8 dintre cei mai buni roboți de discordie pentru a vă îmbunătăți serverul de discordie

8 dintre cei mai buni roboți de discordie pentru a vă îmbunătăți serverul de discordie

Există multe lucruri care să vă placă la Discord, serverul de chat pentru comunități. Este gratuit de utilizat și gestionat, are suport VOIP și, datorită asistenței pentru roboți, este destul de personalizabil. Iată cei mai buni roboți Discord pe care ar trebui să îi luați în considerare.

Notă: înainte de a citi această listă, poate doriți să aflați cum să adăugați roboți pe serverul dvs. Discord

1. YAGPDB

Dacă sunteți în căutarea unui robot care să facă o grămadă de lucruri la un standard ridicat, atunci YAGPDB (Cu toate acestea, un alt scop general Discord Bot) este o opțiune excelentă.

Are o grămadă de roluri auto-atribuibile pentru moderare, permițându-vă să atribuiți roluri prin reacții, să atribuiți mai multe roluri simultan sau să adăugați roluri la anumite grupuri din canalul dvs. Are o configurare excelentă de moderare automată pentru reguli, permițându-le să le configurați și să dați automat, să avertizați automat și chiar să interziceți încălcarea timpului.

Completând caracteristicile sunt diferiți parametri de curățare, fluxuri rapide de la Reddit și YouTube și informații despre pisici. Da, cu o singură comandă poți fi tratat cu unul dintre cele 250 de fapte unice despre pisici pentru canalul tău. Deci, există asta.

2. Carl Bot

Una dintre cele mai utile funcții de comandă rapidă din Discord sunt rolurile de reacție, care vă permit să tastați comenzi și chiar emoji-uri în Discord pentru a vă permite permisiunea de a face diverse modificări pe server – cum ar fi schimbarea culorilor de încorporare, prefixele serverelor dvs. și așa mai departe. Carl Bot are 250 de roluri cu care poți juca, printre multe alte funcții.

Carl Bot este plin de funcții automod care îl fac unul dintre cei mai buni roboți de moderare de acolo și vă permite să înregistrați modificările de nume în rândul persoanelor de pe serverul dvs., astfel încât să vă asigurați că nimeni nu este la înălțime. Există mai multe funcții aici (feed-uri automate și DM-uri la menționarea numelui, pentru a numi câteva).

Există destul de multe de învățat cu Carl Bot când vine vorba de comenzi personalizate și de îmbunătățiri mai avansate ale serverului, dar dacă sunteți dispus să vă dedicați timpul, veți fi tratați cu unul dintre cei mai buni roboți de gestionare a serverului / tabloul de bord.

3. Groovy

Un nou venit pe scena muzicii Discord, Macabru păstrează lucrurile frumoase și simple, permițând membrilor unui canal Discord să facă coadă o listă de redare cu melodii din multe dintre cele mai populare surse de muzică de pe Internet.

Cel mai bun Discord Bots Groovy

Groovy este stabil, simplu și vine cu o gamă frumoasă de comenzi care vă permit să faceți coadă la muzică și să săriți melodii, precum și funcții mai interesante, cum ar fi versurile și opțiunea de a reda melodii noi și de a vă amesteca cu egalizatorul.

Multe dintre caracteristici sunt blocate în spatele versiunii „Premium” a Groovy, dar chiar și versiunea gratuită vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă transforma canalul Discord într-un loc de muzică online plin de viață.

4. MEE6

Există un motiv MEE6 este unul dintre cei mai buni roboți Discord disponibili în prezent. Vine cu caracteristici și asistență extinse. De asemenea, puteți trece la un pachet de abonament „premium” pentru și mai multe funcții.

Cel mai bun Discord Bots Mee6

Mulți roboți Discord sunt proiectați pentru moderarea serverului, iar MEE6 nu dezamăgește. Puteți configura reguli mod automatizate pentru a acoperi probleme precum spam-ul serverului. Administratorii MEE6 pot configura, de asemenea, un sistem „strike” pentru a automatiza pedepsele dacă utilizatorii încalcă regulat regulile.

Botul este personalizabil, astfel încât puteți crea propriile comenzi pentru utilizatori, precum și mesaje de întâmpinare personalizate. Dacă doriți ca utilizatorii să își poată seta propriile roluri, puteți configura propriile comenzi pentru aceasta.

Există, de asemenea, un sistem de nivelare pentru utilizatori. Utilizatorii obișnuiți se pot „ridica” la niveluri mai mari în funcție de activitatea serverului lor. Puteți seta propriile recompense, cum ar fi acces suplimentar la cameră sau roluri noi.

