7 farmece Trident Minecraft de neratat: ghidul complet pentru jucători

Cele mai bune 7 farmece Trident Minecraft pe care le poți folosi
⏱️ 12 min read

În lumea virtuală Minecraft, farmecele reprezintă o parte importantă a jocului. Acestea oferă diverse abilități și puteri, care îl ajută pe jucător să avanseze în joc și să se protejeze împotriva dușmanilor. Trident-ul este una dintre cele mai puternice arme din joc, care poate fi întărită și cu ajutorul farmecelor. În acest articol, veți descoperi cele mai bune 7 farmece Trident Minecraft care vă vor ajuta să vă perfecționați abilitățile de jucător. Aceste farmece includ Puterea, Razele, Căldura, Înghețul, Lovitura, Cusca și Furtul, fiecare oferindu-vă un nou nivel de putere și versatilitate în ceea ce privește Trident-ul. Îmbunătățiți-vă jocul cu aceste farmece și începeți să explorați și să luptați în lumea virtuală Minecraft!

Trident este unul dintre preferatele mele personale și unul dintre cele mai rare articole din joc din Minecraft. Este unul dintre puținele instrumente pe care nu le puteți crea și trebuie să le obțineți în lumea dvs. Minecraft. Dar asta nu este tot. Trident are, de asemenea, unele dintre cele mai bune descântece din joc pe care le puteți găsi în acest joc sandbox. Unele dintre descântecele tridentului te pot face chiar să te simți ca Aquaman. Și suntem aici pentru a acoperi toate cele mai bune descântec de trident din Minecraft, împreună cu procesul de obținere a unui trident.

Cele mai bune descântece Trident din Minecraft (2022)

Tot ce trebuie să faceți este să urmați cu atenție ghidul nostru pentru a înțelege totul despre toate vrăjiturile tridenților din Minecraft Java și Bedrock Editions. Dacă vrei ceva mai puternic, poți oricând să instalezi Forge în Minecraft. Vă va permite să instalați și să rulați cele mai bune moduri Minecraft.

Acestea fiind spuse, să nu mai amânăm și să aflăm cele mai bune descântece de trident din Minecraft. Am testat aceste descântece și efectele lor în cea mai recentă actualizare Minecraft 1.18.

Elemente de bază: cum să obțineți un trident în Minecraft

Spre deosebire de majoritatea armelor și instrumentelor, a trident poate obținut doar prin uciderea unui înec în Minecraft. Drowned este o variantă de zombie care se găsește în biomul oceanic. Puteți localiza cu ușurință o înec în apropierea ruinelor oceanului. Acesta este singurul mod de a găsi un trident în Minecraft. Nu există nicio rețetă de fabricare pentru această armă și nici nu o puteți găsi în nicio pradă din cufăr. De asemenea, tridenții pe care îi obțineți în urma înecului nu sunt întotdeauna sănătoși. Deci, devine o necesitate să le reparați și să le vrăjiți înainte de a le folosi.

Ca armă, tridenții pot acționa ca o armă de corp la corp care poate fi aruncată. În comparație cu o sabie de diamant, are o rată de daune mai mare, dar o viteză de atac mai mică, dacă nu ești sub apă. Cea mai bună parte a tridentului este că poți ucide gloate de până la 80 de străzi distanță de tine. Dar asta numai după ce o poți prinde de la un bărbat care se îneacă mai putin de 10% sanse să-l piardă Cu asta în afara drumului, verifică cele mai bune descântece trident din Minecraft.

Cea mai bună feerie de trident pe care ar trebui să-l folosești în 2022

1. Farmecul de loialitate

Suportul în Trident

Probabil una dintre cele mai tari descântece din Minecraft, loialitatea este o descântec unică pentru trident. După cum sugerează și numele, acesta vă va face tridentul loial, astfel încât se întoarce la tine după fiecare turnare. Dacă ți-ai dorit vreodată să te simți ca zeul grec (sau Răzbunătorul) Thor, acesta este modalitatea de a o face. Puteți aplica acest lucru folosind o carte fermecată, precum și tabelul fermecat.

Viteza de întoarcere a tridentului depinde de nivelul vrăjirii tale. are maximum de 3 niveluri poți face upgrade la. În ceea ce privește limitările, tridentul tău va suferi daune când îl arunci în lavă și nu se va întoarce din vid (exclusiv Java). Și în cazul nefericit în care mori înainte de a se întoarce, îl poți găsi în același loc cu moartea ta.

