8 dintre cele mai bune gadget-uri Apple HomeKit din 2020

8 dintre cele mai bune gadget-uri Apple HomeKit din 2020

În timp ce Google Assistant și Amazon Alexa primesc toată gloria, HomeKit-ul Apple a jucat jocul lent. Amazon și Google vor să vă acopere casa cu produse inteligente. Pe de altă parte, Apple dorește să se asigure că produsele pe care le acceptă și le lansează sunt fiabile și, cel mai important, sunt sigure. Alimentat de Siri, Apple are o mulțime de suport pentru camere inteligente, becuri, comutatoare și multe altele. Puteți renunța în mod rezonabil la Amazon și Google pentru Apple HomeKit? Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune gadget-uri Apple Homekit de pe piață.

1. Apple TV

Lasă deoparte Fire TV, Roku și Chromecast, Apple TV este aici pentru a rămâne. Stația de bază TV Apple este, fără îndoială, cel mai integrat dispozitiv de streaming pentru oricine folosește HomeKit. Poarta de acces către varietatea de servicii de streaming Apple, Apple TV încorporează, de asemenea, toate celelalte favorite, cum ar fi Netflix, Hulu, Disney + și multe altele.

În cele din urmă, este podul central (nu-l numiți hub) al produselor conectate la HomeKit. Acționând ca portal de internet, puteți controla sau monitoriza dispozitivele de la distanță folosind aplicații disponibile atât pe iPhone, cât și pe Apple Watch. Modelul 4K adaugă Gigabit Ethernet pentru cea mai rapidă rețea posibilă în comunitatea HomeKit. Fără Apple TV, sunteți limitat la controlul dispozitivelor dvs. numai într-o rază de acasă, făcându-l o proprietate obligatorie.

2. Apple HomePod

Procesat cu Vsco cu presetare Au5

Similar cu Apple TV, HomePod acționează ca un pod pentru a vă controla toate produsele pentru casă inteligentă HomeKit. Doriți să blocați ușa din față cu August Smart Lock Pro? Doar cere-i lui Siri să facă asta. Desigur, HomePod este în primul rând un difuzor excelent, cu bas excelent și un design frumos. Acest lucru îl face unul dintre rarele poduri de casă inteligentă care merită să fie amplasate într-o locație centrală a unei case. Cumpărătorii HomeKit au nevoie doar de un HomePod sau un Apple TV pentru a acționa ca o punte către HomeKit. Având ambele funcționează, dar nu aveți nevoie de ambele pentru a permite conectivitatea la domiciliu inteligent.

3. Becuri inteligente Philips Hue

Produse Apple Homekit Philips Hue

Becurile inteligente pentru casă preferate de toată lumea, Set de pornire alb Philips Hue este un produs excelent care se sincronizează fără cusur cu Apple HomeKit. Ca set de start alb, nu veți putea schimba la o varietate de culori, dar puteți regla luminozitatea. Posibilitatea de a modifica setările de până la 800 de lumeni vă permite să setați starea de spirit adecvată pentru orice moment al zilei. Faptul că puteți adăuga până la 50 de becuri inteligente totale la un singur pod HomeKit înseamnă că este posibil să vă puteți acoperi întreaga casă. Instalarea este o briză. Scoateți vechile becuri „stupide” și înșurubați noul model Philips. Apoi conectați-le la aplicația descărcabilă de pe iOS și restul depinde de dvs.

4. Banda de lumină inteligentă Koogeek

Vorbind de benzi de lumină inteligente, asta poate fi tot ce vrei. Dacă căutați o bandă de lumină simplă pentru a accentua o cameră sau pentru a oferi o lumină de părtinire pentru televizorul dvs., este posibil ca un kit să fie exagerat. Dacă nu doriți un kit sau ceva care necesită un hub, încercați Banda de lumină inteligentă Koogeek.

