8 dintre cele mai bune aplicații Teleprompter pentru Android

8 dintre cele mai bune aplicații Teleprompter pentru Android
⏱️ 4 min read

Un teleprompter facilitează citirea scenariului în timp ce înregistrați videoclipuri sau susțineți discursuri și prezentări. Cu toate acestea, un teleprompter profesionist vă costă un braț și un picior. Din fericire, puteți utiliza smartphone-ul dvs. Android ca teleprompter. Trebuie doar să instalați oricare dintre următoarele aplicații de teleprompter și veți avea un teleprompter de nivel profesional aproape în mână, cu costuri mici sau fără costuri.

1. Teleprompter simplu

Teleprompter simplu este o aplicație gratuită numită în mod adecvat, simplă, minimă și simplă, cu toate caracteristicile de bază de care veți avea nevoie vreodată. Pe ecranul principal tastați sau importați textul și atingeți butonul Start pentru a derula textul. Când este necesar, puteți seta o numărătoare inversă pentru teleprompter și personaliza alte lucruri precum viteza de derulare, culoarea de fundal, culoarea textului etc.

2. Teleprompter Pro

android-teleprompter-app-teleprompter-pro

Teleprompter Pro este o aplicație complet personalizabilă care vă permite să importați orice număr de fișiere text și scripturi. Odată importat, puteți configura aplicația pentru a iniția numărătoarea inversă și derula automat textul cu viteza dorită. Aplicația vine, de asemenea, cu un mod oglindă, care este foarte util pentru a fi utilizat într-un teleprompter. Aplicația vă costă 6,49 USD.

3. Teleprompter oratoriu

android-teleprompter-app-oratory

Teleprompter oratoriu este conceput în principal pentru a funcționa în tandem cu orice aplicație de cameră. După adăugarea textului pe care doriți să îl telepromptați, aplicația va lansa widget-ul teleprompter cu text cu defilare automată pe orice aplicație de cameră precum YouTube live, Snapchat, Instagram etc. Dacă înregistrați în principal cu telefonul dvs. mobil, Oratory este o alegere perfectă pentru tu, deoarece nu trebuie să folosești un alt smartphone ca teleprompter.

4. Tixaprompter Pixaero

android-teleprompter-app-pixaero-teleprompter

Pixaero Teleprompter acceptă orice dispozitiv Bluetooth și vă permite să controlați textul derulant prin dispozitivul respectiv. Acest lucru este deosebit de util pentru a merge rapid înainte sau înapoi, după cum și când este necesar, fără a fi nevoie să întindeți mâna pe smartphone. În plus, aplicația are și Cloud Sync, astfel încât să vă puteți sincroniza scripturile și fișierele text între dispozitive.

5. Nano Teleprompter

android-teleprompter-app-nano-teleprompter

Nano Teleprompter este foarte asemănător cu Oratory prin faptul că afișează un widget plutitor cu text derulant deasupra oricărei aplicații a camerei. Una dintre caracteristicile interesante ale Nano Teleprompter este că, mai degrabă decât să importați fișiere text și scripturi, le puteți deschide direct cu aplicația. Nano Teleprompter acceptă, de asemenea, controale gestuale, astfel încât să puteți schimba cu ușurință dimensiunea textului, dimensiunea widgetului și plasarea widgetului.

6. Prompster

android-teleprompter-app-prompster

Prompster este o aplicație profesională de teleprompter cu comenzi variabile de derulare a textului. Deși interfața cu utilizatorul pare puțin datată, aplicația este destul de ușoară și funcționează așa cum ar trebui. Desigur, la fel ca celelalte aplicații din această listă, puteți crea fișiere text și scripturi în aplicație sau le puteți importa după cum este necesar. Aplicația are, de asemenea, un tutorial încorporat pentru a începe rapid.

7. Teleprompter Papagal

android-teleprompter-app-papagal-teleprompter

Teleprompter Papagal vă puteți conecta la contul dvs. Dropbox și puteți descărca fișierele text și scripturile de acolo. Împreună cu funcțiile de bază pe care le-ați aștepta de la un teleprompter, aplicația are un mod oglindă încorporat și acceptă chiar funcționalitatea de control de la distanță, astfel încât să puteți controla viteza de derulare și alte activități fără a atinge smartphone-ul.

8. Camera Selvi Teleprompter

android-teleprompter-app-selvi-teleprompter

Selvi este o aplicație de bază pentru cameră cu un teleprompter încorporat. Puteți importa scriptul în Selvi și acesta va apărea ca un widget transparent, astfel încât să puteți înregistra videoclipuri în timp ce citiți scriptul. Widgetul teleprompter este complet personalizabil, cu defilare variabilă și personalizare text.

Comentați mai jos pentru a vă împărtăși gândurile și experiențele cu privire la utilizarea aplicațiilor de teleprompter de mai sus pentru Android.

Credit de imagine: Teleprompter

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x