70mai Dash Cam M500 Recenzie

70mail Dash Cam M500 Review Featured
⏱️ 11 min read

Pro

 • Depozitare încorporată
 • Monitorizare 24/7
 • Videoclipuri și fotografii clare zi și noapte
 • Comenzi vocale

Contra

 • Este dificil de conectat la Wi-Fi

Evaluarea noastră

9 / 10

Dacă aveți filmări cu camera de bord în timpul unui accident sau surprindeți ceea ce se întâmplă cu mașina dvs. într-o parcare vă poate economisi mult timp și dureri de cap. Alegerea camerei de bord perfectă, însă, nu este întotdeauna ușoară. 70mai Dash Cam M500 este proiectat pentru a facilita înregistrarea călătoriilor și monitorizarea mașinii în parcări. Recent, am avut ocazia să iau această cameră de bord pentru un test drive pentru a-i testa caracteristicile.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de 70mai. Conținutul și opiniile reale sunt singurele opinii ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Prezentare generală a caracteristicilor

The 70mai Dash Cam M500 include o mulțime de caracteristici într-un pachet mic. Spre deosebire de majoritatea camerelor de bord care necesită un card microSD, acesta are 64 GB de stocare eMMC încorporată. Nu numai că acest tip de stocare durează de obicei mai mult decât cardul SD obișnuit, dar nu trebuie să vă faceți griji ca un card să fie deteriorat și să vă piardă filmările.

70mail Dash Cam M500 Prezentare generală

Surprindeți toate detaliile importante, cum ar fi numerele plăcuțelor de înmatriculare, cu un câmp vizual de 170 de grade și o rezoluție HD de 2592 x 1944. Imaginile HDR cu deschidere F2.0 ajută la atragerea mai multă lumină pentru o înregistrare mai clară pe timp de noapte.

Un senzor G încorporat detectează orice coliziune atunci când este parcat și începe imediat înregistrarea. Cu monitorizarea 24 de ore pe zi, veți ști întotdeauna ce s-a întâmplat. În plus, camera de bord are protecție a bateriei auto pentru a preveni descărcarea bateriei. Când reporniți camera, veți auzi o alertă vocală despre înregistrările de urgență. Acest lucru necesită setul Hardwire, care este vândut separat, dar este inclus pentru revizuirea mea.

70mail Dash Cam M500 Review Hardwire

Înregistrarea în interval de timp condensează filmările pentru a reduce nevoile de stocare. În loc de filmări în timp real, 30 de minute sunt condensate într-un singur minut. Dacă îl utilizați când sunteți parcat, protecția bateriei mașinii este încă activată.

Toate videoclipurile includ date de călătorie, care sunt mai precise ca niciodată, datorită atât sateliților GPS, cât și GLONASS. Datele includ ora, mph și km/h și coordonatele.

Camera de bord vă ajută, de asemenea, să vă mențineți mai în siguranță în timp ce conduceți cu ADAS (sisteme avansate de asistență pentru șofer). Primiți alerte pentru posibile coliziuni cu pietoni, coliziuni frontale, trafic în mișcare și părăsirea benzii.

Există comenzi vocale, astfel încât să nu vă încurcați cu aplicația 70mai sau cu camera de bord în timp ce conduceți. De exemplu, faceți o fotografie în timp ce conduceți pur și simplu spunând „Fă o fotografie”.

M500 este capabil să monitorizeze presiunea în anvelope prin Bluetooth cu kitul de monitorizare a presiunii în anvelope, care este vândut separat. Nu am primit acest kit, așa că nu voi revizui această caracteristică.

70mail Dash Cam M500 Anvelopă de revizuire

Dispozitivul este conceput pentru a rezista cel puțin doi ani și poate rezista la temperaturi extreme între -4 grade F și 176 grade F.

Descărcați și verificați cu ușurință filmările în orice moment, conectându-vă la aplicația 70mai de pe telefon. Wi-Fi-ul încorporat pe camera de bord se conectează la telefon, permițându-vă să schimbați setările și să accesați filmările de pe cameră.

In cutie

Cutie de recenzie 70mail Dash Cam M500

70mai Dash Cam M500 este livrat cu tot ce este necesar pentru a instala și a începe înregistrarea, inclusiv:

 • Cameră de bord
 • Suport pentru camera de bord
 • Cablu
 • 2 autocolante electrostatice și piese adezive
 • Bară de levier pentru instalarea cablajului
 • Manual de instructiuni
 • Kit cablare (se vinde de obicei separat)

Am fost impresionat să văd două seturi de autocolante și adezivi. Acest lucru vă permite să vă transferați la un alt vehicul, dacă este necesar, fără a cumpăra un alt kit de instalare.

