7 dintre cele mai bune aplicații pentru Cupa Mondială pentru a ține pasul cu Cupa Mondială 2018

7 dintre cele mai bune aplicații pentru Cupa Mondială pentru a ține pasul cu Cupa Mondială 2018
⏱️ 5 min read

Cupa Mondială vine și aduce toate hoopla cu ea. Diferite echipe vor lupta până la final pentru a se încununa pe cei mai buni din lume. Va fi o luptă urâtă, dar doar o singură echipă va putea spune că sunt într-adevăr cele mai bune din lume.

Fiind un fan al fotbalului, veți dori cu siguranță să fiți la curent cu orice are legătură cu Cupa Mondială. Aceasta include obținerea celor mai recente scoruri sau orice noutăți care implică evenimentul. Următoarele aplicații vă vor ajuta să fiți la curent cu lucrurile.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Aplicația Cupei Mondiale 2018 – Scoruri și meciuri live [Android]

Cu Aplicația Cupei Mondiale 2018, veți ști întotdeauna când a marcat echipa dvs. preferată, deoarece aplicația vă va trimite notificări push. În mod implicit, aplicația va trimite notificări pentru toate echipele, dar accesând Setări, o puteți modifica, astfel încât să primiți notificări numai pentru echipele preferate.

Aplicația este împărțită în trei file: Programare, potriviri și tabele. Puteți vedea exact data și ora la care va juca echipa dvs. și împotriva echipei.

Aplicația vă va arăta, de asemenea, când se termină concursul de 16 runde, sferturi de finală, semifinale, locul 3. Vă spune chiar când va fi finala și la ce oră. Veți ști care sunt jucătorii care fac cele mai multe goluri datorită funcției de marcator.

2. Cupa Mondială FIFA 2018 [iOS]

fotbal-ios

Cu oficialul Cupa Mondială FIFA 2018, puteți obține, de asemenea, scoruri live, știri, prezentare generală, orele meciurilor, clasamente, calificări, fotografii, videoclipuri și destinații. În această ultimă secțiune, aplicația vă oferă câteva informații despre orașele în care vor fi disputate meciurile.

Aplicația vă spune, de asemenea, în ce grupuri se află toate țările și punctele pe care le-au câștigat cu meciurile pe care le-au egalat sau câștigat. Există o zonă pentru fani în care vă puteți bucura de diverse activități distractive, cum ar fi jocuri, alte aplicații ale Cupei Mondiale și informații generale despre eveniment.

3. Aplicația web a Cupei Mondiale FIFA 2018 Rusia [Web]

bilete de fotbal

Cupa Mondială FIFA 2018 Rusia aplicația web nu numai că vă va oferi informații generale despre eveniment, dar vă va permite, de asemenea, să cumpărați bilete. Puteți vedea videoclipuri și imagini care vă vor ajuta să cunoașteți fiecare echipă individual.

De asemenea, are un ceas cu numărătoare inversă care numără zilele, orele și minutele până când începe Cupa Worl. În fila Clasic puteți arunca o privire înapoi la momente memorabile din Cupele Mondiale trecute. Dacă sunteți pe pagina principală și faceți clic pe Programare meciuri, sunteți dus la un PDF pe care îl puteți imprima, care vă va oferi programul complet al tuturor meciurilor.

4. Cupa Mondială 2018 Rusia [Android]

stadioane de fotbal

Cupa Mondială 2018 Rusia nu este una dintre cele mai populare aplicații, dar merită cu siguranță o privire. Are un design curat și ușor de înțeles și vine cu caracteristici de care ar trebui să se bucure fiecare fan de fotbal.

De exemplu, are un ceas cu numărătoare inversă, programul meciurilor, marcatori, stadioane, știri și chiar vă va arăta o imagine și o capacitate pentru fiecare stadion. Pentru a vă ajuta să citiți mai bine clasamentul grupului, aplicația are o secțiune în care vă spune ce înseamnă fiecare literă din clasament.

fotbal clasament

5. App Cupa Mondială 2018: Rusia [iOS]

fotbal-rusia

Aplicația Cupei Mondiale 2018: Rusia aplicația păstrează lucrurile simple. Nu vă va bombarda cu prea multe funcții. Când deschideți aplicația pentru prima dată, puteți alege să vedeți știri, echipe, rezultate, calendarul meciurilor sau informații în aplicație.

Dacă atingi echipele și apoi echipa ta preferată, vei ști când vor juca, împotriva cui și în ce stadion. Toate informațiile esențiale pe care ți le arată aplicația sunt foarte ușor de citit.

6. ESPN [Windows]

O aplicație desktop obligatorie este ESPN. Aceste inițiale nu au nevoie de nicio introducere, deoarece sunt foarte bine cunoscute pentru că oferă cele mai noi informații pentru orice eveniment sportiv. Cu ESPN veți primi tot felul de sfaturi, cum ar fi cum să urmăriți Cupa Mondială, ultimele știri, rezultatele meciurilor, cele mai bune mascote ale Cupei Mondiale și multe altele!

ESPN are chiar și o secțiune care vă spune tot ce trebuie să știți despre toate cele treizeci și două de echipe, indiferent dacă este vorba de vești bune sau rele. Cupa Mondială are o secțiune în sine, unde puteți obține tabele, ghidul echipei, statistici și programul meciurilor. Dacă îți vine să știi ce se întâmplă în alte sporturi, nu va trebui să mergi prea departe.

7. Urmăriți Cupa Mondială 2018 pe Fox Sports

fotbal-vulpe

Dacă nu doriți să așteptați rezultatele meciului, puteți urmăriți Cupa Mondială pe Fox. De asemenea, are un ghid al fanilor care vă va ține la curent cu tot ce are legătură cu evenimentul. Fox va sugera chiar și jocuri pe care nu le puteți rata, cum ar fi Argentina vs. Islanda și Anglia vs. Belgia.

Există o opțiune de a descărca programul complet al Cupei Mondiale, astfel încât să nu pierdeți niciodată un singur joc. Dacă nu sunteți sigur ce echipe sau jucători merită să țineți cont, Fox se va asigura că faceți acest lucru. Asigurați-vă că urmăriți și toate videoclipurile, cum ar fi 50 de jucători de urmărit în Rusia.

Concluzie

Cel mai important eveniment de fotbal vine și va veni în curând. Asigurați-vă că aveți toate aplicațiile necesare pentru a fi informat cu privire la evoluția echipei preferate. Cu aceste aplicații veți avea atât de multe informații de citit, încât nu veți ști de unde să începeți. Ce echipă crezi că va câștiga Cupa Mondială? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x