8 site-uri și extensii pentru a face Google Maps și mai bun

Google Maps Extensions For Chrome
⏱️ 12 min read

Google Maps este de departe cel mai popular serviciu de cartografiere online folosit astăzi. Oamenilor le place cât de ușor pot căuta indicații de orientare sau pot căuta într-o anumită locație. În plus, Google Maps este acum integrat și cu multe alte site-uri și servicii populare pe care le folosim. Cu toate acestea, există modalități de a îmbunătăți Google Maps cu aceste opt extensii și site-uri web.

1. Routora (extensie Chrome)

Dacă planificați o călătorie cu mai multe escale în Google Maps, aceasta vă va oferi doar indicații în funcție de ordinea în care programați destinațiile. In orice caz, Routora este o extensie Chrome pe care o puteți instala și care va determina automat ruta cea mai eficientă pe baza tuturor destinațiilor pe care le-ați introdus.

Extensii Google Maps Router Select

Utilizarea Routora este simplă: instalați doar extensia Chrome, apoi continuați la Google Maps ca de obicei. Apoi, introduceți toate destinațiile de-a lungul traseului. Google Maps vă va planifica automat traseul în funcție de ordinea în care ați introdus fiecare destinație.

Extensii Google Maps Routora Maps

După ce ați introdus toate destinațiile, accesați Extensiile Chrome și faceți clic pe Routora. Extensia va deschide Maps din nou într-o filă nouă, cu toate destinațiile încă introduse. Cu toate acestea, va fi optimizat traseul astfel încât să economisiți timp și kilometraj.

În exemplul prezentat în captura de ecran de mai sus, Google Maps oferă un traseu care durează 29 de minute. Cu Routora, pe de altă parte, veți economisi 10 minute și 5 mile de condus.

Extensii Google Maps Routora optimizată

Aceasta este o opțiune excelentă pentru persoanele care efectuează în mod regulat livrări sau încearcă să facă mai multe comisii simultan. Este, de asemenea, o modalitate convenabilă de a planifica vizitarea obiectivelor turistice în vacanță, mai ales dacă nu sunteți familiarizat cu zona și tiparele de trafic.

Versiunea gratuită a Routora vă permite să optimizați până la 10 opriri simultan și funcționează cu Chrome. Cu toate acestea, există și o versiune plătită, disponibilă pentru 19,99 USD, care vă oferă acces la optimizarea rutei pe dispozitive mobile și posibilitatea de a adăuga mai multe opriri.

2. Scribble Maps (site web)

Ți-ai dorit vreodată să poți „marca” traseul pe Google Maps sau să adaugi personalizări? Bine cu Mâzgăliți hărți, poti! Este un site web gratuit care utilizează Google Maps împreună cu propriile instrumente încorporate.

Extensii Hărți Google Scribble Maps Personalizați propriul

Când accesați site-ul Scribble Maps, puteți face clic pe „Creați-vă harta” pentru a începe propria dvs. hartă personalizată. Acesta va fi implicit în zona dvs. geografică, dar îl puteți muta și în altă parte. Apoi, puteți utiliza bara de instrumente furnizată pentru a desena, a marca zone, a eticheta zone sau chiar a crea o legendă a hărții.

După ce ați adăugat tot ce doriți, vă puteți salva harta. Apoi, puteți partaja și harta prin link sau ca imagine. Puteți chiar să încorporați harta personalizată pe site-ul dvs. web, ceea ce poate fi grozav pentru companii sau persoane care planifică petreceri sau evenimente.

Extensii Google Maps Scribble Maps Partajați Salvați

Cele mai multe funcții Scribble Maps sunt gratuite, dar serviciul oferă și un plan Pro Basic care începe de la 14 USD/lună (cu un abonament pe un an întreg), precum și unul Pro Business care începe de la 90 USD/lună (cu un plan anual). ). Opțiunile plătite adaugă funcții suplimentare, inclusiv hărți nelimitate, căutare de proximitate, optimizare a rutei, fără logo-ul încărcătorului încorporat și multe altele.

