8 dintre cele mai bune alternative la Omegle pentru a discuta cu străini

Omegle Alternatives Featured Image
⏱️ 12 min read

Omegle a făcut o explozie uriașă când a fost creat în 2009, cu ideea ieșită din cutie de a asocia străini din întreaga lume prin chat. O lună mai târziu, a fost adăugată o funcție de videoconferință, făcând experiența mult mai plăcută. Dar, cu site-ul care a devenit rapid suprasaturat în ultimii ani, mulți oameni se trezesc în căutarea altor platforme pentru a-și face față nevoilor de chat. Tocmai din acest motiv, am întocmit o listă cu cele mai bune alternative Omegle.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. ChatHub

Similar cu Omegle, ChatHub este un site de chat anonim complet gratuit, unde puteți trimite mesaje text sau video chat cu persoane aleatorii. Este extrem de ușor de utilizat și nu necesită înregistrare pentru a începe. Există două tipuri de camere de chat. Camera principală este orientată doar pentru a avea o discuție plăcută cu cineva, în timp ce camera pentru adulți este destinată flirtului și altele asemenea. Există, de asemenea, unele setări avansate care vă permit să vă potriviți numai cu persoane ale căror fețe apar în videoclipul lor sau să vorbiți cu persoane folosind doar chatul dvs. vocal.

Repere:

 • Filtru de limbă: aveți posibilitatea de a filtra potențialii parteneri în funcție de limba pe care o vorbesc sau de țara din care provin. Acest lucru vă permite să vă exprimați mai bine și să găsiți mai multe lucruri în comun. În prezent, există doar trei limbi din care să alegeți: engleză, spaniolă și arabă, deși lista țărilor este mult mai impresionantă.
 • Compatibilitate excelentă cu dispozitivele mobile: în ciuda faptului că nu are o aplicație mobilă oficială, site-ul ChatHub este foarte compatibil cu smartphone-uri și tablete, permițându-vă să trimiteți mesaje text sau să vorbiți confortabil din confortul dispozitivului dvs. mobil.
 • Evitați potrivirile multiple: puteți comuta acest filtru pentru a preveni potrivirea de mai multe ori cu același utilizator.

2. Chatroulette

Chatroulette a existat aproape la fel de mult ca Omegle și este cu siguranță unul dintre cele mai simple site-uri de chat din jur. Vorbind de monedă, sistemul valutar al Chatroulette vă oferă 30 de monede pentru început și veți strânge încă 30 cu fiecare minut pe care îl petreceți în chat. Primești încă 8 dacă te alege cineva și vei pierde 5 de fiecare dată când cauți alt utilizator.

Chatroulette Chat Stranii Alternativă Omegle

Repere:

 • Design ușor de navigat: site-ul este incredibil de simplu și vă ajută să începeți imediat. Începe doar cu o recapitulare rapidă a sistemului valutar, apoi vă face să vă scufundați direct într-un chat.
 • Sistem valutar simplu: Chatroulette are un sistem monetar de bază pentru a elimina trolii și alți utilizatori care vor sări cu bucurie de la chat la chat. Practic, câștigi monede cu cât rămâi mai mult cu un chat și cheltuiești câteva atunci când treci pe unul nou.
 • Algoritm de recunoaștere a imaginii: această bucată complexă de cod filtrează automat conținutul indecent și semnalează persoana care l-a difuzat în primul rând, creând o platformă prietenoasă în general.

3. LiveMe

LiveMe (Web | Android | iOS) vă poate ajuta să obțineți acces la chatul video – dar dintr-o perspectivă diferită. Este o rețea socială populară de transmisie în direct, care vă permite să vă transmiteți pentru milioane de utilizatori din întreaga lume. Seamănă mult cu platforma de streaming de jocuri extrem de populară Twitch. Dacă nu aveți chef să vă transmiteți, puteți oricând să răsfoiți diferitele transmisii și să interacționați cu ei sau cu alte persoane care urmăresc transmisia prin chat.

Alternative Omegle Liveme

Este o platformă bazată pe aplicații pe care o puteți descărca gratuit de pe dispozitivul dvs. mobil, deși puteți viziona videoclipuri pe un desktop dacă doriți. Cu toate acestea, dacă doriți să transmiteți, trebuie să fie de pe smartphone sau tabletă.

Repere:

 • Disponibilitate pe mai multe platforme: aplicația LiveMe este disponibilă pentru descărcare în Apple App Store și Google Play Store și chiar și în Huawei AppGallery. Indiferent ce fel de smartphone sau tabletă utilizați, veți putea transmite.
 • Chat live și apel video: vă puteți invita prietenii să vi se alăture la un apel video sau la chat sau chiar puteți începe un apel de grup cu până la nouă membri prin funcția Multi-beam.
 • Crearea unui grup: puteți începe grupuri despre un anumit subiect, în speranța de a avea persoane care vă vor alătura pentru o conversație distractivă.
 • O mulțime de stickere și filtre: puteți adăuga stickere distractive sau puteți schimba filtrul general al difuzării sau apelului video, oferindu-vă o experiență mai personalizată și mai plăcută.

4. Tinychat

Tinychat (Web | Android | iOS) este un site de chat online care permite utilizatorilor să creeze instantaneu o cameră. Aici puteți vorbi cu alte persoane prin intermediul chatului text, vocal sau video. Sala poate fi despre orice subiect pe care îl vor vedea alți utilizatori și care îi va face să dorească să se alăture conversației. Este o platformă destul de simplă, care funcționează la fel de bine pe dispozitive mobile ca și pe computer.

Alternative Omegle Tinychat

Majoritatea camerelor nu permit intrarea oaspeților, așa că veți dori să vă creați un cont, indiferent dacă intenționați să fiți un creator de camere sau un tamplar. De asemenea, vă puteți partaja camera pe fluxurile de rețele sociale, cum ar fi Instagram, Facebook, Twitter etc.

Repere:

 • Magazin virtual: aici puteți achiziționa o mare varietate de cadouri pentru alți utilizatori și upgrade de membru pentru o lună sau un an.
 • Trei niveluri de membru: nivelul Pro vă oferă o porecle verde, videoclipuri de înaltă calitate, fără anunțuri și insigne Pro. Nivelul Extrem vă oferă aceleași lucruri plus un nume violet, insigne Extreme, listare cu prioritate și posibilitatea de a vă alătura mai mult de o cameră simultan. În cele din urmă, nivelul Gold vă oferă toate cele de mai sus plus o poreclă de aur și insigne și vizionare video nelimitată în camera dvs.

5. EmeraldChat

EmeraldChat nu are nicio reținere în a fi o alternativă Omegle. O înregistrare este foarte recomandată, sau veți fi bombardat cu o fereastră pop-up care vă reamintește că este detectat un cont temporar. EmeraldChat are un sistem intuitiv de potrivire care te asociază cu persoane care împărtășesc interese comune.

Alternative Omegle Emeraldchat

Repere:

 • Moderat: site-ul este moderat constant și include un sistem de puncte inteligent pentru a proteja roboții și utilizatorii neplăcut. Pe lângă moderatori, site-ul web dispune de un sistem automat care aplică reglementările atunci când utilizatorii ies din linie.
 • Sistem Karma: Toți utilizatorii încep cu zero puncte karma. Ei pot oferi altora un punct pozitiv sau negativ după fiecare chat. Câștigați prea multe puncte negative, iar sistemul sau moderatorul poate ajunge să pună restricții asupra contului dvs. De asemenea, acordarea unui punct negativ altui utilizator va forța un CAPTCHA pe contul său, oprind astfel roboții pe calea lor.

6. CamSurf

CamSurf (Web | Android | iOS) este un înlocuitor excelent pentru Omegle, care este foarte ușor de utilizat și se mândrește cu o interfață primitoare. Nu trebuie să creați un cont pentru a utiliza site-ul, dar veți fi blocat de câteva opțiuni destul de utile, cum ar fi filtrarea sexului utilizatorilor cu care sunteți potriviți. Cu toate acestea, veți putea să vă filtrați țara, ceea ce este grozav. Având în vedere că ambele versiuni mobile și desktop sunt ușoare și nu ocupă multe resurse, puteți utiliza CamSurf chiar și pe dispozitive vechi.

Omegle Alternative Camsurf

Repere:

 • Comutare ușoară: CamSurf face foarte ușor să treceți la următoarea persoană cu care să discutați. Cu un singur clic, puteți ieși din chat-ul valutar și puteți fi asociat cu un alt utilizator.
 • Servere rapide: site-ul utilizează servere premium pentru a permite conexiuni rapide și videoclipuri de înaltă calitate.

7. Shagle

Shagle este o platformă de chat elegantă care vă conectează instantaneu cu utilizatori din întreaga lume. Este gratuit și vă permite să trimiteți și să primiți imagini, fișiere audio și video. Puteți șterge orice conținut pe care îl considerați jignitor. Va trebui să-ți creezi un cont dacă vrei să lucrezi la filtrele de gen, dar nu te va costa nimic. Dacă cauți anonimatul, atunci vei descoperi că Shagle are multe de oferit. Și este ușor pentru ochi să pornească.

Alternative Omegle Shagle

Repere:

 • Cadouri virtuale: Întâlnești pe cineva care îți place și dorești să-i trimiți ceva pentru a-l ajuta să-ți amintească de tine? Shagle oferă o mulțime de cadouri virtuale pe care le puteți trimite persoanelor cu care discutați.
 • Selectarea genului: Deși majoritatea site-urilor de chat nu au această funcție, aceasta are o selecție pentru transsexuali, la fel ca CamSurf.
 • Încărcare rapidă: unele site-uri de chat video durează ceva timp pentru a încărca camera web, dar nu Shagle. Vă încarcă fluxul video în câteva secunde, astfel încât să puteți începe să conversați cu o întârziere minimă.

8. ChatRandom

Limităm lista noastră cu ChatRandom (Web | Android | iOS). Te conectează cu oameni aleatoriu din toate colțurile lumii. Platforma oferă un ghid despre cum să discutați cu străini, precum și diverse sfaturi. ChatRandom vă permite să vă alegeți sexul și să vă scrieți interesele înainte de a intra, astfel încât cealaltă persoană să știe puțin mai multe despre dvs.

Omegle Alternative Chatrandom

Repere:

 • Interfață de utilizare captivantă: ChatRandom este foarte ușor pentru ochi cu amestecul său de albastru bebeluș, albastru închis și alb. Este luminos și primitor și include multe mesaje utile chiar de pe pagina de pornire.
 • Măști: nu vrei să-ți arăți toată fața? Există o mulțime de măști distractive între care poți comuta pentru a face chat-urile video mai interesante.

O mulțime de Opțiuni

Nu există nicio îndoială că Omegle este un site web excepțional pentru conversații cu persoane aleatorii de pe tot globul, dar cu siguranță nu este singurul care merită căutat. După cum puteți vedea din această listă, există atât de multe alternative fantastice pentru Omegle, încât poate este timpul să le încercați pe unele dintre ele. La naiba, poți chiar să încerci mai multe în același timp folosind camera web cu mai multe programe!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x