7 dintre cele mai bune programe de completare pentru Microsoft Word pentru a vă îmbunătăți productivitatea

7 dintre cele mai bune programe de completare pentru Microsoft Word pentru a vă îmbunătăți productivitatea

⌛ Reading Time: 4 minutes

Microsoft Word împachetează o mulțime de funcții și funcționalități utile într-un singur program. Dar nu vă limitează la caracteristicile sale încorporate. Poate doriți să aveți un traducător încorporat care să poată traduce documente dintr-o limbă în alta. Sau poate doriți o funcție de corectură care să vă poată citi cu voce tare lucrarea. Este posibil ca Word să nu aibă aceste caracteristici, dar le puteți atinge instalând programe de completare.

Completele oferă un mod simplu de a îmbunătăți funcționalitatea Word. Prin extinderea a ceea ce poți face în Word, aceste instrumente nu numai că îți simplifică munca, dar pot crește și productivitatea. Și la fel ca extensiile de browser care vă permit să efectuați anumite acțiuni fără a părăsi un site web, programele de completare Word vă permit să efectuați multe funcții în timp ce vă aflați încă în documentul dvs. Acestea sunt cele mai bune programe de completare pentru Word pe care ar trebui să le folosiți.

1. Verificator de consistență

Deși Word are un instrument de gramatică și ortografie încorporat, Verificator de consistență se poate dovedi foarte util atunci când creați un document profesional. Acest supliment poate face mult mai mult decât poate face verificatorul de gramatică încorporat. De exemplu, acesta va scana documentul dvs. pentru a vedea cratimarea, variațiile ortografice, numerele din propoziții, abrevierile în mai multe forme, greșelile de scris și multe altele.

Trebuie doar să faceți clic pe butonul „Scanare” și Verificatorul de coerență își va face treaba. De exemplu, dacă folosiți cuvântul „țigară electronică” într-o propoziție și „țigară” în alta, acest supliment va identifica aceste variații și va afișa rezultatele pentru a face corecții.

2. DocuSign

DocuSign for Word vă permite să semnați și să trimiteți electronic un document fără a fi nevoie să părăsiți Word. De asemenea, vă permite să trimiteți documente altcuiva pentru o semnătură electronică în timp ce vă aflați încă în Microsoft Word.

Acesta vine cu o funcționalitate drop-and-drag care vă permite să fixați o etichetă în locul în care doriți să semneze destinatarii. DocuSign for Word este foarte sigur, întrucât îndeplinește standardele legale eSignature care garantează că toate semnăturile sunt păstrate în siguranță în managementul tranzacțiilor digitale.

3. TextAloud

Colegii sau superiorii îți spun deseori să-ți revii lucrarea? TextAloud e tot ce ai nevoie. Acest supliment vă citește documentul cu voce tare, astfel încât să puteți auzi cum sună documentul dvs., să identificați orice greșeli și să corectați erorile.

Puteți alege să ascultați întregul document sau să selectați doar o secțiune a documentului. Dacă vocea nu este clară sau este prea rapidă, puteți modifica viteza și puteți efectua alte ajustări pentru a-i oferi un flux frumos.

4. Filele Office

Dacă lucrați cu o mulțime de documente, Filele Office vă poate ajuta să le gestionați eficient, permițându-vă să le accesați simultan în timp ce vă aflați încă în Word. Filele Office vă permit să accesați cu ușurință fișierele dvs., creând o filă pentru fiecare fișier.

Acest lucru reduce productivitatea pierdută atunci când găsiți fișiere sau comutați între ferestrele din bara de activități. În acest fel, nu numai că ajută la creșterea productivității, ci și vă ușurează munca.

5. Dictează

Dicta este un supliment gratuit și la îndemână pentru Microsoft Word. La fel ca Cortana și alți asistenți vocali, Dictate folosește recunoașterea vorbirii pentru a converti cuvintele în text. După ce instalați suplimentul, veți vedea o opțiune „Dictare” în partea de sus, spre partea dreaptă a panglicii.

Doar faceți clic pe butonul Start (în meniul Dictare) și începeți să vorbiți. După cum dictați, textul, așa cum este interpretat de acest supliment, va apărea în câmpul respectiv. Utilizarea dictatului este mult mai rapidă decât tastarea și poate crește semnificativ productivitatea.

6. Pickit

Ridica-l este un program de completare Microsoft Word care oferă o bibliotecă imensă de imagini HD, clip art și idei minunate de proiectare a aspectelor pentru a crea documente atrăgătoare. Dacă utilizați Word pentru a crea buletine informative, broșuri și șabloane, Pickit vă poate ajuta să adăugați un sentiment profesional prezentărilor dvs.

https://www.youtube.com/watch?v=7S15hj7b15c

Mai mult decât atât, veți obține, de asemenea, o colecție imensă de vectori, ilustrații și imagini stoc care au fost optimizate pentru Word, împreună cu sfaturi și idei pentru a vă ajuta să creați o copie uimitoare și profesională.

7. Traducător

Acest supliment este dezvoltat de Microsoft Translator și ajută la traducerea cuvintelor și frazelor dintr-un document. Traducător programul de completare oferă cel mai simplu mod de a traduce textul într-un document Word. Prin simpla evidențiere a textului pe care doriți să îl traduceți, acest supliment va detecta automat limba și va traduce textul în limba de destinație.

Încheierea

Completele pot schimba complet modul în care utilizați Microsoft Word. Fluxul dvs. de lucru va determina care dintre acestea funcționează cel mai bine pentru dvs. Alte programe de completare Microsoft Word care merită verificate includ Dicționar, Calculator la îndemână, Font Finder și Office QR.

Știți vreun alt supliment la îndemână pentru Microsoft Word care considerați că merită un loc pe lista noastră? Distribuiți cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

[pt_view id="5aa2753we7"]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *