici suplimentare pe care le-ați putea folosi?

Ai valsat în colțul din dreapta. Vino cu mine într-un tur de descărcare a șapte browsere web de specialitate pe care probabil nu le-ai explorat încă.

1. Maxthon

Maxthon este un browser premiat cu o funcție cloud încorporată. Maxthon prezintă un design unic dual-core care rulează pe WebKit și Trident. Funcțiile cloud ale lui Maxthon facilitează lizibilitatea și navigarea ușoară. Puteți găsi opțiunea screengrab în colțul de sus, ceea ce vă scutește de câteva minute de prostii. Browserul are peste 670 de milioane de utilizatori și este disponibil pentru Android și iOS. Maxthon are un blocator de anunțuri.

2. Lunascape

alternative-browsere-web-lunascape-1

Lunascape este un browser web specializat care vă permite să comutați între cadrele Webkit, Trident și Chromium. Un lucru neobișnuit care vă permite să efectuați teste de redare a paginii pe o singură fereastră. Lunascape nu este lipsit de bătăi de cap și margini aspre, cum ar fi blocarea continuă și un meniu non-user friendly. Dar dacă sunteți în căutarea a ceva ușor și cu teste cross-browser prietenoase (ceea ce este un lucru minunat dacă sunteți dezvoltator web), Lunascape este pentru dvs.

3. Torta

alternative-web-browsere-torță

Adevărata experiență de navigare pe web se află dincolo de navigarea pe pagini statice; contul de streaming video și muzical pentru o parte echitabilă a experienței de navigare de astăzi. Torta este construit special pentru utilizarea mass-media. Dispune de un manager de torrent pentru descărcare ușoară și partajare peer-to-peer pe ecran. Puteți salva videoclipuri YouTube și multe altele. Torch este browserul pentru utilizatorii cu experiență în mass-media.

4. Browserul de confidențialitate Epic

alternative-web-browsere-epic

Așa cum sugerează și numele, confidențialitatea este ceea ce stabilește Browser de confidențialitate Epic în afară de alte browsere web de specialitate. EPB are un proxy web încorporat și o caracteristică activă Do-not-Track. Cu Epic Privacy Browser, confidențialitatea nu este o opțiune – este o necesitate. Dacă favorizați confidențialitatea și securitatea față de o experiență web mai rapidă, Epic Privacy Browser este un pariu minunat.

5. Inoxidabil

alternative-browsere-web-inox

Inoxidabil vine cu o interfață remarcabilă, probabil una dintre cele mai bune din industrie. Dintre alte browsere web de specialitate, Stainless este cel creat ca rival direct pentru Chrome. Un browser bazat pe webKit, la fel cum sunt Google Chrome și Safari, Stainless este, de asemenea, susținut ca Google Chrome pentru Mac. Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale sale este capacitatea de a vă conecta la conturi de utilizator separate în diferite file. Aceasta înseamnă că puteți jongla cu ușurință între conturile dvs. de e-mail personal și de e-mail de afaceri, fără a fi nevoie să vă deconectați.

6. SeaMonkey

alternative-browsere-web-seamonkey

Maimuta de mare poate fi descris ca un centru de aplicații all inclusive pe Internet. Acest browser standard este dezvoltat de Mozilla și vine cu o serie de caracteristici (deopotrivă utilizator și dezvoltator). SeaMonkey se integrează direct cu e-mailul dvs. și găzduiește un editor HTML și o multitudine de instrumente de dezvoltare web, inclusiv un depanator Javascript. SeaMonkey echilibrează ciudățeniile dintre utilizator și dezvoltator. Indiferent de tabără în care vă aflați, acesta este un browser care merită fiecare clic.

7. Webbie

alternative-browsere-web-webbie

În lumea gestionării imaginilor, a fluxului video și a retragerilor complexe, Webbie are o sarcină simplă. Cu Webbie veți putea vizualiza paginile web în modul implicit „numai text”. Acest browser unic elimină toate caracteristicile media obișnuite și produce text fără a fi nevoie să faceți clic pe mouse. Webbie face apel la publicul „modul de citire” și vă oferă suficiente caracteristici pentru a modifica unghiurile de zoom, culorile și dimensiunile fontului pe paginile web.

Concluzie

O mulțime intră în joc atunci când decideți o potrivire perfectă pentru un browser. Cu toții ne aplecăm spre diferite caracteristici importante. Unii renunță la viteza pentru mai multe opțiuni și securitate este negociabilă în unele zone, în timp ce sunt mai mult dependent de performanță și personalizare, dar un lucru este sigur – cu toții ne dorim tot ce este mai bun. Sper că această listă vă oferă opțiuni valoroase pentru alegerea browserelor web de specialitate care se potrivesc cu interesele și nevoile dvs. specifice.

Dacă acest lucru a fost util, faceți clic pe „Da” de mai jos. De asemenea, am aprecia comentariile dvs.: care dintre aceste browsere vi se pare cel mai util și de ce?

Scroll to Top