8 site-uri pentru a descărca subtitrări pentru filme și emisiuni TV

8 site-uri pentru a descărca subtitrări pentru filme și emisiuni TV
⏱️ 7 min read

Recent, am asistat pentru prima dată la un film în limba străină care a câștigat premiile pentru cea mai bună imagine la Oscar (filmul coreean Parasite – du-te să-l vezi!). A fost un moment important și ar putea deschide calea pentru ca filmele în limbi străine să fie din ce în ce mai expuse în țările vorbitoare de limbă engleză. Așadar, să știi cum să descarci subtitrări pentru filme și emisiuni TV poate fi în curând o abilitate vitală.

Din fericire, nu este un lucru greu de făcut, iar următoarea listă de site-uri ar trebui să te asigure pentru subtitrări pentru aproape orice film pe care ai vrea să-l vizionezi. Iată câteva dintre cele mai bune site-uri pentru a pune mâna pe acele subtitrări.

Notă: Multe dintre aceste site-uri sunt acceptate de reclame, iar unele dintre reclame pot fi destul de intruzive. Vă recomandăm să utilizați un adblocker atunci când îl vizitați.

1. Downsub (pentru videoclipuri online)

Majoritatea intrărilor din această listă vor arăta cum să descărcați fișiere de subtitrare pentru aproape orice film sau emisiune TV la care vă puteți gândi, dar acest site face lucrurile puțin diferit. Downsub generează și descarcă fișiere de subtitrare pentru videoclipuri de pe YouTube, Vlive, Viki, Hotstar și multe altele.

Introduceți simplu URL-ul videoclipului în casetă, apoi apăsați Descărcați. Deși este vorba mai mult despre obținerea de subtitrări din videoclipuri decât despre filme sau emisiuni TV întregi, dacă acel film sau emisiune se întâmplă să fie pe YouTube, atunci acesta ar putea fi cel mai bun mod de a obține subs pentru acesta.

2. Subtitrări în limba engleză

Numele sincer Subtitrări în engleză are un depozit de subtitrări pentru mii de filme din întreaga lume și din toate epocile. Veți găsi aproape sigur subtitrările de care aveți nevoie pentru blockbuster-urile recente și s-ar putea să vă bucurați să găsiți subtitrări pentru filme obscure franceze din anii ’60.

Descărcați subtitrări de filme Site-uri web Subtitrări în engleză

Există și o cantitate uriașă de emisiuni TV – inclusiv toate anotimpurile Game of Thrones și Good Girls.

Este ușor de utilizat și de navigat și, spre deosebire de multe dintre site-urile de subtitrări mai puțin reputate de acolo, este securizat HTTPS. Nu că ar trebui să introduceți informații personale acolo, dar este totuși un semn binevenit de calitate a site-ului.

3. Podnapisi

Podnapisi este unul dintre cele mai bune site-uri pentru subtitrări în limba engleză de pe Internet. În fiecare zi sunt încărcate subtitrări noi pentru filme noi, împreună cu evaluări de la utilizatori pentru a vă oferi o idee despre calitatea a ceea ce veți descărca.

Cele mai bune site-uri pentru descărcarea subtitrărilor Podnapisi

Puteți căuta subtitrări după cuvinte cheie, ani, tipuri de filme și alte câteva categorii folosind motorul de căutare avansat. Există subtitrări pentru seriale TV, precum și pentru filme, de la cele mai noi la cele de acum câteva decenii, așa că sunteți sigur că veți găsi ceea ce aveți nevoie.

4. Subscene

Subscene este unul dintre cele mai populare site-uri de descărcare a subtitrărilor, cu o bază de date imensă de filme și emisiuni populare din întreaga lume. Subtitrările sunt adăugate zilnic de către utilizatorii săi, precum și de către proprietarii de site-uri și sunt disponibile în multe limbi.

Subscene Subtitle Downloader 1

Site-ul are o interfață simplă, ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să filtreze subtitrările în funcție de limbă. Și dacă nu puteți găsi subtitrările dorite, există o caracteristică „solicitați subtitrare” pe care o puteți utiliza pentru a solicita subtitrări care nu se află în baza lor de date.

5. Căutător de subtitrări

Căutător de subtitrări adoptă o abordare diferită a descărcărilor de subtitrări. În loc să aibă propria colecție de subtitrări contribuite (de către utilizatorii site-ului), acest site atrage și combină rezultatele a peste douăzeci de site-uri de descărcare a subtitrărilor. Este foarte cuprinzător și acest lucru îl face cel mai bun loc pentru a merge, dacă puteți găsi subtitrările dorite în altă parte.

Site de căutare a subtitrărilor

Lucrul bun despre Subtitle Seeker este că este o interfață simplă, ușor de utilizat, care a fost apreciată de mulți utilizatori. Pe pagina principală veți găsi o bară de căutare și secțiuni pentru subtitrări recente atât pentru filme, cât și pentru emisiuni TV.

6. TVSubtitles.net

Site-ul Tvsubtitles.net

TVSubtitles.Net este un alt site extraordinar pe care te poți baza pentru descărcarea subtitrărilor. Acest site web are o interfață curată, ușor de utilizat. Subtitrările sunt clasificate în două categorii: filme și emisiuni TV. Acest lucru facilitează găsirea subtitrărilor pe care le căutați. De asemenea, dacă aveți un fișier de subtitrare pe care ați dori să îl partajați cu alții, site-ul vă facilitează acest lucru.

7. OpenSubtitles

Site-ul Opensubtitles

OpenSubtitles are una dintre cele mai mari baze de date pentru subtitrări de pe Internet. Site-ul este disponibil în mai multe limbi și este posibil să găsiți subtitrări în orice limbă. De asemenea, are un instrument excelent de căutare care vă permite să filtrați căutările după an, țară, tip / gen, sezon sau episod. Instrumentul lor de căutare avansată este printre cele mai bune pe care le veți găsi online.

8. VLC

Nu este un site web din punct de vedere tehnic, dar având în vedere că VLC este cel mai utilizat player video pe PC-uri și nu este plin de reclame de multe ori enervante, așa cum tind să fie multe site-uri web, merită menționat.

Cum sa descarcati subtitrari automat in VLC

Da, folosind VLC puteți descărca subtitrări direct în orice film vizionați în acel moment. Cu filmul deschis, pur și simplu faceți clic pe Vizualizare în partea de sus a ferestrei VLC, apoi faceți clic pe VLsub și căutați subtitrările acelui film de acolo.

Doriți să participați mai mult la VLC? Iată cum să utilizați VLC pentru transcodarea fișierelor media și iată un mic ghid despre cum să utilizați telefonul dvs. Android ca telecomandă VLC.

Acest articol a fost actualizat în august 2020.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x