7 dintre cele mai bune pachete de autocolante pentru WhatsApp

7 dintre cele mai bune pachete de autocolante pentru WhatsApp
⏱️ 5 min read

Autocolantele WhatsApp sunt o modalitate excelentă de a-ți dezvolta chat-urile, adăugând o mulțime de culori și chipuri și fețe de desene animate conversațiilor tale. WhatsApp nu are o selecție incredibilă de emoji-uri în mod implicit, așa că trebuie să ieșiți și să găsiți pachete de autocolante dedicate care pot adăuga sute de emoji-uri și imagini în colecția dvs. de autocolante WhatsApp.

Există multe aplicații de autocolante bune și rele, așa că, pentru a vă ajuta, am căutat cele mai bune pachete de autocolante – și aplicații care vă permit să creați propriile autocolante – acolo.

1. Wemoji

Nu este din punct de vedere tehnic un pachet de autocolante în sine (nu vă faceți griji, există o mulțime în această listă), dar probabil cel mai bun instrument atunci când vine vorba de a vă crea propriile autocolante WhatsApp personalizate. Una dintre cele mai bune caracteristici din Wemoji este funcția de decupare cu mână liberă, care vă permite să tăiați cu precizie contururile fețelor, ale oamenilor, orice ați dori să utilizați în autocolant.

Există, de asemenea, o mulțime de alte funcții de editare, inclusiv o mulțime de fonturi de utilizat în text pentru emoji-urile dvs. și un organizator convenabil pentru emoji-urile dvs. personalizate, care vă permite să creați diferite categorii în care să le organizați.

Nici nu trebuie să utilizați fotografii, deci dacă există un anumit autocolant, cum ar fi un personaj dintr-o emisiune TV, pe care doriți să îl utilizați, faceți doar o captură de ecran, decupați-o folosind aplicația și adăugați-o la colecția dvs.

2. Sticker.ly

Unul dintre cele mai apreciate pachete de autocolante din jur, Sticker.ly conține o mare varietate de autocolante WhatsApp încărcate de mii de utilizatori. Este chiar ușor să creați și să încărcați propriile pachete de autocolante utilizând funcția integrată „Auto Cut”, care detectează contururile din fotografii și le decupează pentru dvs. (cu rezultate uneori neintenționat amuzante, cum ar fi un pachet de fețe de pisică ciudat unghiular ).

Cel mai bun pachet de autocolante Whatsapp Autocolant Ly

Există autocolante amuzante, autocolante romantice, citate de inspirație pentru pagina dvs. de stare WhatsApp, meme, autocolante „Minunat Donald Trump” și multe altele. Cantitatea de alegere este spectaculoasă!

3. WAStickerApps – Autocolante pentru jocuri

Să recunoaștem, există probabil un mare crossover între persoanele care folosesc autocolante WhatsApp și persoanele cărora le place jocurile, așa că are sens că există pachete de autocolante concepute doar pentru aceste tipuri de oameni.

Cele mai bune aplicații de scanare a documentelor Autocolante pentru jocuri

Pachetul de autocolante pentru jocuri conține o gamă excelentă de autocolante neoficiale pentru jocuri populare precum PUBG, Super Mario, Angry Birds, League of Legends și multe altele. Toate autocolantele au fost create la comandă, deci sunt perfect legitime și nu vor fi afectate de avertismentele privind drepturile de autor dacă alegeți să le utilizați în videoclipurile dvs. YouTube sau în altă parte.

Cu acest pachet de autocolante, veți putea în cele din urmă să vă gamificați chaturile WhatsApp cu prietenii dvs. de jocuri.

4. 10 pachete de autocolante pentru WhatsApp

Un pachet de autocolante pe care copiii îl vor iubi este 10 pachete de autocolante pentru WhatsApp. Are opțiuni de caracter precum iepuraș, pasăre, crocodil, pisică, rechin prietenos, câine, pinguin, urs polar și unicorn.

stickere-zece

Un lucru amuzant la acest pachet special de autocolante este că, deoarece provine de la Telegram, există un autocolant care vă spune să utilizați Telegram. Puteți fie să adăugați pachetul de autocolante, atingând semnul plus pe care îl vedeți înainte de a intra în pachetul de autocolante, fie atingând butonul verde „Adăugați la WhatsApp”.

5. Autocolante pentru WhatsApp (Emojis)

Dacă nu puteți obține suficient emoji, Autocolante Emoji pentru WhatsApp este o necesitate. Are toate emoțiile de care vei avea nevoie și te poți baza pe nouă autocolante emoji și un autocolant meme.

stickere-emoji

Meme-urile nu au text sub ele, dar pot vorbi de la sine, deoarece sunt meme foarte celebre. Instalați autocolantele la fel ca toate cele menționate anterior.

6. Autocolant

Cele mai bune pachete de autocolante WhatsApp pe care le creezi sunt ale tale. Este posibil să aveți o imagine a dvs. cu o expresie pe care doriți să o împărtășiți într-o conversație și doriți să o utilizați. Cu Autocolant, puteți utiliza orice imagine ca autocolant pe WhatsApp.

autocolante proprii

Puteți crea autocolante cu formă pătrată sau ovală cu o imagine din galeria dispozitivului. Va trebui să produceți cel puțin trei autocolante și o pictogramă de autocolant pentru a adăuga pachetul de autocolante pe WhatsApp. Puteți adăuga până la treizeci de autocolante pe pachet și, dacă vreți vreodată să scoateți un autocolant dintr-un pachet, trebuie doar să atingeți punctele roșii minus.

7. Autocolante noi pentru chat

Autocolante noi pentru chat are diverse opțiuni grozave. Puteți alege dintre pachete de autocolante precum Crăciun, Animale, Emisiuni TV, Meme, Jocuri video, Emojis, Celebrități, Fotbal și Expresii.

autocolante-noi

De asemenea, are o opțiune de a crea propriile autocolante WhatsApp, dar le va da o formă pătrată în mod implicit. Pentru a adăuga un pachet de autocolante, atingeți butonul verde „Vedeți mai multe” urmat de butonul de descărcare din dreapta fiecărui pachet.

Dacă aceste pachete de autocolante vă fac să vă bateți capul cu disperare și doriți să ieșiți, atunci consultați lista noastră cu cele mai bune alternative WhatsApp. Dacă folosiți telefonul la cald, consultați și lista noastră de sfaturi pentru o supraîncălzire a unui telefon Android.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x