Cele mai bune gadgeturi Homekit 2019 Koogeek

Acesta este un produs simplu care face bine un lucru. Veți obține o bandă de lumină LED pe care o puteți seta la orice culoare doriți și o puteți automatiza pe deplin cu HomeKit. Uneori simplu este mai bine.

5. Termostat inteligent Ecobee

Produse Apple Homekit Ecobee

O altă opțiune populară pentru fanii produselor inteligente pentru casă, Ecobee SmartThermostat funcționează incredibil de bine cu HomeKit. Venind cu un senzor de cameră, puteți monitoriza cu ușurință atât punctele fierbinți, cât și cele reci din casa dvs. Asociați-l cu programarea și geofrimarea și puteți gestiona rapid și ușor temperatura din casa dvs. Adăugarea uneia dintre aceste promisiuni de reducere a costurilor de încălzire sau răcire cu până la 23% anual. Instalarea durează mai puțin de o oră, iar Ecobee oferă o mulțime de ghiduri video pe site-ul său web pentru a vă ajuta pas cu pas. Ca bonus suplimentar, SmartThermostat este, de asemenea, compatibil cu Alexa. Aceasta îl face o alegere ideală pentru oricine are o casă inteligentă hibridă Alexa / HomeKit.

6. August Smart Lock Pro

Produse Apple Homekit August Smart Lock

Un alt produs popular pentru casă inteligentă, August Smart Lock Pro este compatibil imediat cu Apple HomeKit. Achiziția dvs. include atât blocarea inteligentă, cât și hub-ul Wi-Fi plug-in care se sincronizează direct cu orice produs tip bridge HomeKit, cum ar fi HomePod sau Apple TV. Cu luna august, îți poți controla și monitoriza ușor ușa de oriunde din lume. Blocați și deblocați oriunde vă aflați, cu o simplă atingere a unui buton din aplicația iOS descărcabilă. Un flux de activitate 24/7 vă permite să știți cine vine și pleacă, astfel încât să vă simțiți în siguranță. Cu smartphone-ul în mână sau în buzunar, încuietoarea se va bloca sau debloca automat pe măsură ce vă apropiați. Aceasta este adevărata libertate fără mâini.

7. WeMo Mini

Produse Apple Homekit Wemo Mini

Fără îndoială, liderul din categoria „cel mai bun conector inteligent”, WeMo Mini se sincronizează până la Apple HomeKit. Suficient de mic pentru a plasa două în orice priză standard, Mini este un produs obligatoriu pentru oricine dorește să facă un produs prost. Conectați-vă ventilatorul „prost” la WeMo Mini și activați-l în drum spre casă pentru a menține lucrurile răcoroase. Doriți să sincronizați lampa de noptieră cu răsăritul sau apusul soarelui? Conectați-l la WeMo Mini.

8. Cercul Logitech 2

Dacă sunteți în căutarea unei camere inteligente de securitate, Cercul Logitech 2 este o opțiune excelentă pentru HomeKit. Acest model poate funcționa în interior sau în aer liber, plus că folosește Wi-Fi, deci nu este nevoie de cabluri lungi. Are chiar suport pentru convorbiri bidirecționale, astfel încât să puteți vorbi cu vizitatorii de la ușă, dacă nu puteți ajunge singur.

Cele mai bune gadgeturi Homekit 2019 Logitech Circle 2

Acest model are, de asemenea, o viziune de 180 de grade, astfel încât să puteți urmări totul. Acest lucru este valabil chiar și noaptea, datorită viziunii nocturne.

Aceste produse sunt doar vârful aisbergului produselor inteligente compatibile Apple HomeKit, pregătite pentru casă. Poate că preferați să vă uitați la diferitele produse disponibile și să alegeți din asta, mai degrabă decât la ceea ce doriți să utilizați pentru a le lega împreună. Dacă acesta este cazul, vă putem ajuta. Aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune hub-uri inteligente pentru casă pentru o idee despre de unde să începeți.

Scroll to Top