3. Selectați și căutați pe Hărți Google (extensie)

Ați găsit vreodată o adresă pe un site web și ați vrut să vedeți unde este? Ei bine, dacă instalați Selectați și căutați pe Hărți Google Extensia Chrome, puteți face exact asta în câteva secunde. O alternativă similară pentru Firefox este Traseu pentru Google Maps.

Căutare directă pentru extensii Google Maps

În esență, această extensie vă permite să obțineți orice adresă de pe orice site web din Google Maps cu doar două clicuri. Nu trebuie să copiați și să lipiți textul și nici să deschideți Google Maps într-o filă nouă pe cont propriu. În schimb, evidențiați adresa, faceți clic dreapta, derulați în jos la „Căutați această adresă pe Google Maps” și faceți clic. Extensia face restul!

4. Cel mai bine cotat online (site web)

Doriți să găsiți cele mai apreciate restaurante (și alte companii) din zona dvs., apoi să le găsiți pe Google Maps? Atunci vei dori să folosești Cel mai bine cotat online.

Prezentare generală cu cea mai bună evaluare a extensiilor Google Maps

Cel mai bine evaluat online este un site web care vă ajută să înțelegeți toate recenziile Google trimise pentru locuri populare din orașul pe care îl căutați. Pentru a-l folosi, trebuie doar să tastați orașul în căutare și acesta atrage locurile din acel oraș, clasându-le atât pe baza evaluării, cât și a numărului de recenzii Google. Le puteți filtra în continuare în funcție de tipul de destinație (adică restaurant sau hotel).

Dacă dați clic pe un loc afișat, acesta vă va oferi mai multe detalii. Veți putea vedea evaluarea Google, evaluarea atribuită de Top-Rated, adresa și alte detalii. De asemenea, veți vedea un buton pentru „Deschideți pe Google Maps”, astfel încât să puteți afla exact unde se află acest loc sau să obțineți indicații de orientare.

5. Hărți EZ (site web)

Uneori, nu aveți nevoie doar de indicații de orientare pe Google Map, ci trebuie să creați o hartă personalizată cu propriile marcatoare. Dacă acesta este cazul, atunci verificați Hărți EZ.

Extensii Google Maps Ez Hartă View

EZ Maps este un site web care folosește propriile instrumente alături de Google Maps pentru a crea hărți personalizate pe care le puteți încorpora într-un site web sau puteți partaja în alte moduri. Când accesați site-ul, puteți seta dimensiunea hărții (în pixeli), tipul de vizualizare (drum, teren sau satelit) și zoom-ul implicit. Apoi, trebuie doar să adăugați marcajele, punctele de acces sau alte detalii.

După ce ați configurat harta, puteți copia codul și îl puteți lipi pe orice site web. Este atât de ușor!

6. Snazzy Maps (site web)

La fel ca EZ Maps, Snazzy Maps este un instrument bazat pe web pe care îl puteți folosi pentru a crea hărți personalizate. În plus, Snazzy Maps vă permite să adăugați suprapuneri personalizate pe Google Maps.

Extensii Google Maps Prezentare generală Snazzy Maps

Pentru a vă proiecta harta, alegeți mai întâi aspectul personalizat. Apoi, adăugați celelalte elemente pe care le doriți, cum ar fi markere și setați dimensionarea. După ce ați terminat, îl puteți salva sau copia codul pentru a-l lipi în altă parte.

Nu doriți să utilizați Snazzy Maps singur? Nici o problemă! De asemenea, funcționează alături de EZ Maps sau ca plugin cu alte aplicații. Și, deoarece este open source, puteți, de asemenea, să intrați și să vă creați propria suprapunere personalizată pe care să o partajați comunității.