Dacă știți deja cum să adăugați roboții Discord pe serverul dvs., nu veți fi greu să loviți terenul cu MEE6. Doar invitați robotul la serverul dvs. pentru a începe.

5. ROȘU

Dacă doriți un bot, îl puteți personaliza cu adevărat, ROȘU ar trebui să fie pe radar. Este auto-găzduit, deci veți avea nevoie de propriul dvs. server pentru a-l găzdui.

Cel mai bun Discord Bots Red

Abordarea modulară a RED înseamnă că nu există două servere care rulează RED sunt egale, dar există câteva caracteristici de bază. La fel ca MEE6, moderarea este o caracteristică centrală, cu comenzi de lovitură sau interzicere, precum și filtrarea mesajelor.

Există, de asemenea, trivia roboți și jocuri de cazino, redare muzică, căutare GIF, mesaje auto-server și multe altele. La fel ca MEE6, puteți personaliza și comenzile bot. Puteți chiar personaliza numele și avatarul robotului dvs. pentru a se potrivi cu stilul individual al serverului dvs.

Dacă nu există o caracteristică pe care o căutați, puteți extinde RED cu plugin-uri codificate în python (sau „cogs”). Puteți căuta pluginuri create de comunitate pe site-ul RED.

6. Dino

Un alt bot Discord lustruit demn de luat în considerare este Dyno, utilizat pe peste 1,6 milioane de servere Discord. Unul dintre cele mai mari beneficii ale sale este tabloul de bord extins pe web, oferindu-vă control deplin asupra personalizării.

Cel mai bun Discord Bots Dyno

Nu este nevoie să vă auto-găzduiți, deoarece totul este găzduit de Dyno, controlat prin intermediul tabloului de bord web. Instrumentele de moderare sunt extinse, cu declanșatoare personalizate pentru moderare automată.

Dyno facilitează crearea rolurilor, permițând administratorilor de server să creeze noi ranguri (legate de rolurile serverului). De asemenea, puteți efectua reglaje ale canalului serverului cu comenzi de „curățare” care șterg în masă mesajele în funcție de utilizator, server sau vârstă.

Totuși, nu este vorba doar de moderare. Puteți configura un DJ bot cu liste de redare individuale, puteți juca jocuri slot, puteți căuta fapte aleatorii și chiar puteți căuta imagini aleatorii.

7. Tatsumaki

Distracția este cuvântul cheie cel mai bine asociat cu Tatsumaki bot. Este plin de culoare și are o mulțime de funcții distractive pe care utilizatorii serverului dvs. le pot profita pentru a „crește activitatea utilizatorilor”, în propriile cuvinte ale proiectului.

Cel mai bun Discord Bots Tatsumaki

Este un bot care acoperă toate bazele, cu funcții concepute pentru a îmbunătăți moderarea și a crește utilizarea serverului, precum și pentru a oferi utilizatorilor comenzi distractive cu care să se joace.

Funcțiile de moderare ale lui Tatsumaki nu necesită configurare. Sunt gata de utilizare, cu comenzi pentru controlul utilizatorilor (interzicere, mutare, etc.), eliminarea mesajelor, configurarea mesajelor de întâmpinare și multe altele.

De asemenea, puteți să căutați pe YouTube, să căutați informații despre pisici și să jucați o serie de jocuri asortate, precum și să rulați sondaje la nivel de server. Există un sistem extins de nivelare cu XP disponibil pentru utilizatori pe baza activității lor.

8. Clătită

Peste 300.000 de servere folosesc Clătită pe serverul lor Discord și dintr-un motiv întemeiat. Este simplu de utilizat, cu un echilibru sănătos între comenzi distractive pentru utilizatori și moderare extinsă pentru administratori. Este un alt bot de invitație, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găzduirea serverului.

Cea mai bună clătită a Discord Bots

Un sistem de moderare personalizabil vă permite să controlați totul, de la chatul vocal la interzicerea utilizatorilor, cu un sistem de permisiuni pentru a vă configura echipele de moderare cu puteri diferite.

Există un sistem de redare a muzicii ușor de utilizat, cu suport din mai multe surse, inclusiv SoundCloud și YouTube. Funcțiile sociale – cum ar fi jocurile de cazino, căutările de imagini și comenzile de glumă – vă ajută, de asemenea, să vă facă serverul puțin mai vibrant.

Cu sute de comenzi disponibile, există ceva pentru toată lumea pe un server Pancake Discord.

Dacă doriți mai multe ghiduri legate de Discord, verificați cum să utilizați noua caracteristică „Go Live” a Discord și cum să instalați Discord pe Ubuntu.

Acest articol a fost actualizat în aprilie 2020.

Scroll to Top