7 cei mai buni manageri de descărcare pentru PC Windows 10/8/7

⏱️ 9 min read

Administratori de descărcare pentru PC Windows: Descărcarea oricărui lucru de pe internet este la fel de importantă ca utilizarea internetului. Viteza de descărcare a oricărui fișier face o mare diferență în experiența utilizatorului, pe care s-ar putea să o fi experimentat la un moment dat. Imaginați-vă că descărcați ceva pe internet și care consumă zeci de minute pentru a intra în computer! Cât de frustrant ar fi asta! Prin urmare, este crucial să aveți cei mai buni manageri de descărcare pentru PC Windows.

Da, ai ghicit asta. Articolul de astăzi va fi totul despre cei mai buni manageri de descărcare pentru PC Windows. În acest articol, v-am împărtășit cei mai buni 7 manageri de descărcare pentru computer, care vă vor ajuta să descărcați orice fișiere de pe internet în câteva secunde.

De ce avem nevoie de manageri de descărcare pentru computer?

Este posibil ca mulți dintre voi să fiți confuzați de ce avem nevoie de Download Manager pentru PC. Răspunsul este simplu. Deși toate browserele au propriul lor Manager de descărcare integrat pentru a ajuta utilizatorii să descarce rapid fișierele din browser, nu sunt la fel de eficienți în a-și face treaba pe cât ar trebui.

Cu cele mai rapide conectivități la Internet, oamenii se așteaptă ca browserele să aibă descărcări mai rapide. Dar acest lucru nu se întâmplă. Aceste browsere au manageri de descărcare de bază care nu se dovedesc a fi foarte eficienți.

Prin urmare, este important să aveți un manager de descărcare bun pentru a descărca fișiere pe computerul dvs. prin net. Dar de ce bine când poți avea ce e mai bun? În acest articol, vă împărtășim cei mai buni 7 manageri de descărcare pentru PC, dintre care puteți alege cel mai bun pentru dvs.

Cei mai buni manageri de descărcare pentru PC

Rețineți că managerii menționați mai jos sunt unii dintre cei mai buni manageri de descărcare pentru PC, potrivit noastră. Dintre care unele sunt gratuite și altele sunt plătite. Depinde în totalitate de preferința dvs. care aplicație ar fi cea mai bună pentru dvs.

1. Internet Download Manager (IDM)

Cine nu știe Internet Download Manager? Fiind cel mai popular și folosit Manager de descărcare, IDM s-a dovedit a fi cel mai bun din domeniul său. Deși vine la un preț după o încercare gratuită de 30 de zile, prețul pe care îl plătiți pentru el este neglijabil pentru slujba pe care o face.

Aveți opțiunea de Pauză și Reluare în timp ce descărcați orice fișier. Acest lucru vă oferă confort, în timp ce sunteți ocupat cu alte lucruri sau nu sunteți sigur despre descărcarea fișierului în acel moment.

Acest software vine cu un preț după ce l-ați încercat timp de 30 de zile. Deci, puteți face o încercare și apoi alegeți dacă doriți sau nu acest software. Dar credeți-mă, veți plăti suma solicitată odată ce veți afla cât de perfect funcționează acest manager de descărcare. De asemenea, puteți descărca fișiere torrent folosind IDM

2. Descărcați Ninja

Descărcați Ninja, așa cum spune și numele, este un Ninja în descărcarea fișierelor de pe internet. Aceasta este practic o extensie a Google Chrome. Deoarece este o extensie Google Chrome, va fi utilă pentru cei care utilizează browserul Google Chrome pe computerul lor.

Când începeți să utilizați Download Ninja, care este o extensie de manager de descărcări pentru Chrome, Managerul de descărcare implicit Chrome se închide. Dacă nu doriți să instalați Standalone Download Manager, atunci aceasta este cea mai bună opțiune pentru dvs.

Nu luați Download Ninja de la sine înțeles pentru că ați fost o extensie Google Chrome. Această extensie trebuie să vă ofere o serie de caracteristici, diverse teme, compatibilitate în mai multe limbi și mult mai mult decât veți întâlni atunci când utilizați de fapt această extensie cu Download Manager.

3. Microsoft Download Manager

Microsoft Download Manager este un instrument simplu de utilizat pentru descărcarea fișierelor de pe internet. Acest manager, așa cum sugerează și numele, este realizat de Microsoft și este cel mai mic manager de descărcare de acolo.

Puteți descărca acest lucru pentru toate versiunile de PC Windows. Dimensiunea fișierului Microsoft Download Manager este de doar 2 MB, ceea ce nu cred că ar fi o problemă în caz de stocare. Dar, în comparație cu spațiul de stocare, treaba pe care o face este de remarcat.

Veți găsi toate caracteristicile de bază necesare pentru ca un manager de descărcare să funcționeze în acest software. Și de ce altceva mai este nevoie? Pentru a descărca acest software, puteți accesa site-ul oficial al acestora.

