7 posturi de radio web utile pentru ascultarea muzicii

7 posturi de radio web utile pentru ascultarea muzicii
⏱️ 7 min read

Cu multitudinea de posturi de radio online disponibile, trecerea în revistă a tuturor pentru a găsi cele potrivite pentru dvs. poate fi o provocare. Chiar dacă Spotify și Apple Music devin din ce în ce mai dominante în spațiul muzical, există ceva despre elementul uman al radioului care rămâne pur. Cunoașteți glumele, farsele, apelurile, surprizele și toate lucrurile întâmplătoare ale posturilor de radio care se pot întâmpla când vă conectați. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai utile posturi de radio web pentru a asculta muzică online.

1. Cinemix

Dacă ascultarea coloanelor sonore ale filmului este treaba ta, Cinemix este cea mai bună destinație de pe web. Este total gratuit, deși este acceptat de anunțuri. Cinemix redă o selecție largă de coloane sonore de filme și emisiuni TV. Mixul mare înseamnă probabil că nu fiecare selecție vă va atrage, dar cu atât de multe coloane sonore disponibile, este sigur că veți fi destui care vă plac.

Noi opțiuni din spectacole populare precum The Mandalorian, Bridgerton și Wonder Woman 1984 sunt toate prezente. Este demn de remarcat faptul că aproape toate alegerile muzicale sunt bazate pe orchestră. Având în vedere acest lucru, este puțin probabil să auziți melodii rock sau muzică pop care sunt la fel de frecvente pe coloanele sonore mai moderne.

Dacă alegeți să deveniți membru VIP, veți avea posibilitatea de a vedea cele mai recente 20 de melodii, precum și de a face cereri de melodii.

2. KIIS: Los Angeles

Stări de radio web utile Kiis Fm

Cel mai cunoscut pentru că este casa personalității TV și radio Ryan Seacrest, SĂRUT: Los Angeles este unul dintre cele mai populare posturi de radio pop din SUA Formatul de top 40 este în vigoare din 1985 și a beneficiat de popularitatea crescută a muzicii pop în timp. Cu gazdele live online pentru toate, cu excepția câtorva ore peste noapte, există o mulțime de oportunități de a vă umple de hijinks DJ live, precum și știri și trafic local. Stilurile sale de muzică includ rock, pop, muzică urbană și chiar country, când artiști sau melodii individuale devin mainstream.

3. Radio GYM

Când sunteți gata să mergeți la sală și doriți să vă păstrați muzica proaspătă, h, Radio GYM te va salva. Atât cu un nivel gratuit, cât și cu plată, GYM Radio este un exemplu perfect de post de radio web util care se adresează unei nișe specifice.

Utile stații de radio web Gymradio

Nivelul gratuit vă permite să ascultați în timp ce ardeți calorii, în timp ce opțiunea Pro adaugă câteva extra, cum ar fi opțiunea de a vă abona la mai multe fluxuri de muzică, astfel încât să aveți la dispoziție diferite tipuri de muzică.

4. WQXR New York

Stații de radio web utile Wqxr Newyork

Fanii muzicii clasice se unesc, cu sediul în New York WQXR 105.9FM este una dintre cele mai vechi stații clasice din lume. Acest titan al radioului FM este casa atât pentru compozitorii noi, cât și pentru cei vechi. Numele cunoscute precum Johann Sebastian Bach și Wolfgang Amadeus Mozart sunt doar câteva dintre clasicele bazate pe simfonie pe care ar trebui să le așteptați atunci când vă conectați. Stația are gazde dimineața și la jumătatea zilei pentru o mică pauză în muzică, dar fiți siguri că acolo nu este un loc mai bun pe pământ pentru radioul de muzică clasică decât acest produs de bază din New York.

5. Radio iHeart80s

Utile stații de radio web Iheart80s Radio

Numele iHeartRadio ar trebui să fie imediat cunoscut fanilor de radio, deoarece este unul dintre cele mai mari nume din radio din Statele Unite. Există zeci de opțiuni radio disponibile, dar iubitorii de muzică din anii 80 ar trebui să se uite la Radio iHeart80s. Nu numai că este gratuit din comerț, este vorba de anii 80, tot timpul. Așa cum ne-am putea aștepta pe acest canal, există o mulțime de Genesis, U2, Michael Jackson și atât de mulți artiști care au făcut din anii 80 un moment de neuitat în istoria muzicii. Există un lucru la fel de adorabil Versiunea anilor 90 disponibil, de asemenea, dar începeți cu anii 80 pentru un pick-me-up care vă va ține în mișcare pe tot parcursul zilei.

6. Relaxați-vă FM

Stații de radio web utile Relax Fm

Cu sediul în afara Rusiei, Relaxați-vă FM este o destinație radio online excelentă pentru fanii muzicii englezești și străine. Ideea este foarte simplă pe măsură ce începeți muzica în timp ce urmăriți un fundal relaxant. Amestecul atât al muzicii relaxante, cât și al seninătății fundalului rece este suficient pentru a vă distrage rapid de la nebunia zilei.

În caz contrar, site-ul este simplu și de bază, dar vă permite totuși să navigați prin playlisturi. Accesați pagina „Programe” pentru a afla despre diferite liste de redare și orele în care vor fi redate, astfel încât să știți exact când să ascultați. Între muzica calmantă și tapetul liniștit, Relax FM este o vizită obligatorie pentru oricine are nevoie să-și încetinească ritmul zilei.

7. WLTW 106.7 FM

Stații de radio web utile 1067 Lite Fm

Dacă nu aveți un anumit stil de muzică care vă place, 106.7 Lite FM din New York este o varietate preferată. Cu muzică variind de la modern până la anii 80, există ceva pentru toată lumea. Porniți-l dimineața și este posibil să auziți Harry Styles. Mai târziu, seara, poate fi Cyndi Lauper. Aceasta este frumusețea acestei stații, deoarece nu numai că veți descoperi muzică nouă, dar veți obține o pauză frumoasă de muzică cu mixul de DJ (Dalila!)

O altă stație iHeartMedia, un abonament vă va oferi acces la crearea propriei liste de redare, precum și la redarea melodiilor pe care le-ați auzit pe parcursul zilei. Deosebitele avantaje ale iHeartMedia, 106.7 Lite FM este într-adevăr un loc minunat dacă doriți muzică recunoscută cu care puteți cânta împreună.

Gânduri finale

Internetul este plin de posturi de radio online care acoperă fiecare tip de muzică disponibilă. Există zeci de stații pentru DJ-uri underground pentru a-și face numele și același lucru este valabil și pentru hip hop, R&B, country și atâtea alte stiluri muzicale. Singura cerință necesară fiind o conexiune solidă la Internet, este ușor să găsiți ceva de ascultat în timpul zilei, fără a vă baza pe servicii precum Spotify sau Apple Music. Care este postul tău de radio preferat?

Legate de:

  • Cum să te bucuri de mii de stații de radio pe Amazon Alexa
  • Cum funcționează radio FM telefonic?
  • myTuner Radio – O aplicație gratuită de radio pe internet cu mai multe platforme

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x