7. Trimiteți pe Google Maps (extensie)

Ca Google Maps Select și Căutare, Trimite pe Google Maps vă ajută să faceți clic pe ceva de pe un site și să îl ridicați cu Google Maps. Diferența? Trimiteți pe Google Maps va face acest lucru cu orice text de pe o pagină, nu doar cu o adresă. Extensia este disponibilă atât pentru Chrome, cât și pentru Microsoft Edge.

Extensii Google Maps Trimitere către Google Maps Link

Pentru a utiliza Trimiteți pe Google Maps, instalați pur și simplu extensia Chrome. Apoi, de pe orice site, puteți evidenția și faceți clic dreapta pe text. În secțiunea „Trimite pe Google Maps”, puteți trimite articolul pe Google Maps sau chiar puteți obține indicații de orientare de la locația dvs. curentă la elementul evidențiat.

Dacă selectați ceva care nu este conectat la o locație geografică, extensia va încărca în continuare Maps. Totuși, în loc să afișeze o locație, va recomanda o căutare pe Google.

8. Costul combustibilului pentru Google Maps (extensie)

Având în vedere costurile în creștere ale tuturor lucrurilor, este posibil să fiți mai îngrijorat de costurile cu combustibilul înainte de a conduce sau în afara orașului. Ei bine, datorită Costul combustibilului pentru Google Mapss-ar putea să vă fie la îndemână să puteți spune cât va costa următoarea dvs. unitate!

Prezentare generală a estimării combustibilului pentru extensiile Google Maps

După cum sugerează și numele, costurile combustibilului pentru Google Maps vă ajută să aflați cât de mult benzină veți folosi și cât va costa călătoria înainte de a pleca la drum. Utilizează o combinație de informații despre vehiculul dvs. și prețurile curente ale benzinei în destinațiile pe care le introduceți în Google Maps pentru a furniza volumul de combustibil pe care îl veți folosi, costul consumului de combustibil respectiv și prețurile locale ale gazului la locația dvs. de pornire.

Când instalați extensia, mai întâi vă va întreba ce vehicul conduceți. Acest lucru va ajuta extensia să ofere cele mai precise numere pentru utilizarea combustibilului. Apoi, folosește informații despre zona în care începeți și traseul pe care l-ați conectat la Maps pentru a afla restul. Cu alte cuvinte, costul combustibilului depinde în întregime de locație, în timp ce volumul de combustibil se bazează pe kilometrajul estimat al combustibilului furnizat de producătorul mașinii dumneavoastră.

Costul combustibilului pentru extensiile Google Maps

Notă: Această extensie este în prezent disponibilă numai în Statele Unite și Canada și include doar mărci și modele limitate de mașini.

întrebări frecvente

Pot folosi extensiile Google Maps Chrome pe dispozitivul meu mobil?

Din păcate, browserul mobil Chrome nu acceptă extensii în mod nativ. Deci, pentru a utiliza oricare dintre extensiile Google Map Chrome menționate mai sus, va trebui să vă folosiți desktopul sau laptopul. Cu toate acestea, o soluție pentru această limitare ar fi instalarea unui browser bazat pe Chromium, cum ar fi Kiwi.

Unde pot găsi mai multe extensii?

Dacă utilizați Chrome ca browser web, puteți accesa Magazinul web Chrome și căutați extensii folosind funcția de căutare. De exemplu, dacă tastați „Google Maps”, veți găsi extensiile relevante pentru Chrome legate de Google Maps. Firefox și Microsoft Edge au și pagini dedicate unde poți căuta suplimente (ceea ce ei numesc extensii).

Extensiile sunt sigure de descărcat?

Majoritatea extensiilor sunt perfect sigure pentru descărcare. Cu toate acestea, puteți oricând să verificați permisiunile pe care le solicită o extensie și să căutați recenziile despre extensie înainte de a o descărca pentru a vedea dacă este sigură.

Credit imagine: Pexeli Toate capturile de ecran de Megan Glosson

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x