Trebuie sa vezi: – Cele mai bune 10 aplicații Android care nu sunt pe Google Play Store

4. FlashGet Download Manager

Un manager de descărcare gratuit este prioritatea tuturor. Să fim sinceri, ceea ce vine gratuit ne atrage cel mai mult. FlashGet este un astfel de lucru. Acest program de descărcare ușor vă permite să descărcați fișiere împreună cu opțiuni precum Pauză sau reluare similară cu IDM.

Chiar și începătorii pot prelua controlul asupra acestui manager de descărcare, deoarece interfața cu utilizatorul acestui software este mult mai simplă decât mulți alți manageri. Împreună cu natura sa gratuită, o altă caracteristică excelentă pe care o obțineți este abilitatea de a personaliza temele în funcție de alegerea dvs.

FlashGet Download Manager este un astfel de manager care permite și acceptă diferite protocoale de transfer de fișiere, ajutându-vă astfel să descărcați fișiere de pe orice server sau site pe care îl doriți.

5. Orbit Downloader

Un alt manager de descărcare util și eficient pentru PC este Orbit Downloader. Acest program de descărcare vă ajută să descărcați lucruri chiar și de pe site-uri și aplicații de streaming video și audio de la terțe părți și aplicații precum Spotify, Pandora, Netflix etc.

Acest program de descărcare vă oferă compatibilitate cu aproape fiecare format de fișier de la HTTP, MMS, FTP la RTSP și multe altele. În cazul în care sunteți o persoană care depinde în principal de site-uri și aplicații terțe, atunci Orbit downloader este ceea ce ar trebui să aveți cu siguranță, deoarece neutralizează limitarea vitezei acestor site-uri terțe.

Cea mai bună parte a acestui software este că este gratuită. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic, ci folosiți acest program de descărcare cât doriți. Viteza de descărcare a browserului dvs. va fi îmbunătățită prin utilizarea Orbit Downloader.

6. JDownloader

Fiind un manager de descărcare gratuit, JDownloader este un software open source. Este unul dintre cei mai buni manageri de descărcare gratuiți pentru PC Windows. Similar cu Internet Download Manager, puteți întrerupe sau relua descărcarea oricărui fișier.

Una dintre caracteristicile majore ale acestui program de descărcare este că puteți descărca și fișiere de pe site-uri care v-au blocat adresa IP originală. Mecanismul rezonabil pentru aceasta este că software-ul vă modifică adresa IP atunci când începeți să descărcați un astfel de serviciu care v-a blocat adresa IP originală.

Prin urmare, este util pentru descărcarea fișierelor care sunt interzise în locația sau țara dvs. O altă caracteristică vizibilă a aplicației este că puteți personaliza și temele acestui manager și toate acestea gratuit!

A se vedea, de asemenea: – Cele mai bune 10 aplicații de hackeri de jocuri pentru Android

7. EagleGet

Nu în ultimul rând este EagleGet Download Manager. Acest manager conceput pentru PC-uri Windows și laptopuri este unul cu unele caracteristici foarte amuzante, dar rămâne neobservat. Un manager de descărcare foarte ușor cu interfață cu utilizatorul care poate fi personalizat cu ușurință, EagleGet este ceea ce ar trebui să obțineți cu siguranță.

Cu toate acestea, vom dezvălui câteva dintre caracteristicile sale în acest articol. Managerul de descărcare EagleGet vă oferă opțiunea de a accelera procesul de descărcare. Prin urmare, puteți descărca rapid fișierele mai mari.

Această aplicație vă oferă una dintre cele mai simple interfețe cu utilizatorul și vine cu teme care pot fi personalizate. Ce altceva te-ai putea aștepta de la un Manager de descărcare? Acest lucru se poate – Integrarea browserului și descărcarea lotului sunt câteva alte caracteristici uimitoare pe care le are această aplicație pentru dvs.

Citiți mai multe: Cele mai bune aplicații de hacking WiFi pentru Android

Verdict final: –

Acestea au fost cei mai buni manageri de descărcare pentru PC ne-am putea aduna pentru tine. În opinia mea, Internet Download Manager și Download Ninja (dacă utilizați Google Chrome) sunt cele mai bune opțiuni de urmat. Cu toate acestea, puteți încerca și să comparați alți manageri de descărcare de mai sus.

Dacă căutați mai multe opțiuni în funcții, cu siguranță EagleGet ar trebui să fie managerul de descărcare pentru dvs. După cum am menționat deja, cele de mai sus sunt cei mai buni manageri de descărcare pentru PC, deci indiferent de ce alegeți, acesta va fi cel mai bun din rest.

Sper că acest articol v-a ajutat în găsirea cei mai buni manageri de descărcare pentru PC. În caz de dubii sau sugestii, nu ezitați să ne anunțați mai jos. Vom fi bucuroși să auzim de la dvs.

Accesați frecvent pagina noastră Jungles Android pentru mai multe articole despre cele mai bune aplicații pentru utilizarea dvs. sau vă puteți abona la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări în timp util despre postările noastre.

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x