8 aplicații electronice pe mai multe platforme care nu suge

Pro și contra pentru utilizarea aplicațiilor Electron
⏱️ 6 min read

Electron este un cadru open-source dezvoltat de GitHub care îi ajută pe dezvoltatori să construiască aplicații multi-platformă cu tehnologii precum HTML, CSS și JavaScript. Tehnologia este grozavă; cu toate acestea, există unele probleme (sau provocări) cu utilizarea unor aplicații Electron. Unele aplicații Electron sunt mai lente în comparație cu omologii lor nativi. În plus, unii au raportat o utilizare absurdă a procesorului cu aplicațiile Electron. Dimensiunea imensă a fișierului este, de asemenea, o problemă obișnuită, dar acest lucru nu înseamnă că toate aplicațiile Electron au aceleași probleme.

Iată o listă cu opt aplicații Electron (nu într-o anumită ordine) care nu sunt aspirați.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Atom

Atom este un editor de text popular, pe mai multe platforme și foarte programabil. Nu întâmplător Atom este legat de Electron. De fapt, Electron a fost cunoscut anterior ca Atom Shell. Atom este construit deasupra Electronului și, la fel ca Electron, a fost dezvoltat de GitHub.

Dezvoltatorii Atom au dorit să creeze cel mai hackabil editor de text din secolul 21. Și exact asta este Atom: un editor de text cu adevărat hackabil. Există suport pentru pachete; prin urmare, puteți transforma editorul de text într-un IDE propriu cu mii de pachete disponibile. Managerul de pachete încorporat facilitează găsirea și instalarea pachetelor. Mai mult, dacă sunteți preocupat de teme, nu sunteți lăsați în afara. Există mai multe teme încorporate din care puteți alege. Chiar și mai bine, vă puteți construi propriile teme sau puteți descărca teme create de alții.

Atom face, de asemenea, controlul versiunii fără probleme, cu git-ul său încorporat. Colaborarea este chiar distractivă cu un pachet de genul Teletip. Cu Teletype, puteți partaja spațiu de lucru cu alții și codificați în timp real. Uimitor!

2. Cod Visual Studio (Cod VS)

Cod VS este un alt editor de cod popular, puternic. Mulțumim echipei Microsoft pentru acest instrument open-source și multiplataforma. De la lansare, adoptarea VS Code a crescut. A devenit rapid editorul de cod principal pentru dezvoltatorii din diferite domenii.

Cod Visual Studio

Codul VS este uimitor de rapid și ușor. De asemenea, poate fi transformat într-un IDE extrem de funcțional. Există sute, dacă nu chiar mii, de extensii disponibile pentru a susține practic orice sarcină sau limbaj: Python, Markdown, C ++, Java, Go, Fortran, așa-i așa. O altă caracteristică interesantă este IntelliSense. IntelliSense depășește completarea automată și evidențierea sintaxei. Este conștient de context și oferă sfaturi care vă pot economisi ceva timp prețios. În plus, există un suport încorporat pentru diferiți furnizori de control sursă precum hg, Visual Studio Team Services și Source Deport.

3. Slăbiți

Slăbiciune este o altă aplicație grozavă Electron. Este o aplicație populară de productivitate pe mai multe platforme, cu siguranță vă va plăcea. Este potrivit pentru majoritatea tipurilor de activitate de lucru, oferind o comunicare simplificată pentru grupuri. Așa cum era de așteptat, aplicația este extrem de receptivă, astfel încât să nu simțiți niciodată întârzieri în performanță.

Aplicația Slack Desktop

O caracteristică excelentă în Slack este suportul pentru aplicații și roboți. Roboții vă ajută să deveniți extrem de productivi realizând sarcini repetitive. Integrarea aplicațiilor vă ajută să conectați diverse aplicații la Slack. De exemplu, Trello poate fi integrat cu Slack pentru a face posibilă adăugarea de cărți direct. Prin urmare, creșterea productivității.

4. Gravatorul

Etcher Image Writer

Gravor este o aplicație de scriere de imagini extrem de simplă de utilizat. În doar trei pași, puteți începe procesul de ardere. Spre deosebire de multe alte instrumente de scriere de imagini, verifică arderea pentru a se asigura că procesul funcționează perfect. De asemenea, este capabil să scrie pe carduri SD și acceptă multe formate de imagine, cum ar fi img, zip, raw și xz. Cu Etcher vă bucurați și de intermitent rapid. Aplicația are o interfață de utilizator simplă și drăguță, ceea ce face ca navigarea să fie foarte ușoară.

5. Mailspring

Mailspring este un client de e-mail excelent. Oferă o interfață intuitivă pentru gestionarea conturilor de e-mail. Are multe funcții frumoase care înving cu ușurință cel al altor clienți de e-mail. În primul rând, acceptă chitanțe de citire, o caracteristică care vă anunță dacă au fost citite sau nu e-mailurile trimise de la client. De asemenea, diferite conturi de e-mail sunt grupate într-o singură căsuță de e-mail unificată, facilitând astfel productivitatea.

Client de e-mail Mailspring

Aplicația acceptă mai multe conturi de e-mail, inclusiv Gmail, Office 365, Yahoo și IMAP / SMTP. Căutarea e-mailurilor a fost simplificată cu ajutorul unei bare de căutare rapidă. Alte caracteristici avansate precum traducerea și suportul pentru semnături fac ca Mailspring să fie distractiv de utilizat.

6. Everdo

Dacă te lupți să verifici articolele din lista ta Todo, Everdo este cu siguranță o aplicație pe care ar trebui să o încercați. Aplicația vă oferă flexibilitate în proiectarea unei liste Todo realizabile. Cu Everdo, puteți programa sarcini care vor fi realizate în viitor și puteți atribui nivelul de energie și cantitatea de timp pe care să-l petreceți. Secțiunea „Următorul” din aplicație listează toate taxele scadente și restante. În acest fel, nu uitați să vă îndepliniți rapid sarcinile restante.

Everdo

Mai mult, aveți acces la sarcinile realizate în cazul în care aveți nevoie de ele mai târziu. Everdo vă protejează datele. Toate datele dvs. trăiesc numai pe computer.

7. Coloană

Aplicația Tusk

Tusk este o aplicație rafinată pentru desktop Evernote. Deși este un client neoficial Evernote, acesta vine cu o mână de caracteristici utile. Are un markdown încorporat. În plus, modul său automat de noapte și opțiunile pentru teme întunecate vă protejează ochii de tensiune. Există un mod de focalizare pentru a reduce distragerea atenției în timp ce luați notițe și puteți personaliza tastele de comandă rapidă pentru a face mai rapid lucrul cu aplicația. Cel mai important, puteți exporta cu ușurință notele dvs. în format PDF.

8. Skype

Skype

Skype este o aplicație populară de comunicare care există de foarte mult timp. Șansele sunt că l-ați mai folosit. La sfârșitul anului trecut, aplicația a văzut o revizuire completă a interfeței cu utilizatorul și adăugarea mai multor caracteristici utile. Highlights, o caracteristică similară cu Snapchat Stories, a fost adăugată. Dimensiunea permisă pentru fișiere a fost mărită. Partajarea în timp real a fotografiilor și a ecranului, precum și reacțiile emoji pop-up, au fost incluse.

În timp ce aceste schimbări au copleșit mulți utilizatori, aceasta a îmbunătățit cu adevărat experiența, iar utilizatorii Linux nu au fost lăsați în afara lor.

Concluzie

Sper că vă plac și utilizați unele dintre aceste aplicații. Distribuiți câteva dintre aplicațiile dvs. Electron grozave în secțiunea de comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x