2. Canalizare

Continuând tema zeului grec Thor, următorul nostru trident ne permite să producem fulgere în joc. Dar nu-l confunda cu un atac bazat pe energie electrică. Când este folosit, acest descântec iluminarea canalului din cer. Are doar un nivel, dar este mai mult decât suficient pentru a-l face una dintre cele mai puternice descântece din Minecraft. Puteți aplica acest descântec de trident folosind o carte fermecată, precum și tabelul Descântec.

Canalizarea în Trident

Dar pentru ca jocul să fie corect pentru toată lumea, această feerie funcționează numai dacă mafia atacată este sub cerul liber. Asta înseamnă că nu poți folosi un trident cu această farmec în subteran sau în alte dimensiuni. De asemenea, dacă doriți să utilizați acest lucru cu un trident aruncător, trebuie să fie în timpul unei furtuni. În ceea ce privește beneficiile acestui descântec, șurubul unui trident poate face mai mult decât doar daune în Minecraft. Il poti folosi pentru:

  • Transformați vița de vie în viță de vie încărcată
  • locuri de lumină în foc
  • Dă foc gloatelor
  • Creați vrăjitoare din săteni.
  • Transformă porcii în porci zombi
  • Schimbați culorile mooshrooms

3. Implementare

După cum sugerează și numele, aceasta este una dintre cele mai bune descântece trident din Minecraft dacă doriți. provoacă daune suplimentare mafioților. Cu o limită superioară de 5 niveleImpale este una dintre cele mai periculoase descântece din joc. Deci, dacă găsiți un înec sau un alt jucător care îl folosește, alergatul este cel mai bun pariu. Puteți aplica această descântec folosind o carte fermecată, precum și tabelul de descântec.

trage în țeapă v

Fiecare nivel al acestui descântec adaugă încă 2,5 inimi de daune. la trident La nivelul său maxim, un alt jucător te poate ucide cu ușurință cu o singură lovitură. Dar pentru a-l împiedica să fie copleșit, cel puțin în ediția Java, daunele bonus se aplică doar moburilor acvatice. În ediția Bedrock, între timp, îl puteți folosi pe orice mafie atâta timp cât este în contact cu apa. Și da, chiar și ploaia contează ca contact cu apa în Minecraft.

4. Contracurent

Contracurent în Trident în Minecraft

Următoarea noastră intrare pe lista celor mai bune descântece trident din Minecraft este o superputere. Farmecul Riptide împinge sau aruncă jucătorii spre direcția în care este aruncat tridentul. Puteți chiar să folosiți aceeași aruncare pentru a ataca mafioții, dar acest lucru poate crește și riscul de confruntare cu acea mafie. Riptide are 3 niveluri de degradare, iar fiecare nou nivel vă mărește acoperirea distanței cu 6 blocuri.

Cu toate acestea, rețineți că funcționează numai atunci când jucătorul stă în apă sau în ploaie. De asemenea, din moment ce tridentul din punct de vedere tehnic nu ne părăsește niciodată mâna, nu putem combina această feerie cu loialitatea. În mod similar, Minecraft nu vă permite să îl utilizați împreună cu fulgerul, deoarece ar putea ajunge să rănească mai mult jucătorul. Puteți aplica Riptide folosind o carte fermecată, precum și tabelul Descântece.

5. Instricabil

Unbreakable 3 în Trident

Printre toate descântecele trident din Minecraft, indestructibilul este comun pentru majoritatea instrumentelor și echipamentelor. După cum probabil ați ghicit, este crește durabilitatea tridentului când este aplicat. Din punct de vedere tehnic, nu crește durabilitatea, dar reduce șansele sau probabilitatea ca durabilitatea unui articol să scadă rapid. În orice caz, echipamentul tău durează mai mult atunci când îi aplici indestructibil.

Având în vedere raritatea unui trident, acesta este unul dintre primele descântece pe care ar trebui să le aplicați. Unbreakable are maximum de 3 nivele și poți găsi cu ușurință cărți fermecate cu acest efect. Alternativ, este, de asemenea, una dintre primele descântece pe care le poți obține în timp ce folosești o masă de descântece.