70mail Dash Cam M500 Review Electro

Manualul de instrucțiuni vă ghidează prin instalare și cum să utilizați aplicația fără a fi nevoie să descărcați un manual separat online, ceea ce fac multe dispozitive în zilele noastre.

Noțiuni de bază

Primul pas este să descărcați aplicația gratuită 70mai. Odată ce am creat un cont, a trebuit să conectez camera de bord la mașina mea și să introduc camera în suport. Săgețile atât de pe 70mai Dash Cam M500, cât și de pe suport, facilitează alinierea corectă a acesteia.

70mail Dash Cam M500 Review Arrows

După ce am curățat o zonă de pe parbriz, am aplicat autocolantul electrostatic și am dezlipit adezivul de pe suport. Un contur punctat pe autocolantul electrostatic face ca alinierea suportului pe parbriz să fie foarte ușoară. Odată lipite împreună, suportul nu se mișcă deloc. Dacă ești atent, poți îndepărta autocolantul electrostatic și îl poți reaplica dacă îți dai seama că este strâmb după instalare.

Am conectat cablul de alimentare și l-am conectat la portul de alimentare al mașinii mele. Camera a cerut imediat să fie asociată cu aplicația.

70mail Dash Cam M500 Review montat

Am urmat instrucțiunile din aplicație și din manual, dar am întâmpinat o problemă. Wi-Fi-ul camerei a durat între 5 și 10 minute să apară pe telefonul meu și să mă conectez. Aceasta a fost o problemă pe tot parcursul recenziei mele. A trebuit să opresc camera de bord și să o pornesc din nou, apoi să opresc și să repornesc Wi-Fi înainte ca acesta să apară pe telefon, așa că aveți răbdare când așteptați să apară rețeaua 70mai. Din experiența mea, poate dura până la 10 minute.

Odată conectată, camera de bord a fost adăugată în aplicație fără probleme. Puteți ajusta numeroase setări, cum ar fi sensibilitatea la coliziune, dezactivați/porniți supravegherea parcării, reglați controlul vocal, activați înregistrarea vocală și multe altele.

70mail Dash Cam M500 Revizuire setări

Am instalat setul Hardwire, care durează puțin pentru ca toate cablurile să treacă prin mașină, dar merită cu siguranță monitorizarea coliziunilor în parcare.

Folosind 70mai Dash Cam M500

Nu există niciun ecran care vă distrage atenția când utilizați această cameră de bord, ceea ce este frumos. Un indicator luminos verde vă informează că camera înregistrează. În timpul conducerii, am testat câteva dintre comenzile vocale (funcționează doar în mișcare). Nu am avut probleme cu camera de bord să-mi recunoască vocea și să facă acțiunea corespunzătoare. Puteți verifica comenzile vocale disponibile din cadrul aplicației.

70mail Dash Cam M500 Review Voice

După ce am condus un timp, am folosit aplicația pentru a-mi verifica videoclipurile și fotografiile. Toate erau limpezi ca cristalul. Am fost surprins să văd zero strălucire când conduc în soare, ceea ce se întâmplă adesea cu alte camere de bord pe care le-am folosit. Aplicația a fost incredibil de ușor de utilizat pentru a defila prin filmare și, cu intervalul de timp activat, am putut vedea ore de filmare în doar câteva minute.

70mail Dash Cam M500 Revizuire înregistrări

Noaptea, puteam încă să văd filmările clar, fără nicio neclaritate sau granulare. Acest lucru ar face ca orice posibile coliziuni nocturne să fie mult mai ușor de văzut pe cameră.

Când am pornit ADAS, am primit alerte vocale dacă traficul din fața mea se mișca atunci când stăteam nemișcat, ceea ce este grozav dacă ești distras și nu observi că lumina roșie devine verde.

Gânduri finale

70mail Dash Cam M500 Recenzie finală

În ansamblu, 70mai Dash Cam M500 este o cameră impresionantă, care oferă pe deplin setul de caracteristici. Filmările sunt clare atât ziua, cât și noaptea. Deținerea de stocare încorporată elimină nevoia de a cumpăra carduri SD separate.

Singurele dezavantaje sunt că va trebui să cumpărați setul Hardwire și kitul de monitorizare a presiunii în pneuri separat pentru a obține toate beneficiile oferite de camera de bord și nu este ușor să vă conectați la rețeaua Wi-Fi a camerei. Chiar și fără kituri, totuși, este încă foarte util pentru monitorizarea conducerii zilnice.

Puteți încerca 70mai Dash Cam M500 pentru doar 109,99 USD pentru modelul de 64 GB. Un model de 32 GB este disponibil pentru 99,99 USD și un model de 128 GB la doar 129,99 USD.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x