7 dintre cele mai bune aplicații Android pentru studenți

7 dintre cele mai bune aplicații Android pentru studenți
⏱️ 4 min read

A devenit norma pentru studenți să dețină smartphone-uri și tablete, dar câți le folosesc pentru a spori productivitatea la școală sau la facultate? Iată șapte aplicații Android superbe care pot face învățarea mult mai ușoară și distractivă.

1ermai
1ermai

1. WolFram Alpha

Dacă nu ai Wolfram Alpha, cu siguranță pierzi. Este o aplicație care poate rezolva probleme dificile de matematică și chiar vă poate arăta cum să găsiți singur răspunsul. De asemenea, aveți acces la cunoștințe de specialitate pe o gamă largă de subiecte, cum ar fi statistică, inginerie, știință, astronomie, fizică și chimie.

Preț: 2,99 USD

2. Orar

android-stud-calendar

Orar este o aplicație completă pentru organizarea vieții școlare sau universitare. După cum sugerează și numele, vă puteți salva orarul și puteți primi notificări pentru lecții. De asemenea, puteți adăuga alte sarcini, cum ar fi temele și examenele și să le sincronizați automat pe toate dispozitivele. De asemenea, aplicația vă oprește telefonul în timpul lecțiilor, astfel încât să nu vă distrageți atenția cu un apel sau un mesaj text.

Preț: gratuit

3. Calculator științific Real-Calc

android-stud-real-calc

Calculator științific Real-Calc este o necesitate definitivă pentru setul de instrumente mobile al oricărui student. Cu peste 10 milioane de descărcări pe Google Play Store, are o reputație foarte bună și funcționează la fel ca un calculator portabil fizic. Acceptă toate funcțiile științifice standard plus conversii de unități, constante, calcule binare sau hexazecimale și multe altele. Există, de asemenea, un ajutor complet încorporat inclus în aplicație pentru a vă ajuta să profitați la maximum de calculatorul dvs.

Preț: gratuit (3,10 USD pentru versiunea premium)

4. Viața mea de studiu

android-stud-my-study-life

Viața mea de studiu este disponibil ca un planificator multi-platformă conceput pentru a vă face viața școlară mult mai ușoară de gestionat. Vă permite să vă salvați sarcinile, cursurile și examenele în cloud și să le sincronizați pe toate dispozitivele, astfel încât să le puteți accesa oriunde vă aflați. Viața mea de studiu le permite, de asemenea, profesorilor să își creeze și să-și împartă orarele în siguranță cu elevii din aceeași școală, deși această caracteristică este încă în versiune beta. Una peste alta, My Study Life este o aplicație minunată pentru a vă menține viața de student organizată și poate chiar mai interesantă.

Preț: gratuit

5. Tema mea de acasă

android-stud-myhomework

Tema mea este o altă aplicație foarte utilă pentru studenții de toate nivelurile, care ar putea contribui la creșterea semnificativă a obiceiurilor de studiu. Ceea ce face este să țină evidența sarcinilor dvs. restante și să vă țină la curent cu ceea ce trebuie făcut. De asemenea, puteți introduce programul de curs, astfel încât să nu ratați niciodată un curs și, cu un cont MyHomework gratuit, vă puteți sincroniza mementourile pe toate dispozitivele.

Preț: gratuit (versiunea Pro: 4,99 USD)

6. Chegg

android-stud-chegg

Chegg este o aplicație foarte utilă pentru studierea instantanee sau asistența pentru teme, precum și pentru cumpărarea sau închirierea de cărți electronice din mers. Cu Chegg puteți accesa o mulțime de soluții manuale pentru cursul dvs. și, în cazul în care problema dvs. nu se găsește în niciuna dintre acestea, puteți pur și simplu să trimiteți o imagine a acesteia pentru a obține răspunsuri de la experți din comunitate sau pur și simplu căutați un tutor online care poate ajuta.

Preț: gratuit

7. Mathway

android-stud-mathway

Experimentează puterea Mathway pe dispozitivul dvs. Android și obțineți soluții la problemele dvs. de matematică fără a avea nevoie de o conexiune la rețea. Mathway acceptă soluții pentru Algebră, Trigonometrie, Calcul, Statistică, Chimie și multe altele. Primirea de răspunsuri la probleme în aplicație este gratuită, dar trebuie să vă abonați pentru a obține lucrări pas cu pas și explicații.

Preț: gratuit

Ați folosit oricare dintre aceste aplicații Android? Care sunt preferatele tale? Împărtășiți-vă gândurile și experiențele în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x