6. Reparație

Fixarea 1 pe Trident

Următoarea noastră feerie se învârte și în jurul durabilității. Dar în loc să creștem durabilitatea obișnuită, repararea se concentrează pe restabilirea durabilității reduse a oricărui articol. Majoritatea jucătorilor îl folosesc pentru a repara tridenții deteriorați aruncați de cei înecați. Dar farmecul Reparare nu este aplicabil folosind o tabelă de descântece. Pentru a-l folosi, trebuie să găsești o carte fermecată.

Nu există niveluri specifice pentru această descântec, așa că cantitatea de durabilitate restabilită depinde de experiența ta în joc. Repararea restabilește două unități de durabilitate pentru un punct de experiență orb. Deci, tehnic nu este gratuit, dar nici nu costă mult. Puteți efectua diverse activități bazate pe experiență în joc, cum ar fi gătitul, uciderea și multe altele, pentru a vă repara automat tridentul.

7. Blestemul dispariției

Intrarea finală de pe lista noastră cu cele mai bune descântece Trident din Minecraft este cel mai popular blestem din joc. Este foarte asemănător cu Poțiunea de invizibilitate, care face jucătorul invizibil. acest blestem face tridentul să dispară după ce mori. Spre deosebire de alte obiecte, nu le vei putea găsi la locul morții tale. Blestemul nu pare la fel de problematic pentru alte arme și unelte comune. Dar având în vedere raritatea unui trident, acesta vă poate încetini progresul.

Mai mult, este una dintre cele două descântece din joc pe care o roată de șlefuit nu le poate îndepărta. Dacă sunteți în căutarea unui ghid despre cum să eliminați descântecele în Minecraft, l-am postat deja pentru confortul dvs.

Deci da, dacă găsești un trident cu acest blestem pe el, e mai bine să-l ții într-un cufăr decât să riști să te lupți cu el. Și din moment ce este un blestem, este aplicabil doar folosind o carte fermecată. Din fericire, șansele de a găsi un trident cu acest efect în mod natural sunt foarte mici.

Cum se aplică descântecele Trident în Minecraft?

Primele 5 descântece de pe lista noastră pot fi aplicate folosind un tabel de descântece. Puteți folosi ghidul nostru pentru a afla cum să faceți o masă încântătoare în Minecraft și să o utilizați eficient. Alternativ, puteți folosi cărți fermecate pentru a aplica toate descântecele de pe lista noastră. De asemenea, am postat un tutorial despre cum să folosiți cărțile fermecate în Minecraft pentru a vă ușura lucrurile.

Încercați aceste cele mai bune farmece Trident din Minecraft

Acum aveți puterea de a explora adâncurile biomurilor oceanice Minecraft folosind aceste cele mai bune descântece trident din joc. Și în timp ce explorezi, folosește ghidul nostru de distribuție a minereurilor minecraft 1.18 pentru a găsi cele mai bune minereuri din joc, mai ales pentru a găsi mai ușor diamantele. Aceste descântece sunt cele mai bune atunci când sunt folosite împreună cu alte efecte speciale din joc, cum ar fi Swiftness Potion. Mulți dezvoltatori de jocuri includ, de asemenea, aceste descântece împreună cu pachetele de mod populare Minecraft. Dar, după cum probabil ai observat, îți este destul de ușor să le descoperi în joc și nu trebuie să apelezi la mod-uri. Acestea fiind spuse, nu uitați să împărtășiți în secțiunea de comentarii încântările de trident preferate.

Tridentul este un articol rar și valoros în Minecraft, pe care nu îl puteți crea, ci trebuie să îl obțineți prin uciderea unui înec. Tridentul are, de asemenea, unele dintre cele mai bune descântece din joc, precum loialitatea, canalizarea, implementarea, riptide-ul, indestructibilul, repararea și blestemul dispariției. Fiecare descântec are propriile sale beneficii și limitări, iar obținerea unui trident este crucială pentru a fi capabil să le aplicați. Cu acest ghid, puteți învăța tot ce trebuie să știți despre cele mai bune descântece de trident din Minecraft, precum și cum să obțineți un trident și să-l reparați.
Și cu asta am ajuns la finalul acestei postări tehnologice. Sper că informațiile de astăzi ți-au fost de ajutor și că ai învățat ceva nou din lumea tehnologiei. Nu uita să revii pentru a descoperi cele mai recente noutăți și tendințe din acest domeniu. Te așteptăm cu drag la următoarea postare!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x