7 dintre cele mai bune jocuri iOS cu suport pentru controler

7 der besten iOS-Spiele mit Controller-Unterstützung
⏱️ 7 min read

Introducerea suportului oficial al controlerului în iOS 13 a fost o schimbare radicală pentru Apple. Pe cât de bune pot fi jocurile cu comenzi tactile, suportul controlerului adaugă un nivel cu totul nou de redare. Iată câteva dintre cele mai bune jocuri iOS care profită de suportul controlerului.

1. GRID Autosport

GRID Autosport este o entitate cunoscută datorită disponibilității sale pe scară largă pe consolele de acasă. Dacă doriți o experiență de curse de calitate pentru consolă pe iPhone-ul dvs., GRID este la fel de bun pe cât devine. Jocul stabilește o bară înaltă pentru comenzile tactile, dar se joacă fie cu controlerul Xbox One, fie cu PS4, care ajută într-adevăr GRID să câștige cursa.

Oferind mai mult de 100 de mașini și 100 de circuite, achiziția unică la 9,99 USD, inclusiv pachetele DLC, merită de multe ori. Jucătorii pot alege dintre dificultăți super-ușoare și ultra-realiste, în funcție de nivelul de calificare. Singura funcție de non-controler este lipsa suportului L3 / R3. Asistența se extinde de la cele mai noi iPhone-uri la iPhone SE original și iPad-ul din generația a 5-a până acum.

2. Call of Duty

Probabil cel mai bun shooter la prima persoană din App Store, Chemarea la datorie este excepțional cu suportul controlerului. Această lovitură populară masivă multiplayer include o serie de moduri de joc, inclusiv battle royale, 5v5 team deathmatch, lunetist versus lunetist și multe altele.

Cele mai bune jocuri cu controller Ios Call Of Duty 1

Controlerele Xbox, PS4 și MFi sunt mapate instantaneu, astfel încât să puteți sări direct în joc. Jucătorii Call of Duty care folosesc consola vor recunoaște imediat hărțile de la Black Ops și Modern Warfare, care se adaugă la jocabilitate. Jocul este gratuit pentru descărcare, dar în mod surprinzător, există numeroase achiziții în aplicație, inclusiv ținute noi, echipament, arme, accesorii etc.

3. Grand Theft Auto: San Andreas

Seria Grand Theft Auto nu are nevoie de nicio prezentare, deoarece probabil că ați jucat anterior Grand Theft Auto San Andreas. Cel mai mare joc Rockstar pe iOS, cu lansări până în 2014, a fost actualizat constant de-a lungul anilor. Versiunea remasterizată la 6,99 USD include grafică de înaltă rezoluție, construită special pentru mobil și suport pentru controlere de joc.

Cele mai bune jocuri cu controller Ios Gta San Andreas

Tot ceea ce știți despre joc și gen este conținut, inclusiv povestea principală și zeci de misiuni secundare de finalizat. Dacă doriți cu adevărat un joc care să vă permită să jucați ore în șir doar pentru a strânge bani pentru a cumpăra haine și arme noi, acesta este jocul pentru dvs.

4. Celule moarte

Unul dintre cele mai populare jocuri de pe platforma iOS, Celule moarte se îmbunătățește doar cu un controler fizic. Acest platformer de acțiune este o provocare chiar de la început.

Cele mai bune jocuri cu controller Ios Dead Cells

Când mori în joc, începi din nou chiar de la început. Apelul acestui stil de joc cu grafica sa remarcabilă a ridicat Dead Cells chiar în zeci de liste de „cele mai bune jocuri de pe iOS”. Prețul de 8,99 USD este o achiziție unică, fără costuri suplimentare sau achiziții în aplicație pentru a vă ajuta să progresați pe tot parcursul jocului. Acțiunea 2D este atât de distractivă și chiar și cu frustrarea de a începe de la zero, există doar ceva despre Dead Calls care îi face pe jucători să revină din nou și din nou.

5. NBA 2K20

Un alt joc de calitate pentru consolă care a obținut recenzii pozitive asupra controlerului pe App Store este NBA 2K20. Disponibil la 9,99 USD, acesta este cel mai bun joc de baschet din App Store și, probabil, cel mai bun joc sportiv din ansamblu. Numeroase aspecte ale popularului joc de consolă sunt transferate pe mobil, inclusiv modul „Run the Streets”, Blacktop și jocul ca unele dintre marile echipe NBA din toate timpurile.

Cele mai bune jocuri cu controller Ios Nba 2k20

Dacă sunteți în căutarea unui joc sportiv care să vă țină ocupat ore în șir, acesta este jocul pentru dvs. Faptul că include suport pentru controlere fizice este doar cireașa de pe tort.

6. Castlevania: Symphony of the Night

Acest joc iconic vă va duce înapoi în zilele de glorie ale PlayStation-ului original în 1997. Portul direct al consolei clasice de Castlevania: Symphony of the Night vă va permite să săriți, să alergați și să alergați, datorită suportului remarcabil al controlerului.

Cele mai bune jocuri cu controller Ios Castlevania

Tot ce știi și iubești despre jocul clasic este aici în timp ce lupți prin castelul lui Dracula luptând împotriva dușmanilor noi și provocatori de-a lungul drumului. Controlerele sunt concentrate, ușor de învățat și ajută la îmbunătățirea Symphony of the Night pe iPhone și iPad. Acest clasic RPG este, fără îndoială, cea mai bună versiune a sa, și poți juca atât ca Richter, fie ca Maria chiar de la începutul jocului.

7. Mareșalii spațiali 2

Dispozitivele de tragere de sus în jos sunt disponibile în App Store, dar puțini țin o lumânare pentru distracție și plăcere Mareșalii spațiali 2 promoții. Un shooter tactic autoproclamat de sus în jos, ai sarcina de a folosi mediul înconjurător pentru a te acoperi și a-ți alege cu atenție fotografiile. Găsiți arme pe fiecare hartă pentru a vă ajuta să vă lucrați pe furiș prin fiecare nivel. Alternativ, puteți încărca unele dintre cele 70 de arme disponibile și puteți încerca o abordare mai arzătoare. Poți ajunge până la capăt? Există o singură modalitate de a afla.

Cele mai bune jocuri cu controller Ios Space Castles

Stilul grafic unic este incredibil de distractiv de urmărit și jucat din nou și din nou. Cu mai mult de 20 de misiuni disponibile la 4,99 USD, puteți adăuga încă 10 cu un nou pachet de misiuni la 2,99 USD. Indiferent de modul în care alegeți să jucați, Space Marshals 2 este o experiență fantastică și o descărcare obligatorie pentru orice fan shooter de sus în jos.

Gânduri finale

În timp ce jocurile iOS sunt create pentru a se juca cu un ecran tactil, utilizarea unui controler fizic adaugă o experiență incredibilă. Jocuri precum cele menționate în lista de mai sus sunt unele dintre cele mai bune jocuri iOS cu suport pentru controler, deși mai sunt și alte mii. Și nu uitați că puteți reda în flux jocuri Xbox pe iOS. Cea mai mare problemă nu este modul în care joacă, ci modul în care vei găsi timp să le joci pe toate.

Legate de:

  • 6 dintre cele mai bune alternative Fortnite pentru iOS
  • 10 noi jocuri mobile iOS și Android pentru a juca luna aceasta
  • Cum să transmiteți jocurile Playstation 4 pe un dispozitiv iOS

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x