73 de oferte Google Play: aplicații și jocuri gratuite și la preț redus pentru o perioadă scurtă de timp

1646180073 840 560
⏱️ 3 min read

Încă o săptămână, am compilat pentru tine cele mai bune oferte de pe tot Google Play. Avea aplicații plătite, jocuri și pachete de personalizare care pot fi ale tale gratuit sau la un pret mult mai mic decat originalul. Ofertele durează puțin, dar odată ce profitați de una, aplicația sau jocul vă va rămâne pentru totdeauna.


11 aplicații Android gratuite

lunetist

Incepem ca intotdeauna cu cele mai placute oferte: cele care nu te costa nici un ban. Marea surpriză săptămâna aceasta este lunetist asasindeși s-ar putea să te intereseze și tu Peppa Pig: Cizmele de Aur și Zona de Apărare 3 Ultra HD

Aplicații

Jocuri

Personalizare

61 de aplicații Android la preț redus

Politie

Continuăm cu alte oferte de aplicații, jocuri și pachete de personalizare de plată cu reducere pentru o perioadă limitată. Din listă, ați putea fi interesat de aplicația de hărți OsmAnd+precum și jocuri Doom & Destiny, Peace, Death și Black Border Police Simulator

Aplicații

Jocuri

Personalizare

Mai multe oferte?

Dacă, după toate aceste aplicații gratuite, secțiunea noastră de vineri rămâne scurtă, puteți fi la curent cu ofertele principale ale tuturor sistemelor de operare prin intermediul colegilor noștri de la mere și Engadget Mobile. De asemenea, puteți vedea cele mai bune prețuri la telefoane mobile și accesorii în vânătoarea de chilipiruri de astăzi.

Vă reamintim că comentariile, ca întotdeauna, sunt deschideți astfel încât să puteți adăuga ofertele Google Play pe care le găsiți. Și dacă vrei mai mult, ne vedem săptămâna viitoare. Weekend bun tuturor!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x