7 dintre cele mai bune telefoane cu cameră pe care le puteți cumpăra în 2020

7 dintre cele mai bune telefoane cu cameră pe care le puteți cumpăra în 2020
⏱️ 7 min read

Toată lumea vrea ca smartphone-ul lor să facă fotografii grozave. Cu toate acestea, calitatea camerei poate varia enorm de la model la model. De multe ori, depinde mai mult de software-ul pentru camere decât de specificațiile tehnice, ceea ce face deosebit de dificil să identifici ce cameră va permite să surprinzi fotografii de cea mai bună calitate. De aceea, am alcătuit această listă cu cele mai bune telefoane cu cameră pe care le puteți obține în 2020.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. iPhone 11 Pro

iPhone-urile sunt cunoscute pentru camerele lor de înaltă calitate, iar modelul 11 ​​Pro nu face excepție. configurarea camerei triple a telefonului este una dintre cele mai puternice de pe piață, stimulată de tehnologia inteligenței artificiale (AI).

Rezultatul este un smartphone cu camere pe care atât profesioniștii, cât și amatorii le vor găsi puternici. Noile funcții software – cum ar fi Modul de noapte Apple, care face ca modelul să fie unul dintre cele mai bune disponibile pentru fotografii cu lumină slabă – sunt suficiente pentru a împinge camera cu ușurință într-una dintre cele mai bune din 2020.

Cu toate acestea, prețul rămâne ridicat, la 999 dolari, iar alte preocupări ar putea amâna cumpărătorii potențiali, cum ar fi cantitatea redusă de stocare la bord pentru imagini.

2. Samsung Galaxy Note10 +

Nici cel mai important competitor Android pentru iPhone nu este deloc încântat.

Cele mai bune telefoane foto 2020 Samsung Galaxy Note Plus

La fel ca iPhone 11 Pro, Galaxy Note10 +, care are un preț de aproape 1.100 USD, oferă trei lentile diferite, inclusiv un unghi larg și teleobiectiv alimentat de un senzor de 12MP.

Cu toate acestea, telefonul are tendința de a lumina umbrele, astfel încât imaginile rezultate să fie puțin mai plate și mai puțin înțepătoare decât ar putea fi. Desigur, aceasta este doar o plângere minoră, deoarece altfel acest Galaxy are o cameră puternică de telefon.

3. Huawei P30 Pro

Cele mai bune telefoane foto 2020 Huawei
7 dintre cele mai bune telefoane cu cameră pe care le puteți cumpăra în 2020

P30 Pro, succesorul P20, dispune de o configurare impresionantă a senzorului triplu-cameră cu zoom optic 5x, zoom hibrid 10x și o baterie de 4200 mAh – de mai mult de o dată și jumătate din durata de viață a bateriei iPhone Pro X. Senzorul principal de 40MP are o diafragmă largă f / 1,6 și o distanță focală de 27 mm, oferind fotografii cu lumină slabă mai bună și opțiunea pentru fotografii cu unghi larg.

Software-ul camerei telefonului este, de asemenea, de top, cu un mod portret avansat și caracteristici AI. P30 include unul dintre cele mai bune moduri de noapte de pe piață și este excelent pentru a păstra detaliile și culorile în imagini cu setări de lumină slabă.

Cu toate acestea, din cauza listei negre în curs de desfășurare a Huawei în SUA, nu există o versiune americană sau UE a modelului disponibil. Este posibil să cumpărați o versiune internațională a P30 Pro indiferent unde vă aflați, dar va funcționa doar cu operatorii GSM.

4. Google Pixel 4

Cel mai recent model din linia de smartphone-uri Google, Pixel 4, se luptă puțin când vine vorba de capabilitățile de bază ale smartphone-ului: bateria se epuizează rapid, ecranul este mic și spațiul de stocare este limitat. La fel ca Pixeli anteriori, Pixel 4 livrează o cameră asta este surprinzător de puternic.

Ofertă Pixel 4 Xl Prezentată

Din punct de vedere al numerelor, camera Pixel 4 arată ca restul competiției – un senzor de 12,2 MP și o deschidere f1.7 pe obiectivul principal. Cu toate acestea, software-ul camerei de la bord și modul său automat excelent îl fac o cameră destul de incredibilă de fotografiere, care poate crea în mod constant fotografii bine echilibrate.

Cei care caută o cameră mai impresionantă din punct de vedere tehnic pot fi dezamăgiți, dar dacă doriți o cameră care să lucreze mult pentru dvs., Pixel 4 poate fi o alegere excelentă. La prețul de 799 dolari, este, de asemenea, o alternativă mai ieftină la ofertele recente ale Apple și Samsung. În prezent, Amazon desfășoară o vânzare pentru oricine dorește și un Pixel 4 XL redus.

5. OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro include cea mai puternică dintre orice cameră pe această listă, dacă mergeți numai la specificații. 7T Pro are trei lentile diferite: un senzor primar de 48MP cu un obiectiv f / 1.6 lat, o cameră de 8MP cu zoom de 3x pentru fotografii la distanță și o cameră ultra-unghi de 16MP care oferă un câmp vizual de 117 grade.

Cele mai bune telefoane cu cameră 2020 Oneplus 7t Pro

Cu toate acestea, software-ul mai slab al camerei de la bordul telefonului îl poate face mai puțin potrivit pentru persoanele care doresc doar o cameră orientată cu clic. De exemplu, în ciuda faptului că oferă specificații care ar trebui să o facă mai bună pentru fotografierea cu lumină slabă decât multe dintre camerele de pe această listă, 7T Pro se poate lupta în scenarii cu lumină slabă. Prin intermediul acestuia, cu un preț de puțin sub 670 USD, este una dintre cele mai accesibile opțiuni de ultimă generație disponibile.

6. Google Pixel 3a

Cele mai bune telefoane foto 2020 Google Pixel 3a

Hardware-ul de pe Pixel 3a este puțin depășit, dar este integrat, Software de cameră asistat de AI rămâne de top. Dacă doriți o opțiune de telefon bugetară la 399 USD, care oferă în continuare fotografii de înaltă calitate, chiar dacă nu aveți multe cunoștințe tehnice, Pixel 3a poate fi o alegere excelentă.

7. Moto G7 Power

Cele mai bune telefoane foto 2020 Moto G7 Power

Moto G7 Power nu va face cele mai bune fotografii din lume, dar o va face livrați o configurare a camerei a cărei calitate vă poate surprinde, având în vedere prețul modest de 249,99 USD al telefonului.

La fel ca alte smartphone-uri cu configurații mai ieftine ale camerei, G7 Power se poate lupta cu fotografierea cu lumină slabă și poate supracorecta iluminarea unor fotografii. Cu toate acestea, pentru preț, calitatea camerei G7 va fi greu de învins.

Cele mai bune camere pentru smartphone

Cele mai recente camere pentru smartphone sunt unele dintre cele mai avansate dezvoltate vreodată, ceea ce înseamnă că aveți opțiuni atunci când vine vorba de cumpărarea unui telefon cu o cameră de înaltă calitate.

În timp ce cele mai bune camere de telefon din 2020 vor fi pe dispozitive emblematice de la marci importante, precum iPhone 11 Pro, Google Pixel 4 și Samsung Galaxy Note10 +, alte câteva opțiuni bugetare pot oferi camere de calitate la prețuri mult mai mici.

Credit de imagine: iPhone 11 Pro, Samsung Galaxy Note +, Huawei P30, OnePlus 7T Pro, Google Pixel 3a, Moto G7 Power

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x