7 dintre cele mai bune jocuri locale multiplayer pentru Android

7 dintre cele mai bune jocuri locale multiplayer pentru Android
⏱️ 6 min read

Pe măsură ce telefoanele mobile devin mai integrate în viața noastră, la fel și ideea de a juca jocuri pe ele. Scena multiplayer pe mobil devine foarte populară, oamenii din întreaga lume se reunesc pentru a juca jocuri unul cu celălalt. Trebuie doar să te uiți la popularitatea recentă a Pokémon Go pentru a vedea cum oamenii își folosesc telefoanele pentru jocuri la fel de mult ca și pentru apeluri. Dar dacă rămâi blocat fără conexiune la Internet și vrei să treci timpul cu prietenii? Din fericire, există o gamă întreagă de jocuri multiplayer pentru Android pe care le poți juca local fără conexiune la internet.

Aceste jocuri vor utiliza una (sau mai multe) dintre aceste metode pentru a conecta mai mulți jucători la același joc:

Wifi: acest lucru sună contradictoriu, deoarece conexiunile WiFi sunt de obicei asociate cu Internetul. Cu toate acestea, aceste jocuri folosesc rețeaua locală de router WiFi pentru a permite altor persoane să se conecteze la aceasta, nu la internet. Chiar dacă routerul nu are acces la Internet, îl puteți folosi în continuare pentru a juca jocuri cu alții din aceeași rețea.

Bluetooth: Bluetooth este util pentru asocierea dispozitivelor, iar unele jocuri își folosesc funcționalitatea pentru a permite mai multor dispozitive să joace un joc împreună.

Dispozitiv unic: acest lucru înseamnă că mai mulți jucători pot juca pe un singur telefon sau tabletă în același timp.

Scaun cu un singur dispozitiv aceasta înseamnă că mai mulți jucători pot juca pe un singur telefon sau tabletă, dar se alternează. O persoană ia dispozitivul, își face mișcarea, apoi îl transmite oricui urmează.

Minecraft editia de bunzunar

Să începem cu unul dintre cele mai mari jocuri de acolo: Minecraft și versiunea sa mobilă, „Pocket Edition”. A fost un hit gigantic pe PC și a devenit unul dintre cele mai mari jocuri multiplayer pentru Android. Combinația sa de explorare, luptă și construcție creativă face un joc grozav și puteți juca modul multiplayer fără a fi nevoie de o conexiune la Internet. Conectați-le pe toți la aceeași rețea WiFi și veți explora și crea împreună împreună în cel mai scurt timp.

Preț: 6,99 USD

Metoda locală multiplayer: Wifi

Carcassonne

jocuri-locale-carcassonne

De la mese la telefoane, Carcassonne este un joc de societate foarte apreciat pe care îl puteți juca local ca aplicație. Jucătorii iau rând pe rând plăci care creează lumea în care joacă jucătorii. Aceasta include stabilirea drumurilor, adăugarea de biserici și chiar construirea orașelor și proiectarea frontierelor lor. Jucătorii pun „meeples” pe clădirile lor pentru a-i pune la treabă și a obține puncte. Persoana cu cei mai eficienți muncitori câștigă jocul. Carcassonne este un exemplu excelent al numărului de jocuri tradiționale foarte apreciate care apar din nou ca jocuri multiplayer pentru Android, așa că, dacă sunteți un pasionat de jocuri de societate, asigurați-vă că încercați.

Preț: 4,99 USD

Metoda locală multiplayer: WiFi, Bluetooth, scaun cu un singur dispozitiv

Spaceteam

local-games-spaceteam

Doriți să testați cât de bine puteți lucra împreună cu prietenii dvs.? Spaceteam este un joc în care toată lumea încearcă să-și ferească nava spațială de a exploda. Toată lumea are propriul panou de control individual pentru a menține nava în mișcare, dar instrucțiunile sunt împărțite între toată lumea. Este treaba fiecăruia să transmită instrucțiunile pe care le primesc și să întrețină nava cât de mult pot, dar lucrurile pot deveni puțin haotice!

Preț: Gratuit!

Metoda locală multiplayer: WiFi, Bluetooth (în curând)

Șah gratuit

jocuri-șah locale

Cu toate acestea, uneori nu vrei să joci nimic deosebit de strălucitor sau nou; uneori, cel mai bine este să te întorci cu favoritele tradiționale. Dacă sună ca tine, Șah gratuit s-ar putea să fie exact ceea ce ți-ai dori. Este șah tradițional, dar încărcat cu câteva caracteristici grozave, cum ar fi un tutore care vă poate învăța care este mișcarea ideală în diferite situații și un AI puternic împotriva căruia vă puteți juca. Cu toate acestea, pentru un timp bun cu un prieten, puteți folosi Chess Free pentru a juca un joc cu doi jucători în care treceți dispozitivul între voi doi.

Preț: Gratuit! (Evident)

Metoda locală multiplayer: Scaun fierbinte cu dispozitiv unic

Badland

jocuri-locale-badland

Unul dintre cele mai intense jocuri multiplayer pentru Android, Badland te pune în controlul unei mici creaturi de pădure care încearcă să-și croiască drum prin capcane mortale. Deși se distrează foarte mult cu un singur jucător, are și un mod multiplayer în care toată lumea folosește un singur dispozitiv pentru a-și controla creatura individuală. Jucătorii aleargă unul împotriva celuilalt pentru a vedea cine poate ajunge la sfârșitul cursei mai întâi sau poate fi ultimul care stă în fața atacului capcanelor. Cu puteri speciale, cum ar fi imunitatea împotriva unor capcane și clone specifice pentru a vă asigura supraviețuirea, poate fi o mulțime de distracție tensionată.

Preț: Gratuit!

Metoda locală multiplayer: Dispozitiv unic

Dual

jocuri-locale-dual

Dual este un joc multiplayer cu doi jucători care se joacă în mod ideal în aceeași cameră. Ideea este că vă așezați sau stați adiacenți unul față de celălalt, astfel încât ambele dispozitive să facă un ecran mai mare ca întreg. Pe ecranul fiecărui jucător este o navă și își controlează nava în jurul ecranului în timp ce trage lucrurile pe celălalt ecran.

Dual vine cu trei moduri de joc. „Duel” îi face pe amândoi să încercați să vă împușcați pe ecranul opus evitând în același timp atacurile adversarului. „Deflect” acționează un pic ca un pong unde trebuie să arunci mingea pe ecranul adversarului și să o aperi de poartă în propriul tău. „Apără” este un mod cooperativ care te face pe tine și prietenul tău să lupți împotriva inamicilor.

Preț: Gratuit!

Metoda locală multiplayer: WiFi, Bluetooth

Ce sunt eu?

jocuri-locale-cine

Ceva ceva mai social, Ce sunt eu? are nevoie de un singur dispozitiv pentru a juca; de fapt, nimeni altcineva nu trebuie să-l atingă! În Ce sunt? selectați o categorie la care doriți să ghiciți răspunsurile, apoi puneți dispozitivul pe frunte, astfel încât toți cei din jur să poată vedea ecranul. Apoi, jocul prezintă fiecăruia ceva din categorie și toată lumea trebuie să vă ofere indicii cu privire la ceea ce afișează. Ghiciți cât de mulți puteți pentru cel mai mare scor.

Preț: Gratuit!

Metoda locală multiplayer: Dispozitiv unic

Devenirea personală

Doar pentru că majoritatea jocurilor multiplayer pentru Android sunt online numai nu înseamnă că ești legat de ele. Cu aceste jocuri vei petrece mai puțin timp jucând împotriva jucătorilor fără chip și mai mult timp cu prietenii tăi.

Există pietre prețioase pe care le cunoașteți? Poate că jucați un joc minunat despre care doriți să spuneți tuturor? Spuneți-ne mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x