7 Piei frumoase Rainmeter pe care trebuie să le încercați

7 Piei frumoase Rainmeter pe care trebuie să le încercați

Windows a fost întotdeauna un sistem de operare personalizabil. Puteți schimba imaginea de fundal după preferința dvs. sau puteți utiliza orice temă terță parte pentru a schimba starea de spirit. Dacă acest lucru nu este suficient, puteți instala Rainmeter și puteți elimina toate nevoile dvs. de personalizare. Puteți aplica skin-uri noi prin intermediul aplicației Rainmeter și puteți schimba complet aspectul ecranului de pornire al sistemului de operare Windows. Aici îți arătăm șapte skin-uri frumoase Rainmeter pe care le-ai putea încerca.

1. FLHUD

Pentru cei care doresc să mențină lucrurile la minimum, puteți încerca FLHUD Pielea Rainmeter. Este una dintre acele teme care vă ușurează lucrurile dacă petreceți mult timp pe desktop sau pe computer.

Există un widget de bar personalizabil, pe care îl puteți plasa oriunde pe ecranul de pornire, de preferință deasupra. Lucrul bun al acestui widget din bara de sus este că puteți adăuga hyperlinkuri personalizabile. Pur și simplu conectați toate cele mai utilizate site-uri web din widget și, în câteva secunde, vă aflați pe site-ul dvs. preferat.

Mai mult, există și un vizualizator Spotify, care funcționează fără probleme și oferă desktopului atmosfera muzicală atât de necesară. Apoi, există widgetul de dată și oră, care este destul de elegant, după părerea mea. În special, puteți ascunde bara de activități pentru a adăuga mai multe widget-uri. În general, FLHUD este o piele strălucitoare Rainmeter pentru început.

2. Ageo

Dacă sunteți un fan al unui aspect material, atunci Ageo este probabil cel mai bun material Rainmeter pe care ar trebui să-l încercați.

ad-banner
Piele Ageo Rainmeter

Vă tratează cu un player de muzică elegant pe ecranul de întâmpinare, împreună cu un widget cu informații despre dată, oră și vreme, care este extrem de personalizabil. Există un widget care rulează cu citate motivaționale, astfel încât să începeți ziua cu o mentalitate pozitivă.

Există o andocare extrem de personalizabilă, care este similară cu cea găsită pe macOS. Chiar dacă skin-ul Ageo Rainmeter vă oferă mai multe opțiuni și widget-uri, acesta nu este hogging de resurse.

3. Suita Gemeni

Suita Gemeni Skin-ul Rainmeter este destinat entuziastilor de jocuri care doresc să vadă fiecare informație despre CPU, GPU, RAM etc. pe ecranul de pornire. Există un widget de stocare chiar în față, împreună cu un widget de dată și oră.

Suita Gemeni Cel mai bun skin Rainmeter

Interesant, aspectul Gemini Suite este potrivit pentru jucători, deoarece există un widget care vă permite să adăugați alegerea dvs. de jocuri și aplicații. În plus, vă puteți integra contul Steam pentru a deschide instantaneu și a juca jocuri.

Tapetul este încorporat în piele și arată destul de grozav, având în vedere că încearcă să vă ofere vibrația unui jucător. Există și alte instrumente de joc disponibile, accesibile cu un singur clic.

4. IronMan – Jarvis

Fanii Ironman acolo, acesta este doar pentru voi. IronMan – Jarvis Pielea Rainmeter este menită să vă ofere senzația de a vă afla în interiorul costumului Ironman, de unde aveți propriul computer alimentat cu JARVIS.

Ironman Jarvis Skin

Pielea este foarte personalizabilă și toate elementele acestei piele IronMan – Jarvis pot fi repoziționate și ajustate în funcție de comoditatea dvs. Unele dintre widget-urile incluse sunt Ceas / dată, detalii despre capacitatea și temperatura hard diskului, fluxuri RSS etc.

Există, de asemenea, comenzi rapide către folderele de sistem, ceea ce înseamnă că puteți conecta oricare dintre folderele preferate la care doriți acces rapid. Interesant este că rezultă din nucleul reactorului ARC, la fel ca ceea ce Ironman are pentru inima sa.

5. Suita Senja

Doriți să obțineți elementele de bază pentru desktop corect? Apoi Suita Senja pielea este, fără îndoială, cea mai bună piele Rainmeter pe care o puteți încerca. Pielea este ușoară și nu vă consumă resursele.

Senja Suite Rainmeter Skin Best

Aparent, se ocupă de toate elementele de bază pe care ar trebui să le aveți pe ecranul de pornire al desktopului. Dar lucrul bun despre Senja Suite este că este minunat să faci acele lucrări de bază, fără să aglomerezi ecranul de start cu mai multe opțiuni.

Afișează timpul, un buton de profil de utilizator cu o bară extensibilă pentru comenzile rapide ale folderelor de sistem, o prezentare de imagini etc. În plus, există informații despre media care includ butoane de control și butoane de oprire / repornire / deconectare.

6. Big Sur

Sunteți fan al widget-urilor macOS Big Sur, dar utilizați un computer Windows? Big Sur este un skin care adaugă o grămadă de widget-uri pe ecranul de pornire, replicând Big Sur.

Piele Big Sur

Widgeturile includ un control al playerului muzical, setările sistemului, calendarul, lista de sarcini, ceasul, calendarul, vremea, comutarea volumului și luminozității și multe altele. Cu cea mai recentă actualizare, dezvoltatorii au inclus fonturi mai bune, un panou experimental „Smart Stack” cu derulare, un ceas mondial îmbunătățit etc.

În plus, veți primi toate cele mai recente informații și articole de știri chiar pe desktop. Deci, nu trebuie să căutați cele mai recente știri atunci când începeți ziua.

7. Moderat

Moderat Skin Rainmeter este cel mai bun skin de tip Android, care vă oferă o interfață cu utilizatorul similară cu dispozitivul dvs. Android. Are o bară de activități chiar în partea de jos, care arată genial.

Piele materială

Are un lansator, împreună cu o comutare de setări rapide, comenzi muzicale și multe altele, cu tot ce este disponibil pe ecranul de pornire. Această piele va fi mai funcțională dacă aveți un laptop cu ecran tactil.

Informațiile despre oră, dată și vreme sunt afișate în bara de jos. Există un buton de pornire / oprire a sistemului în stânga și butonul de volum și setări din dreapta barei de jos. Per total, cu mai puțină aglomerație, pielea este una solidă dacă căutați o piele materială.

Încheiat!

Deși există mai multe alte skin-uri Rainmeter disponibile pentru a alege, acestea sunt recomandările și skin-urile noastre care au fost folosite personal. Dacă sunteți nou în Rainmeter, nu uitați să consultați ghidul nostru introductiv Rainmeter și să culegeți toate lucrurile bune oferite de acesta.

Legate de:

  • Cum se face jocuri multi-monitor în Windows 10
  • 3 modalități de a înlocui și de a reduce comenzile rapide ale desktopului Windows
  • Cum să setați tapetul zilnic Bing ca fundal de desktop Windows
Scroll to Top